Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)
Raspunsuri - Pagina 6
onitza spune:
quote:
Originally posted by camys_2000
eveline, va urez sanatate multa. Noi am patit-o in urma cu o luna jumate, a facut rosu in gat si febra vreo 5 zile, apoi abia a trecut-o pe antibiotic,...dar de la atatea siropele am facut diaree rau de tot si vreo zi jumate vomita si o lingurita de apa, daca ii dadeam. Am fost trecuti pe injectabil, pe Axetine, dar dupa 3 zile am facut bubite si am oprit orice tratament.
Acum iar a facut putina diaree, de vreo 2 zile si febra max 38,8. Am trecut pe Nurofen si Panadol si un sfert de pastila de Biseptol, la 12 ore. Azi suntem bine bine. Stiti ce face minuni ptr diaree?? Laptele de la Milupa h5... ala cvhiar face minuni ( la mine, cel putin..adica la Catalina).
Data trecuta, la diaree, ne-au iesit 2 maseluta, iar acum ne ies caninii. Dar data trecuta a baut mai mult Prigat, iar de data asta a baut doar o gura de Prigat. Deci, la noi Prigatul a devenit INTERZIS.
Abia asteptam si noi sa mergem la mare, miercuri plecam. Prognoza se anunta cu furtuni, deci stau cu inima cat un purecel...Imi doresc din tot sufletul sa se poata bucura Catalina de tot ceea ce ofera o plaja, o apa, un soare...
Va doresc concedii placute!!
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
http://community.webshots.com/user/camys_2000
http://photos.yahoo.com/camys_2000
CAMYS, ce coincidentaaa!!! si Paul la fel, i-am dat intr-o seara o gura de Prigat si a dat mititelul intr-o diaree de nu se poatew! de atunci si la noi INTERZIS Prigat...ce e mai nasol, ca nu se impaca deloc cu sucurile naturale!!!
..i-am facut azi pilaf de orez cu peste la gratar, a iesit supergustos...abia s-a atins..mai nou, ce ii bag in gurita, baga si el mana si scoate afara cu nervi:((((( nu stiu ce sa mai ma fac...si daca nisi eu nu am bagat vitamine in copilul astaaaa...am zis sa ma opresc un pic cu tratamentul asta cu vitamine, ca vad ca acum nu-si face efectul si parca asa sti si eu, ca peste ani...nasol..si pana atunci copilul meu manca te miri ce??? ueeeeee, nu vreau!!!!
Pentru cui ii e dor de IOANADU, a intrat aseara pe mess sa imi transmita ca e bine si ea si BIANCA, fica-sa e o dulce, mi-a dat niste poze, dar astept sa vi le arate ea!!! a fost nashica, o papusa nu alta, foarte sexoasaaaaa, i-am zis eu: "tu poate ai fost fata nashii, nu nasha:)))))))
Va pupic, am de scris un mail in franceza:D
O zi reusita!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
camys_2000 spune:
In weekend am lasat-o pe Catalina la tara in funduletul gol, si de cate ori facea pe ea, ii dadeam cate o palma ca o mangaiere...si a invatat ea ceva, ca de cate ori o puneam pe olita, eu ii zicea: " Hai, sa zica mama Bravooo" si ea se rosea toata la fata saracuta si scotea cate un bob de kakutza...si tot asa toata ziua.
Ideea de baza e ca daca ash sta eu cu ea o saptamana non-stop, sigur ar invata sa faca la olita, dar asa bona nu tipa la ea, soacra-mea nici ea...
Luni a facut catalina caca pe ea si i-a zis bonei : " baie bate carmen " ![]()
Eu nu cred ca se gasesc la noi pampersi de apa, si un pampers normal mie mi se pare incomod pe plaja, intra nisip in el...Eu mi-am pus de acum un sul de pungute in bagaje
. ma mai gandesc si la varianta sa iau olita, dar mai bine adun kk din nisip, decat sa mai duc si grija unei olite murdare...
Mari probleme...
