Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)
Raspunsuri - Pagina 7
eveline spune:
Onitza stiu ca de curand a dat cumnatul meu ex pt carnet....si stiu ca facea la greu teste...pe net....banuiesc ca daca ai sa dai o cautare pe google gasesti o gramada....
Ana si Bianca-iubita
onitza spune:
quote:
Originally posted by eveline
Onitza stiu ca de curand a dat cumnatul meu ex pt carnet....si stiu ca facea la greu teste...pe net....banuiesc ca daca ai sa dai o cautare pe google gasesti o gramada....
Ana si Bianca-iubita
nu ma gandisem la asta
ADRIANNAAAAA, si mie mi-e tare dor de tine..te-am vazut azi on-line pe mess, dar crede-ma nu am timp nici sa respir, ma impart intre curatenie, mancare, scos copil afara, facut bagaje, si asta pana la ora 5:D Si noua ne e tare dor de voi, si imi pare rau ca s-au chinuit mititeii cu enterocolita aia afurisita!!! Adrianna, mi se pare mie sau intre ei doi, Tudorel e mai sensibil la boli, am vazut ca mai mereu cand povesteai ca au fost bolnaviori, la el parca se manifesta mai rau, sau trecea mai greu.....sau ma insel??? mititelul...pupam voiniceii!!! Iti dau si eu un sfat, clar nu tb sa faci c amine, imi dau cu parerea doar: mai gandeste-te cu plecatul copiilor la mare...daca prinzi vremea buna, chiar se merita!!! Paul a fost foarte fericit la mare, si al meu chiar e dificil la scos din casa!!:D le va face foarte bine la mare! stiu, ma gandesc ca e greu cu doi, dar te mai ajuta si sotul si ai sa vezi va va face bine si voua!!! nu puteti sa luati unii din parinti cu voi? ai tai sau ai lui???? pupicei si o zi excelenta!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
ad_rianna spune:
onitza draga si scumpa!!!
fa-ti tu treaba ca oricum eu in momentul in care se trezesc voinicii nu mai am ce cauta la calculator, asa ca...da ai dreptate, tudor e mai sensibil...dar nu asa sunt toti barbatii cand e vorba de boli?
unde plecati? crezi ca eu nu mor de dorul marii!!! e prima si marea mea dragoste dar mi-e groaza cu ei ca sunt mici si sunt 2 si nu stiu la ce sa ma astept
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
danette spune:
Aime... bine suntem
, am avut mult de tradus zilele astea si nu prea am mai intrat pe messenger, da... Iris la bazin
... dar a trebuit sa recurg totusi la soacra-mea sa stea cu ea... caci eu nu mai aveam timp...
Si nu sunt tare incantata fiindca deja se vad efectele negative... si mie jena sa-mi iau soacra la rost![]()
A invatat-o sa faca: na,na! la obiectele de care se loveste...si evident ca nu aplica asta doar la obiecte ca a incept sa-mi fac si mie na, na...
Si nu va spun ce tare m-am enervat... cu atat mai mult cu cat nu-mi puteam da drumul al gura.![]()
Nu suport prostiile astea... eu de obicei ii atrag atentia sa se fereasca de obiecte pentru ca sa evite loviturile, nicidecum sa dea in obiecte.
Azi de dimineatza am fost in piatza si am luat fructe de padure (zmeura, fragute, afine...) fac o tarta cu fructe si mascarpone... asa de welcome back pentru parintii mei...in fine se intorc din concediu.
Iris a mancat un bol de afine cu zmeura.. sper sa fie OK... ca e prima data cand incerca fructele astea.
Cred ca si noi plecam in concediu la sfarsitul lui august, ma tot gandesc sa mergem in Korfu cu Iris cu tot...ca e pacat ca are atatea gratuitati...cazare, masa, avion...
Da mai trebuie sa ma stradui sa-mi convig sotzul..ca el nu e tare entuziasmat de mersul la plaja cu copil mic.
la stilul lui Iris...vorba cuiva... cred ca mai degraba o sa facem slalom pe plaja... gonind dupa ea..![]()
Dana & Iris 1,6 ani
onitza spune:
Pauza 5 min de la treaba sa va intreb ceva: nu stiu cum s-a intamplat, nu am avut planuit asa, dar am inceput sa imi cumpar tinuta pentur nunta cu o fusta alba foarte scurta. Am luat-o pt ca mi-a plcut foarte mult, nu am stat sa ma gandesc prea mult la cu ce bluza o iau sau ce colnati/egari/strampi...sau pantofi....
...mi-am amintit ca mi-am luat din Bulgaria un maieutz foarte frumos cu paiete argintii. Am zis ok, sunt ambele albe...cum fac cu restul????? apoi au urmat colanti albi simpli (ati vazut ca se poarta destul de mult combinatia asta de fusta ffff scurts si colanti si chiar vin bine) si of course am pantofii albi de la nunta mea. In concluzie, toata voi fi alba. Intrebarea mea:
E PREA INDRAZNEATA CULOAREA??? in ce sens: ma refer mai mult fata de mireasa???? oare la o nunta numai mireasa trebuie sa se imbrace in alb?????? sa nu radeti, dar, zau, poate reusesc sa fac o poza macar la maeiut si fusta, sa vedeti cum arataaaa!!!! sunt ALBEEEEEEEEEEE!!!
please help...!!!
Ar mai fi o varianta daca e tinuta exagerata. Mai am niste strampi, (stil colnati, pana la glezna, tot asa sunt si cei albi, pana la glezna, imi palc la nebunie), pe negru, cu model mishto, si am si un maieut pe negru si ala tot cu paiete, dar...nu ma incanta cum vine: maieut negru cu fusta alba, strampi negri si pantofi albi...parca sunt sorcova...voi ce ziceti?
HAI FETELE INTR-ALE MODEI!!! NEED HELP!!!!!!!!!!!!
Poseta tot alba!! ![]()

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
aime spune:
Dana, ma bucur ca sunteti voioase...si sanatoase
...si Vladutz mai face na-na la masa, scaun, chiar si pe gresie face sau de ce se loveste, si nu l-am invatat noi
...da vb ta, atata vreme cat na-na e doar unde s-a lovit e ok ![]()
fructe de padure, ce misto, sunt si pe la noi zmeurici, fragi mai rar...afine (da eu m-am pacalit odata c-am luat, snestiutoare, fructe ed soc parca
) si mai rar...deh, zona de sesh, poate ajungem si noi la munte sa ne luam sa papam, daca Iris a papat capsuni si nu a facut nik e ok, sunt f bune ptr fier.
pe fata.Si spune-i laui tati sa duca copila la mare, ca-i pacat, e atat de benefic soarele ptr ei si mai ales ca o poti duce in locuri frumoase. Iti tin pumnii
. Si sa stii ca si eu ma gandeam la o tarta cu ceva exotice (deh, motivele de mai sus...cu fructele) ptr w-e. ![]()
Adriana, e drum lung pana la mare, asa-i (si e cald, daca nu aveti Ac in masina), da sa stii ca si la Felix o sa le placa, ca e apa, soare, eu eram incantata de mers la Felix si vara si iarna. Mai greu cu hotararea apoi sa vezi cum merg toate ca pe snur ![]()
Fug la treaba, ca m-a gasit spalatu de perdea din balcon...![]()
aime si
Vladimir
ad_rianna spune:
onitza fa o poza. e cam "alb" totusi, dar cine stie poate arata bine. daca fusta e stramta bluza ar trebui sa nu fie pe corp,trebuie sa fie mai largutza. acum nu stiu ce fel de fusta e. poate incerci cu accesorii sa "spargi" putin monotonia
<<parerea mea>> 
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
FELIS spune:
Deci… In primul rand va rog sa ma scuzati ca nu am postat pana acum, dar lucrurile au fost f complicate, am plans si am fost f suparata si f revoltata….
Dar sa va povestesc… Sper ca sunteti pregatite pt povesti gen telenovele…
Dupa cum v-am zis, mi-am dus copilul la cresa, marti, pe 4 iulie… Vin la service plina de emotii si citesc ca Mihai e in premergator si linistit, lucru ce m-a calmat cat de cat… La ora 16 ma duc cu sotul sa ne luam baiatul de la cresa… el dormea… Educatoarea imi zice ca dra doctor ma asteapta ca vrea sa vorbeasca ceva cu mine… Ma duc linistita, dupa ce i-am bagat 200.000 lei educatoarei in buzunar, crezand ca imi va zice ca nu am avizul dr neurolog la dosar, dar urma sa il aduc…. Dau de o doamna in varsta cu parul alb- dar are pretentia sa I se zica domnisoara! Nu intru bine ca ma ia cu un ton de mare scandal “ce impresie v-ati facut, ca va aduceti copilul aici si va angajez educatoare pt el?... Aici educatoarele au 17 copii in grupa (niciodata nu sunt atati), copilul dvs E BOLNAV DOAMNA, ii trebuie ingrijiri speciale!!!!... El in curte nu sta pe saltea, se rostogoleste” Am simtit ca mi se face rau… Nimeni nu imi mai vorbise asa vreodata… Voiam sa o fac nesimtita sa ii zic ca al meu copil e perfect sanatos… Concluzia a fost ca NU MAI POT SA IMI ADUC COPILUL LA CRESA PT CA NU STA PE SALTEA IN CURTE… “Deci nu mai pot s ail aduc pt ca nu sta pe saltea?” intreb eu… “DA” imi raspunde dansa…
Am iesit fara nici un alt cuvant… Si afara am inceput sa plang… M-am dus in alt corp de cladire sa imi iau copilul… I-am zis sotului s ail ia pe Mihai, asa, dormind, nu conteaza… El incerca sa ma linisteasca. I-am zis doar ca nu-l mai putem aduce. I-a zis linistit educatoarei ca nu e nici o problema, asta e, noi am incercat, o sa-l aducem atunci cand va merge… Afara bineinteles ca a zis ca nu il vom mai aduce niciodata, dar asa e el, finutz si amabil… Am fost f suparata mai ales ca am auzit ca nu a mancat nimic, nici ca avea biberon de apa nu stia educatoarea din tura de dupa-masa… Am plans mult, sin u am putut intra sa va zic…
A DOUA ZI… l-am dus la bona- era ultima zi cand mai putea sa stea cu el, Cornel hotarase sa intre in prenatal…
La service una din college, care il stie pe Mihai si ii e tare drag, am intreaba cum a fost… Cand a auzit s-a innegrit de suparere si m-a intrebat ce nr de tel are cresa- colega mea fiind avocat!!!... A sunat la cresa si s-a prezentat ca “avocat xxx” si ca vrea sa vorbeasca cu dra dr- nu era, si daca problema nu se rezolva pe cale amiabila, va deschide process de discriminare… Dupa masa ma suna asistenta sefa cu mii de scuze (ea care a fost singura OK si in regula in toata chestia asta) si ca a vorbit cu dl director, care si el e dr, si ca pot sa imi aduc copilul la cresa… I-am zis ca nu era vorba decat de putina bunavointa si un cuvant bland… Asa cum se scoate o saltea in curte se poate scoate si un tzarc si atunci nu mai are cum sa se rostogoleasca … Mi-a zis ca nu e problema ca au balansoare…, etc, nu era problema… i-am zis ca m-a suparat f tare dra dr, si i-am relatat dicutia… A ramas f uimita “cuuuuuum?.. asa v-a zis?... “ nu-I venea sa creada… I-am explicat ca eu am copil perfect sanatos. Daca un om nu are o mana nu spui ca e bolnav, el facand mai greu anumite lucruri, asa nici copilul meu daca are un cromozom/celula –ce o fi, in plus, nu inseamna ca e bolnav, dar va face mai greu anumite lucruri, in consecintza NIMENI nu poate sa spuna de copilul meu e bolnav: COPILUL MEU E PERFECT SANATOS…
Nu mai contenea cu “vai doamna, aveti dereptate, va rog sa ma scuzati”
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
aime spune:
Am luat o pauza sa va mai citesc...Felis, lumea e plina de rautati, mamica draga, copilul tau e bineinteles sanatos. Si pe mine care va cunosc virtal m-a indignat atitudinea acelei d-re dr, care probabil ca auitat ca inainte de a fi dr trebuie sa fii om, da vb ceea "mare e gradina ta Doamne si in fiecrae zi se muta gardu'".Nu pot decat sa te sustin moral si sa iti spun ca desi te doare, mai fa o incercare sa-l duci (daca n-ai si facut-o) macar asa, ca sa arati ca ai avut dreptate si sa-i demonstrezi d-rei dr ca Mihaita e un copil normal, care necesita doar mai multa atentie si nu "ingrijiri speciale". as zice mai multa, ca-s nervoasa rau, ma intriga fetzele astea vinetzii de rautate, asa le e si sufletu' plin de venin...offff, Doamne, un pic, doar un pic sa fim mai buni, ptr noi si ptr cei din jur.
pupici multi si numai bine ....curajosului de Mihaita tot binele din lume