Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna fetelor!

Profit si eu de pauza sa raspund Catutzeisi nu numai, referitor la Slanic Prahova.

Am fost acolo, mai mult pentru beneficiile aduse sanatatii decat pentru altceva si am prins asa de mult gustul incat nu ne putem satura! Cazare nu am luat, am inteles ca o camera super acceptabila e cam 40 lei pe noapte, mancare am luat la noi, pentru ca ne-am dus ca la strand, de dimineata pana seara. Sunt 100 km pana acolo, pe un drum foarte bun si destul de liber, atmosfera e de munte, cu avantajul bailor in apa sarata. Baia desi pare la prima vedere o balta murdara e apa curata, plutesti din cauza faptului ca e foarte sarata, e calda ( te simti de parca ai sta in cada )... Am vazut saptamana asta si cateva mamici cu bbi de 5-6 luni, unii nici nu stateau bine in fundulet, sunt extrem de incantati de baie, numai ca trebui esa fiti pregatiti cu apa dulce pentru ca ei nu cred ca suporta ca noi sarea pe piele prea mult timp.
E placut si daca vreti puteti face si un gratar la iarba verde, e iarba cata vreti in incinta strandului, noi ne-am luat chiar si scaunele si masuta, a fost super ok.
Cred ca peste trei saptamani vom merge iarasi, avem 2+1/2 locuri in masina disponibile...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Salutare fetelor!

La multi ani, Mada, sa fii sanatoasa si fericita!

La multi ani si bebeilor care au mai adaugat cate o lunisoara!

Fetelor, felicitari pentru progresele copilasilor: cate un colt de dintos, o miscare noua, un cuvintel pentru urechile mamicii....

Noi am inceput iar cu maraiala, cred ca ne mai paste vreun dintos, refuzam cu indarjire legumele, mai nou am inceput sa cam refuzam si fructele si branzica, singurul acceptat fiind lapticul . Ieri am mers si noi putin in 4 labute, pana acum facea un pas si se arunca pe burta.

Ne-am hotarat sa nu facem AR acum.

Cam atat, va pupa cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Noi eram programati ieri pt. vaccinul de la 6 luni (l-am amanat o luna din motive suspiciune de varicela) si cand am ajuns asistenta imi zice ca facem doar antipolio si DTP ca antihepatic nu are si il amanam o luna sau il amanam pana la 1 an. Am refuzat si am zis ca mai asteptam o sapt. poate il primeste ca sa le facem pe toate odata.
Cat despre AR noua ne-a zis ca e obligatoriu, ca trebuie facut la o luna dupa DTP, AH ... si repetat la 16 sau 18 luni (nici ea nu stia sigur). Inca nu sunt hotarata daca il facem sau nu. Mai astept sa vad ce pareri au cei care au facut / au refuzat.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Scutec nou!!!

Mergi la inceput