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
http://community.webshots.com/user/camys_2000
http://photos.yahoo.com/camys_2000
fulguletz spune:
Roserbina, mie mi-a placut la nebunie poza cu Mihnea plangaciosu
..are o mimica de iti vine sa-l mananci de drag...Bianca e deja domnsoara , se vede clar
...maine poimanie te vedem soacra mica...
Otilico, mey, am inteles eu ce mi-ai explicat ...desi n-am facut curs de "rezistenta materialelor" (TCM-isti de Politehnica sa traiasca
)
...Asadar si prin urmare , daca percepui bine, picioarele nu se mai indreapta daca sunt strambe , ci, prin tratamentul cu calciu , se previne doar o curbare
a acestora...
teoria e buna si probabil valabila doar la copkii
, pentru ca in practica se vede clar : nu toate persoanele grase si grasutze au picioare strambe...![]()
asta e, adio cote dazur, p-astea le am, cu astea defilez...![]()

in alta ordine de idei, batura frantzuzii, mey...dama, chiraiala si dezmatz la voi, acolo, asa e?![]()
Corina75 spune:
Am mai sapat putin printre doctori, maine mergem si la chirurg pediatru, se pare ca nu scapam de cutit 

Mor de mila lui, ca si asa e speriat de doctori de nu mai poate.
Cuscrita, apropo de termometru, Andrei doar cand te vede cu el in mana incepe sa urle si o ia la fuga sa se ascunda. Asa face si cand pune doctorita stetoscopul pe el, mai nou cand te apropii de el cu lingurita sa-i dai ceva...
E speriat tare, si cand ma gandesc ca ma duc cu el in spital la kill-erii aia mooooooooooor. Cred ca o sa imbatranesc cu 10 ani....
Si la toamna La Bucuresti din nou...
Nu mai am cuvinte sa va spun ce e in sufletul meu....
Corina si
Andrei (24.11.2004) cascador
Daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
Otilico, mey, am inteles eu ce mi-ai explicat ...desi n-am facut curs de "rezistenta materialelor" (TCM-isti de Politehnica sa traiasca)
...Asadar si prin urmare , daca percepui bine, picioarele nu se mai indreapta daca sunt strambe , ci, prin tratamentul cu calciu , se previne doar o curbare
a acestora...
teoria e buna si probabil valabila doar la copkii, pentru ca in practica se vede clar : nu toate persoanele grase si grasutze au picioare strambe...
asta e, adio cote dazur, p-astea le am, cu astea defilez...
Stiam eu ca esti fata destepta, suntem mandre de asa mamica
.Hai sa va spun si una tare, am aflat si eu pe la 20 de ani de niste injectii care stimuleaza cresterea si vroiam si eu cativa centimetrii in inaltime. Dar m-a calmat repede o doctorita spunandu-mi ca daca te-ai oprit din crescut de ceva timp nu mai functioneza si chiar sunt daunatoare, se poate forma depozite de calciu aiurea
.Carmen, adunatul kk din nisip nu o sa fie ceva foarte greu presupunand ca o sa aveti si jucariile de nisip cu voi. Deja mi te inchipui cum strangi kk cu lopetica si pui in punguta
.Am incercat si noi ieri s-o lasam in pampers si dupa cateva ture de stat cu fundul in nisip a trebuit sa-l scoatem, mai rau o incurca si era plin de nisip. Inca ma mai uit dupa chilotei de apa, mi se pare solutia ideala.
Raportam si noi pipi de dimineata facut la colacel, a priceput fata ce trebuie sa faca cum se trezeste.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
raportam si noi 2 pipiloi facuti ca baieteii din piciorushe...ca doar deh...avem fratior si-l vedem cum face pipi la wc si vrem si noi la fel
nu vrem la olitza
monica
cookie spune:
Neata, mamici si copilasi!
Noi suntem foooooarte ocupate cu cautat de
, ca doar asa a promis tati daca ia mami carnet
Numai ca eu am zis ca glumeste, ca doar eu n-am sa fac niciodata scoala de soferi....acu' iata-ma, in curand la 
Otilia, inca n-am condus, doar atunci cand am fost la politie sa-mi ridic permisul m-a pus sotul la volan...la masina noastra, pe care n-o stiu deloc
...inutil sa mai zic cate claxoane si injuraturi mi-am luat...
Onitza, tu ai inceput scoala de soferi sau esti inca in cautari?
Aime, io nu vreau sa-l arat pe tati...ca sa nu zica cineva ca Sabina seamana cu el...destul imi mai zice cumnata-mea ca fata seamana cu soacra-mea
Pai daca e singura cu ochi albastri ca si ea? Sper c-a luat de la ea doar atat...
Roserb, scumpici copilasi mai ai!
si sanatate multa la copilasii bolnaviori, sa se faca bine cat mai repede!
aime spune:
'neata!
Cookie
, io ti-am zis deja ca seamana cu tine, da' in necunostinta de cauza "cealalta".
Danette pe unde sunteti, tot la bazin?
Cred ca sunteti super bronzate. Sper ca sunteti bine, ca n-ati mai aparut, iar mess-ul tau arata ieri un idle de 23 h 
Delia, da cu voi ce e? Cred ca va pregatiti deja de drum si sunteti bine. pupi la Iustin 
Avem si noi de raportat un pipic la olita si iunul in chiloti
...vedem azi ce-o mai fi.
aime si
Vladimir
onitza spune:
COOKIE, nu am inceput, inainte de scoala de soferi, am de dat un examen.
SCoala de soferi e programata in august!
am emotii numai cand ma gandesc. M-as apuca de citti teoria dar nu prea stiu ce carte sa cumpar, as lua una care sa contina si ceva teste. Ce imi recomanzi?
Trebuie sa iau legatura cu un instructor , ii stiu dej anumele si nr de tel, am intrebat pe forum o data si mi-au raspuns fetele. Acum sa vedem!! PUpicei Sabinutei!!
Feteloooooooooooooooor, sunt stresata!!! vine soacra!!!:D :D :D am glumit, sunt in pregatiri, am o nunta maine la PLoiesti, sper sa ma distrez!!!!! ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
ad_rianna spune:
de-ati stii ce dor mi-a fost de voi. noi ne-am ascuns de caldura la parintii mei la tara...acolo e si racoare si soare (daca mai vrem
), e loc suficient, se poyt juca, se balacesc in piscina lor toata ziua, papica e buna si proaspata...ce mai pt. ei e minunat, mai rau e pt. tati ca sta singur in cluj. am vrut sa fac o experienta si saptamana asta ne-am intors la cluj...rezultatul: maine plecam inapoi
ca nu rezistam
si ce am reusit sa citesc...atatia puiuti bolnaviori, off-off. am "tras-o" si noi cateva zile ca s-au procopsit cu o enterocolita amandoi, mai rau a fost tudor, dar acum sunt spre bine si tare ma bucur ca nu mai puteam sa vad cum se chinuie si eu nu-l puteam ajuta 
despre noi nu prea multe: ne chinuim cu olita si nu reusim nimik, la mare am renuntat
ca mi-e groaza sa plec la drum asa de lung cu doi copii mici, probabil vom merge la Felix (langa Oradea) cateva zile, asa ca sa se balaceasca putin in apa ca le place asa de mult. nici la capitolul vorbire nu stau prea bine, dar asta nu ma deranjeaza, atata timp cat imi dau seama ca inteleg aproape tot ce le spun si ... incearca sa-mi raspunda dar intr-o limba pe care o cunosc doar ei![]()
felis merge mihai la cresa? sau nu am inteles eu bine? cred ca trebuie sa mai citesc din urma ca....oricum daca e asa noi ii dorim din suflet sa se simta cat mai bine, mai ales ca are prieteni de nadejde acolo
onitza miss you si de discutiile noastre pe mess
.
cel mai rau ma deranjeaza ca nu mai am timp pentru mine aproape deloc...poate din toamna de cand vor merge la cresa ...
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)