Paturici de mai-iunie 2006 - primul capitol :-)
Raspunsuri - Pagina 29
carminabulina spune:
LACRAMIOARAAAAAAA, daca vrei si pozitie orizontala la marsupiu iti trebuie neaparat "Chicco Go Plus" si nu "Chicco Go" ca asta ultimul nu are si pozitie orizontala. Iti spun ca stiu ca ai deja unul in doar 2 pozitii.
Magda este la Campulung cu Ioana si gashca, se intorc duminica seara.
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
arleena spune:
lacri deja dupa 2 zile de paracetamol si ceva pastile naturiste pt raceala si gripa ma simt muuult mai bine, dar dimineata tot mai am senzatia aia naspa ca ma ia stranutul si ma ustura nasul...si-mi lacrimeaza ochii. febra n-am facut si am fost la doc si mi-a zis ca pot sa alaptez numai sa-mi tin masca sa -l virusez pe bebe.
irinel si mie tocmai de aia imi e frica sa nu se fi suturat tesutul aiurea acolo si ma ma taie din nou
...ma tot gandesc la rele....si partea naspa ca acum hotarata hotarata tot sun la doc si ba e tel inchis ba imi da busy...so??/!!!!?banui ca e iar plecata din tara ca asa a facut si inainte sa nasc, ca era prin turcia la ceva congres....btw am vazut aseara ca esti logata si ma gandeam ca mai scri ceva noutati despre voi ......ma bucur sa vad vesti bune si va doresc muuulta sanatate in continuare si sa tineti tot asa la cura de ingrasare
, si faza cu danut cu oglinda e betoana rau de tot
raluca, celestin seamana in a doua poza de la botez cu fiu-mio....a plans si el de mama focului ![]()
am intrat si eu pe site-urile primarie din cluj si din oradea si m-am lamurit cat de cat cum sta cu dosarele astea(CIC, alocatie si prima)...
toate vor trebui depuse la oradea unde am domiciliul stabil si
se va ocupa tata de tot
so, noi am scapat de un stres si stat la cozi, ii trimit toate actele si sa se descurce cu toate acriturile de la ghiseuri...
faza tare, cand am depus actele sa ne casatorim asa tare m-a enervat una de acolo ca i-am facut reclamatie scrisa adresata primarului sa=si "dreseze" personalul si apoi am primit acasa o scrisoare ca a penalizat-o cu 10% din salar
....apoi stiu eu daca e adevarat sau nu???
Alex SUPERSTAR
de
ALEX (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
arleena spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Arleena, eu am mai scris ca am incercat dar din pacate cu taraita...nu vrea dansa sa cedeze nici pace. E frumos la inceput, numai
si mangaieli dar cand vine momentul cu penetrarea parca imi intra o perie acolo
. Acum mi-a venit al 2 lea ciclu si o sa mai incerc dupa asta. Eu am auzit povesti cum ca poate dura si 4 luni pana sa se poate face sex adevarat...De fortat nu am fortat nota, cat s-a putut atat s-a facut
. Si eu tot cu vise din astea ma lupt
.
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
doamna carmina
4 luni??na, au trecut 2 mai stau 2??? cum am citit si povestea ta Diana(cum te simti acum??)tu cat doamne va trebui sa astepti??ca eu am o taietura de aproape 1 cm numa dar simt ceva in neregula p-acolo...un fel de "bulina" 
numa ca asta depinde de fiecare in parte....poate tu te refaci mai repede si mai bine ca mine....bine, la mine s-a cicatrizat demult, dar poate nu bine.....si ce mi-e ciuda ca toata lumea lauda suturile facute de doc-ul meu

de
ALEX (8 mai 2006)POZE
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by arleena
ca eu am o taietura de aproape 1 cm numa dar simt ceva in neregula p-acolo...un fel de "bulina"de
ALEX (8 mai 2006)
POZE
Arleena sa stii ca nu sunt eu pe acolo

[poze carmina
intalnire burticiVarsta lui Mihnea
arleena spune:

de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
LYLY809 spune:
Arleena, fa o infuzie cu ceai musetel si adauga si sare in apa. Dupa aceea sa nu stai in curent sau in frig.
Carmen, o s-o intreb pe persoana care m-a contactat daca are si pozitie orizontala. Merci.
Pana vine MAg s-ar putea sa scapam de colici. Ei, bine-ar fi!
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik
adib spune:
buna dimineata
multumesc pentru raspunsuri cu vaccin.
se pare ca ne intarcam. nu mai vrem la sin. stam circa 5 minute in care mai mult urlam. ne uitam dupa biberon (il cunoastem deja)![]()
Lyly, in betia mea de pina acum nici nu am observat ca am aceeasi virsta cu Alexandru al tau. adica de la inceputul anului au trecut acelasi numar de zile pina la ziua noastra de nastere. SA FIM SANATOSI.
avem si ceva poze noi. sintem deja in cautarea unor gantere, dupa cum puteti vedea in poze.
numai bine.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos
26octombrie spune:
adi, nu intarca; pune-o pe ela sa se mulga si da-i cu bibe! ar fi mare pacat sa intarcati.
acum stiu, e soarta ta sa ajungi la cheremul fica-tii, e legea firii
, da sa mai amanam momentul.. 

Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
abibrinza spune:
Luana, victor vrea sa se ia la intrecere cu Hora la aere.am indraznit sa mananc o jumatate d farfurie de ciorba de fasole dupa care mor si ce e la fundul lui! Parca el ar fi mancat o tona de fasole.
Ieri am fost la Mamaia.Super, dar nu am facut plaja.Am schimbat aerul si a fost tare bine.Si lui Victor ii place, doar ca se lalaie la san cand mananca.
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
Steluta spune:
Buna fetelor,
Eu abia mai reusesc sa intru pe forum la cateva zile sa citesc. Bebelina mea a inceput sa ia in greutate. Are la aproape 4 saptamani, 3600 gr goala, goluta
, cu plecare de la 3140 gr. Apropo cum se realizeaza cantarirea bebeilor??? Imbracati, dezbracati??
Si Andrada a inceput sa doarma din ce in ce mai putin ziua. Si ne mai santajeaza cu cate un plans din toti plamanii, pana o iei in brate. Noi nu am apucat sa organizam nimic cu botezul, si tati trebuie sa plece pentru vreo luna, asa ca ramane abia in septembrie sa il facem.
Am si eu cateva intrebari:
1) Ne-au aparut la poponeata niste bubite/pete mici rosii. Probabil sunt de la kk. I-am dat cu bepanthen, dar nu vad mare ameliorare. Am redus utilizarea servetelelor umede, si am mai lasat-o cu poponeata libera. Se pare ca acum este ceva mai bine, dar inca mai persista.
2) Ne-au invadat cosuletele pe cap (dintr-acelea de caldura). Merge sa ii dau tot cu rivanol?? Folosirea unguentului cu kanamicina este exclus, ca as naclai parul fetei...
Azi vine pentru o saptamana mama la noi. Sper sa reusesc sa ma mai eliberez si incerc sa actualizez site-ul cu povesti. Pana acum, cred ca trebuie sa trec povestile lui amiss_zip, arleena, papadie, Diana79 si ama_kaly. A mai ramas cineva pe dinafara cu povestea scrisa???
Steluta.