Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 30
crissy77 spune:
Noki, super poze, ca de obicei. Mi-a placut in special motul lui Sarah. Maine, poimaine, impletim codite
. Cam greu cu adresarea... Sarahei? Eliseei? Ma duc sa ma culc, ca debitez prostioare.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului
dayssy spune:
Buna seara fetele(sau somn usor?),
Avem de raportat ceva evenimente pe ziua de azi:
1. Avem si noi la activ miscari f...cioase, si e tare haios. De dimineata de cand s-a trezit face asa si vrea sa fim langa el sa-l vedem si sa-i aratam ca ne place
2. Ne-am ridicat singur in fundulet spre disperarea lui tata care incerca sa ne adoarma
3. Ne-a prins prima ploaie, eram cu premergatorul afara si a fost tare fericit. Noi il bagam la adapost el se ducea afara(cu premergatorul) si intindea manutele ca sa-l picure.
4. Si in rest am disperat-o pe mama cu urletele mele, tare ma mai chinuie dintii aia. Mama a zis ca da petrecere cand ii vede si va cheama pe toate.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
simona dragusin spune:
MADAU,LA MULTI ANI!
SIMONA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=82d7re2
catutza spune:
La multi ani Ana , sa cresti mare , frumoasa si sanatoasa !
La multi ani si tie Mada , sa ai parte de tot binele din lume ! Si putere sa faci fata maine musafirilor 
Catutza si Bianca-Maria
crissy77 spune:
Cat pap si eu, aia batrana, o portie de lapte cu taitei, aia mica o portie de lapte praf...
Catutza, tocmai ma gandeam la tine: incet, incet o sa bea si Bia cat lichid trebuie. Eu ii dadeam fetei mele ceai cat mai des, chiar si din 10 in 10 minute (la o ora dupa / jumatate de ora inainte de masa).
Madau, "La multi ani!" si petrecere frumoasa.
Dayssy, cand il pui pe Dragos pe pat, pune-i jucaria preferata cat mai departe de marginea patului (daca nu e pat de mijloc) incat el sa aiba treaba. La Elise functioneaza. E drept ca si eu sunt panicoasa si, chiar daca ma intorc cu spatele la ea, ochii
tot la ea imi sunt. Felicitari pentru progrese.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului
Gandacel spune:
Neata fetele!
Intru si eu putin, apoi plecam la plaja de dimineata!
Mara, Bogdan se stramba de fiecare data cand a de un gust nou. La el e surpriza si "gusta"... Trece prin gura... Deschide gura pentru ca ii place, dar tot se stramba, pana se obisnuieste cu gustul, vreo 3-4 lingurite. Pe urma nu se mai stramba. Daca nu i place ceva, strange gura punga!
Asta e tot! ![]()
Plecam! Pupici.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
felicia74 spune:
neatza!
Negara pai ptr genunchi sunt bune tot genoflexiunile dar in cazul asta incearca fara greutati la inceput. Si faci cate poti - 5, 10... Important e sa perseverezi si sa incerci zi de zi sa faci cat mai multe. Eu vorbesc, care nu am mai facut gym de cand mergeam la sala![]()
Intrebari:
- are cineva de gand sa faca acele vaccinuri suplimentare? Doctora ne sugera ca ar fi bune, dar nu stiu...
- a facut cineva antirujeolicul pana la urma?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
roxisialexia spune:
quote:
Intrebari:
- are cineva de gand sa faca acele vaccinuri suplimentare? Doctora ne sugera ca ar fi bune, dar nu stiu...
- a facut cineva antirujeolicul pana la urma?
"Neata!
Eu nu l-am facut Alexiei si nici nu sunt de acord cu el.Despre ce alte vaccinuri e vb?
Vroiam sa iti spun de ieri dar nu am avut timp, costumul de baie e fain! Insa l-ai expus pe ceva deschis la culoare si iluzie optica, am crezut ca e un corp
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
dayssy spune:
Buna dimineata fetele,
Madau La multi ani! si petrecere frumoasa.
NegaraCristina din nefericire avem pat pe mijloc si nu prea am cum sa rezolv aceasta problema. Asa ca de ieri copilul nu mai sta in pat nesupravegheat ci pe jos sau in tarc,ca patului lui nu mai e sigur ca a inceput sa faca tumbe prin el.
De ieri face cu manuta pa, si bate palma cand ii spun.
Sunete noi nu scoatem doar ababababa, si mama sau tata cand are el chef si e suparat.
La multi ani celor care au mai adunat o lunita.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
anda77 spune:
FACE PA CU MANUTA!!??? bine, e mai mare cu o luna decat nichitutul meu, dar tot extraordinar imi pare...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"