Paturici de mai-iunie 2006 - primul capitol :-)
Raspunsuri - Pagina 28
cristina1702 spune:
azi m-am interesat ce e cu alocatia pt nou nascut si cea de 200 mii...
am sunat la primarie...lumea e foarte draguta...e drept ca trebuie sa dai o gramada de telefoane, pt ca te tot redirectioneaza...dar e bine sa le dai ca sa ai toate informatiile...
cert e ca eu de ex nu trebuie sa merg la primarie ci la niste centre de protectie sociala...asa s-au impartit ei cu treburile astea...
am o gramada de drumuri de facut...
mai intai merg la acel centru care tine de primaria sect 1 ca sa iau o negatie...pe urma merg la primaria sect 3 unde fac livretul de familie (adica e trecut copilul)...si dupa aia merg la celalalt centru al sect 3 de data asta ca sa depun dosarul pt a lua banii...
of...complicat...ca unul e la elias, unul la udriste si unul in titan...
asta e...vreau sa o fac!
sfatul meu: sunati inainte! ca sa aflati si program si ce trebuie...
raalucutza spune:
ADIB
...nu ii dau astia cetatenie ca-s narcisisti....am sa merg intr-adevar la ambasada odata....pana atunci...........
carminabulina spune:
Adib, vaccinul de 2 luni trebuie sa fie hexa. noi mergem pe 19 iulie sa-l facem pe ala cumparat si se numeste INFARIX-hexa. Sau am mai pus si eu inca un litru de benzina
????????
[poze carmina
intalnire burtici
Varsta lui Mihnea
vivighe spune:
Noi am facut azi vaccinul...Infarix-hexa...Se face in piciorush dar cred ca doare rau...ca bebe a plaaaans...si i-a curs si ceva sange de acolo ca mi-a murdarit tricoul cand am luat-o in brate.In schimb...de cand am venit acasa doarme dusa...adik a papat la 12 a dormit pana la 4 a papat din nou si doarme iar...o fi de la vaccin?
I-am zis doc ca nu a mai luat in greutate...de fapt a constatat si ea ca a cantarit-o si acolo.In schimb a mai crescut 2 cm in ultimele 2 sapt...asa ca are 5020gr si 60 cm.Mi-a spus sa-i completez cu Milulmil.Incepem din seara asta ,cu masa de seara si incet incet o sa le inlocuiesc pe toate si am s-o intzarc.Sper sa reusesc pe parcursul unei luni(prin carti scrie ca se poate si in 2 sapt.,da' mie mi-e greu sa cred ca se opreste productia asa repede.Om vedea)Oricum aveam de gand in viitorul apropiat pt ca din sept. trebuie sa incep sa lucrez.
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
Irinel spune:
Diana79 nu renunta la alaptat!!! Oricat de putin iese, are anticorpi si e cel mai sanatos pt ea. poti completa cu formula. da de ce te pompezi si n-o pui la san? iarta-ma poate ai spus da eu n-am citit totul...
Arleena, du-te la doctor totusi. Eu am o prietena care avea dureri la taietura su avea si mici sangerari si a trebuit sa ii refaca cusatura, nu fusese cusuta corect, nu stiu prea bine, se incalecasera partile ...
pupici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
26octombrie spune:
vivighe, nu o intarca, te rog eu muuult! e mare pacat. suplimenteaza-i mesele, da da-i in continuare san. iar cu munca nu e problem, poti alapta dupa-amiaza si seara, iar dimineata ii lasi in bibe . STIU ca e mult mai simplu cu formula, nu ma intreba ce mare e tentatia sa scapi de grija tzatzei, stiu si eu. da gandeste-te ca, de acum incolo, urmeaza un lung shir de sacrificii pentru copilul tau si ca asta este primul (si nu stiu daca nu cumva cel mai usor de facut...).
ai citit ca si eu am aceeasi problema cu laptele meu de k...t, totusi insist. din pacate nu pot sa scad cantitatea de lichide, cum m-au sfatuit fetele, mai bine renunt la mancare, de 30 de ani beau multe lichide si organismul s-a obisnuit asa.
nu te mai gandi la tine si la cum ti-e tie mai usor, gandeste-te cum e mai bine pentru bebe! 

Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
26octombrie spune:
mai e o pagina si ne facem cireshele... abia astept!!
ieri m-am intalnit in tramvai cu o proaspata mamica, a nascut pe 24 mai. ea a intrat in vorba cu mine, m-a vazut cu Hora si mi-a spus ca si ea a nascut blabla.. aveam sentimentul ca trebuie sa fie de la mamici de mai iunie, doar a nascut in mai, nu? da nu stiam cum sa o intreb, ai cumva o cireshica? cred ca s-ar fi crucit femeia. asa ca am intrebat-o cand a nascut, in ce zi exact si ma pregateam sa vin sa ma uit pe forum, cand... mi se tot plansese de colici si a zis ca a incercat tot ce se gaseste, iar eu o intrebasem daca a incercat si Flatulin; tipa imi spune ca nu stie ce e ala, moment in care imi dau seama ca NU ERA de pe forumul nostru din moment ce nu auzise de Flatulin!!! ce dezamagire! mi se pare de neconceput ca o mamica ce a nascut odata cu noi sa nu fi fost cu noi pe drum, asa frumos a fost...
si ma uitam usor compatimitor. e clar, m-am ticnit!!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
VoichiV spune:
Luana, si eu am senzatia ca toate mamicile ar trebui sa fie de pe forumul nostru. Din pacate, nu toata lumea are acces la internet si e tare pacat ca eu de la voi am invatat cele mai multe lucruri. Asa ca dau un mare
tuturor fetelor. In alta ordine de idei, multumim ca ne-ai laudat fetelor dar ai uitat sa spui ce copil cuminte este Hora... Si poti fi mandra de mine ca mi-am luat inima in dinti si am reusit sa-i tai unghiutele bebelinei. Mai nou, ne place tare mult sa stam in bouncer si mama sa ne cante...
S-a trezit... Fug
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
26octombrie spune:
Voichita, 

bravo pentru unghiutze!!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
io tot cresc#8230;
LYLY809 spune:
Buna seara mamicilor!
Arleena, paracetamol unul dimineata, unul seara, o fiola de vit. C zilnic si ceaiuri fierbinti cat cuprinde plus masca pe fatza cand umlbi cu bebe. Eu asa am facut, una-doua faceam febra, dar nu a fost peste 38, asa ca am alaptat in continuare.
Eu alaptez noaptea plus inca o masa sau doua in timpul zilei, deci 4 mese din 7-8 pe zi. Restul ,traiasca formula.
Si eu ma chinui cu colicile, d-aia n-am mai intrat pe aici. Urla asta mik si tipa ca din gura de sarpre si am epuizat toate produsele anticolici si toate metodele. Numa' in cap n-am stat pentru el!
Mag, ma intereseaza marsupiul ala, te tot caut si nu te gasesc, si pe mobil si pe mess. Mi-a mai scris o doctoritza ca are unul chicco go, care imi raspunde prima, il iau imediat, caci e singura metoda sa-l mai calmez pe bebe si colicile lui: scosul la plimbare in bratze. Acum l-am scos cu marsupiul din dotare care nu are pozitie orizontala dar nu vreau sa mai merg acum cu ala caci nu vreau sa-i fac varza coloana micutului.
Pup fetele, PuiuDana, Luana, Vivighe, Roxana, Carmina si toata gashca!
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik