Paturici de mai-iunie 2006 - primul capitol :-)
Raspunsuri - Pagina 23
amiss_zip spune:
LUC2 dar e foart bine ca isi intoarce capul pe o parte!! asa nu se ineaca de la regurgitat! sa nu il pui niciodata cu capul in sus!Petra s-a inecat foarte rau asa in somn!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
luc2 spune:
Atunci il las sa doarma asa cum vrea el si nu ma mai iau dupa"inteleptele" de la bloc , sa nu-i ramana acpul tuguiat baiatului!Sincer cred ca nici la cel mare nu m-am stresat si are unncap foarte frumos.
Luc2 si Petru(4 iunie 2006)
amiss_zip spune:
nu ii ramane nici un cap tuguiat ai sa vezi
. 
Kiss
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
aaa nu stiu daca ai citit mai in urma dar ai un baietel frumusel foc! si daca te uiti si la petra ai sa vezi ce seamana
. Mie multi mi-au spus ca am baietel
.
26octombrie spune:
luc, eu am luat bibe de la primii pasi, de 250ml. am grija ca atunci cand le bag la congelator sa nu le tin in frigider mai mult de 24 ore (pana se umplu), iar la dezghetare nu depasesc 24 ore pana termin de consumat.
ioana, foarte frumoase pozele. cat despre partzuri... le-am testat puterea in tramvai, in doua randuri si e bestial, ii vezi pe cei de pe langa carutz cum se departeaza discret.. macat m-am distrat. eu sa zicem ca m-am obisnuit (e Hora mea, ii iubesc si partzurile!), da barbatu-meu iese din camera cand o apuca!
acum, sa va povestesc ce zi minunata am avut azi: ne-am dus la cantarit, pline de curiozitate, data trecuta luase 500 gr in doua saptamani, acum voiam sa vad cum stam, ca i-am dat muuuuulta tzatza, imi curge ca la balamuc, ea a inceput sa mance zdravan, nu se mai domnishoreshte. asadar san la greu si formula doar la ultima masa, pentru somn lung. ei bine.. intr-o saptamana a luat 50 grame. fara comentarii
cred ca, in conditiile astea, avand un lapte de cacat (pardon!), imi bag picioarele si renunt la alaptat. ce rost are?!
bucurati-va ca aveti lapte bun, nu conteaza ca nu e suficient, mai mult se face, mai bun nu! nu conteaza daca aveti rani, nu conteaza daca e puturos cupilu, astea toate se pot rezolva!!! iar de mancat nu pot manca prea multe, cica pancreasul meu trage sa moara, nu's de ce, da asa imi spusera la ultima ecografie abdominala.
ca sa adaugam niste topping pe prajitura aceasta, ...cu lapte, trebuie sa va mai spun ca, dupa colectia de antibiotice pe care am luat-o pentru infectia urinara, vezi capitolele anterioare, se pare ca s-a intors. infectia mea e un soi de batman, superman, ceva pe-acolo, caci iar am senzatia delicioasa ca ma pe mine din cinci in cinci min.
am reusit sa ne prindem creierii si cu alocatia asta si cu prima de nastere, pe care inca nu le-am luat, ca gresindu-mi astia certificatul de nastere trebuie sa o luam de la capat cu depusul actelor...
..asa ca mi-am aprins o tigara...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
26octombrie spune:
acum, ca am terminat cu tales from the cript, trebuie sa laud fetele! alaltaieri ne-am intalnit cu andreea, cu sotul ei si cu Petra. ei bine, Petra e o dulce, era imbracata cu un body rooooosuuu, intai am zis ca e o lalea, cum statea in carucior cu popoul in sus, cu manutzele si piciorushele sub ea si dormea cu simt de raspundere. apoi mi-am dat seama ca e chiar o cireasha!! pe Andreea trebuie sa o parasc, e slaaaba!
ieri, ca doar prinsesem gustul teraselor, ne-am vazut cu voichita, care arata si dansa extrem de bine! Maria Alexandra e o scumpa si o mare escroaca; e bine in carutz, da cel mai bine e la mami in brate si ea acolo vrea sa stea! si sta. asa ca am luat masa in oras, nu noi ci ele si ne-am promis sa repetam cat de curand.
acum stau si imi indop mandra, saraca nu stie ce-o lovi pe ma-sa de-i da de mancare tot la o ora...
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;
iulyp spune:
Luana naspa vestile cu lapticul tau. Totusi nu renunta. Eu cred ca tine de alimentatia mamei calitatea laptelui. So... incearca cu un nutritionist sau tu sti mai bine sa iti alcatuiesti un meniu care sa iti priasca si tie. Pupici si bafta.
Cristina parca tu intrebai de mare, plaja. Eu am fost cu gashca, adik si cu bb mik pe langa bb mare si a fost ok. L-am dus pe Andrei de la 2 sapt. juma cand l-am amenintat pe ta-su ca daca ma mai lasa singura cu bb mik in casa si e se duce numa cu fi-sa la plaje eu intru in depresie. Si iote asa s-a deschis sezonu la plajelit si e tare bine. Avem vreo 4-5 plaje la activ, cred, ca nu le-am contorizat. Si pot sa iti zic ca nu am reusit sa ajungem niciodata sub ora 10, so...intre 10 si 12 stat pe plaja bb in londou cu copertina trasa si londul sub umbrela si totul a fost ok. Asa ca te asteptam la plaje, iar daca e in wk si undeva in Mamaia sau la Modern poate ne si intalnim. Ce zici?
Intalneala e valabila pt. orice mamica de cirese care ajunge p'aici.
Va astept.
inaioana spune:
Multumim tuturor pentur aprecieri!
Intru foarte pe fuga ca ma grabesc dar trebuie sa raspund neaparat Luanei.
Draga mea, eu zic sa faci asa:
-nu te mai mulge DELOC, nu e cazul, in cazul tau asta iti dilueaza laptele aiurea. daca iti curge lapte, pune un tampon si gata
- da-i Horei sa suga cat de des accepta
-NU bea lichide exagerat, ba chiar e bine sa bei cu moderatie, neapatat DUPA alaptat, nu inainte. Nu ai nevoie de faimosul ceai de lactatie si alte tampenii.
-mananca normal, ce iti face placere, nu trebuie sa exagerezi cu nimic
-dormi cat de mult poti, in reprize dupa cum te lasa Hora
Garantez lapte bun!

Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
vivighe spune:
Luana...si io am patit la fel...adik bebe n-a luat nici un gram in greutate fata de sapt. trecuta.
Io sincer cred ca are legatura cu felul in care mancam noi.Adik io n-am pofta de mancare mai deloc si in concluzie nu prea mananc...adik mancarea mea de toata ziua nu face cat o masa ca lumea.Pana acum mancam tot asa prost dar ma gandesc ca mai aveam ceva rezerve pt ca bebe a crescut tare frumos pana acum...dar cum si io sunt slaba
s-au dus naibii si rezervele.Asa ca de azi ma chinui sa mananc.Io imi dau seama si dupa cum arata lapticul.Cand bebe crestea bine lapticul avea un stratuletz considerabil de grasime deasupra...acum...doar 2-3 mm.Maine mergem la vaccin si o sa intrerbam si chestiunea asta.Cel mai probabil o sa completam cu ceva laptic praf.A...si partzuri puturoase are si ea...chiar ma intrebam de ce naiba or mirosii in halul asta din moment ce nu papa decat laptic de la mine..
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
vivighe spune:
Ioana...-io nu ma mai mulg decat seara dupa ce s-a culcat ea pt ca urmatoarea masa e peste vo 6 ore si ar insemna sa plesnesc pana atunci...in rest deloc.
-lichide...nu stiu daca beau 2 litrii pe zi
-ceaiuri stimulante nici atat
-dorm cam de cate ori doarme si bebe ca d-aia nu mai apuc sa fac nimik
-intr-adevar nu prea mananc...da cand manac nu ma retin de la nimik
si cu toate astea...desi pana acum n-am avut problema asta bebe n-a luat deloc in greutate saptaman asta![]()
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos