Lunile noaste - copilasi de iunie-iulie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
romana_74 spune:
GIO- felicitari! Sarcina usoara !
CORNELIA- nici eu nu am curaju... da pot face ceva...?! O sa fie fetita si o sa o cheme HONNEY!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
cgaby spune:
la multi ani Maya si Calin!
sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
in concediu a fost super...si bineinteles, ca orice e frumos, se si termina..
stef a stat mai mereu in apa care era calda si nu avea valuri, a innotat nitel...s-a jucat. i-a placut foarte mult.
am pus poze.
pupici tuturor si sanatate multa.
weekend placut!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
martta spune:
La multi ani Maya si Calin!
Crisa: tu cum te mai simti? Asteptam sa ne spui cum a fost la petrecere!
Bibi: daca termina
in seara asta mai conteaza asa mult rezultatul? Maine oricum o sa sarbatoriti!
Romana_74: tare m-ai amuzat cu puli!
Pentru ca maine vor implini 3 ani Teo, Tudor si David, le urez in avans la multi ani, sa fie fericiti si petrecere frumoasa!
Pupici voinici!
mami de Vladut(13.06.2003) si
32s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
martta spune:
Am uitat sa va spun: n-avem scarlatina
mami de Vladut(13.06.2003) si
32s
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png
Andra_ spune:
Buna fetele,
Gio - felicitari, ma bucur ca ai redevenit activa si optimista! 
La multi ani ptr MAYA si CALIN!!!
Mamele lor ar putea sa ne mai povesteasca si noua ce mai fac sarbatoriti...
Eu sint happy ca se termina o zi in care n-am avut nici un chef de munca, dar parte de ea din plin, o saptamina fr. stresanta, mai am insa doar una si plec si eu in concediu, si sint fericita ca nu mai plecam in w-e de acasa, ca n-aveam nici un chef de bagaje, alergatura, tambalau, vreau sa stau si eu pe acasa sa-mi pregatesc plecarea. Cum v-am spus: eu, ca fi-miu: e bine, e frumos, plecam, dar cind ne intorcem?! ![]()
pup u,
Andra
crisotexa spune:
Marta, multumim de urari!! Eu sunt bine... Ii spun lui Tudor ca maine e ziua lui, ca facem petrecere, ca o sa primeasca cadouri. "De la cine?", zice el. De la mami si tati, de la ... si ii spun pe aia care stiam ca vin. El zice "Si de la bebe? Si de la Tom si Jerry?". Na ca m-am mai scos de 2 cadouri. Si ca sa fie treaba, treaba, ii iau unul si de la Bodo...
Gaby, ce ai talica cu niste gravidutze care stau in pat. Pai poze cu Grecie ne trebe noua???? Super faine!!!
Cititi o faza super. M-am distrat copios:
" Nu se poate sa nu fi trait momente de care sa radeti cu lacrimi cand vi le amintiti. Vreti sa le impartasim?
Astazi, in timp ce ma indreptam spre gradinita copilului mi-am amintit o faza pe care cred ca o uitasem imediat dupa ce a avut loc, adica de acum vreo 6 ani.
Dupa ce s-a nascut baietelul nostru, am nimerit in salon cu o tiganca, mai de soi asa, careia i se nascuse si ei o fetita, Loredana.
Oameni buni, tiganca asta era cam 2 pe 2, zburda prin tot spitalul, iesea cam la o jumate de ora la o tigarica, de ziceai ca venise la spa nu la nascare.
Loredana ei era o bebelusa grasana si frumoasa, rumena (da!) in obrajori, manca de rupea pamantul si dormea aproape toata noaptea.
Venea pe acolo mereu si tatal Loredanei, un tigan mare si burtos care parca se micsora cand ma vedea pe mine
Eeei, acuma sa ma descriu pe mine si pe micul cartitzoi.
Eu, o lady mey, stateam in varful patului, sufeream de depresie postnatala , imi curgeau lacrimile siroaie pe obraji, ma durea operatia (cezariana) de muream, bebelusul meu nu papa defel si plingea toata noaptea de foame.
In fine , la vreo luna jumate dupa, ma indreptam si eu spre parc.
Aveam urmatorul echipament: carut cu roti uriase, bebe in carut, ciine legat de carut, 'jde mii de genti atirnate de o parte si alta a carutului.
Ma trudeam io cum puteam, cind aud o voce ragusita, cu accent specific:
- Doamna! Doamna!
Iarasi:
-Doamna, doamna!
Ma intorc si pe cine vad? Pe tatal Loredanei, care imi zimbea cu gura pina la urechi zicind:
- Doamna, ce bine ca te vaz pa picioare, ca nu credeam ca mai scapi d-acolosha!
Ma apuca zdravan de umeri si incepe sa ma zgiltiie.
Ciinele, care pina atunci se multumise sa miriie in surdina, se repede si el si ii capseaza putin cotul
Se zbirleste deodata bietul tigan si incepe sa injure rau de tot. Fiindu-mi groaza ca-mi ia ciinele la suturi, ma postez intre ei, nemaicontenind cu scuzele...
Pesemne ca ma schimbasem la fata si i-am amintit de zilele din spital, ca se imblinzeste la loc bietul om si zice:
- Ia mai da-l in p--- mea da ciine doamna, bine ca ai inviat si n-a ramas copilasu' hasta orfan. Hai saru' mana!
Va vine sa credeti ce om dragut? De atunci, nu mai am nimic de zis cind vine vorba de ei..."
No comment
Crisa
cgaby spune:
crisa - motala faza..![]()
distractie mare maine!
pupici multi si dulci....
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Teodora!
La multi ani fericiti Tudor!
La multi ani fericiti David!
Crisa, sa ne spui ce cadouri a primit Tudor de la Tom si Jerry
.
Intrasem sa va spun ca Maria s-a facut deodata mare
. S-a trezit dimineata si mi-a zis: mami, gata, m-am facut mare! (pana acum imi amintea mereu ca ea e mica!). Pe la pranz se juca in casa si a inceput sa sara in sus si sa strige bucuroasa: sunt mare! Sunt mare! Ptiu sa nu o deochi!
Si asta nu e tot... Ne-am intalnit cu Iuliana (a fost la un mom. dat si la noi in listuta
, acum scrie la mamici de august-sept.) si cu fetele ei (Ema si Diana) si pot spune ca pt. prima data, Maria s-a jucat frumos cu un copil de varsta ei. A fost de acasa f. interesata de intalnirea asta, s-a gatit (a vrut codite si clamute
). S-a jucat frumos, a dansat, s-a uitat fara nici o teama la un spectacol cu magicieni si serpi. S-a simtit bine 
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
gio spune:
Buna!!
La multi ani David, Tudor si Teodora!!!!! Petrecere frumoasa!!!!!
Va pupam
...I want a permanent vacation...
cgaby spune:
la multi ani David, Tudor si Teodora!
sa cresteti mari, frumosi si sanatosi. petrecere frumoasa!