Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)
Raspunsuri - Pagina 30
ncristina spune:
Fetelor, eu v-am pupat pe toate si va doresc un week-end placut si insorit!
Din pacate nu am net acasa (sper nu pentru mult timp), asa ca vorbim luni....acum ca m-am incins si eu la vorba cu voi.![]()
http://community.webshots.com/user/christinutza
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
try spune:
Ncristina, ai doua papusele. Mie nu mi se par atat de identice ca alti gemeni identici, dar seaman amandoua cu tatiiiiiii!
In poza aia cand sunt obraz in obraz am realizat cred ca mai bine ce bucurie enorma sa ai doi copii. Pe mine acum ma apuca sentimentalismele, ca doar se-apropie nasterea si din ce ma gandesc mai tare la bebe, din aia devin mai emotionala.
Alex se comporta asa frumos cu burtica mea, n ustiu eu cat de bine intelge el ca va avea un fratior, dar mereu ii spun sa pupe incet (ca el cand se-nfige la pupat face gaura!!!) si sa puna capul pe burta mea usor (ca tot asa, baga cornu' ca rinoceru') ca de-acum ma doare cand apasa mai tare. Iar bebe, cand e inghesuit protesteaza si el micutul. Stiti ce mi s-a intamplat intr-o zi? Ii dadeam lui alex sa pape in scaunelul lui si, la cat e de lungan, ii atarna picioarele din el. Si cum stateam eu aproape cu scaunul alex a inceput sa ma atinga cu varfurile degetelor pe burta si bebe a reactionat. cand i liau pe alex si-l pun poalele mele si el se lipeste de mine, bebe incepe sa miste ma ienergic. Nu stiu daca doar se simte inghesuit sau daca simte energia lui alex.
Bits, e posibil ca experienta nasterii din Ro sa-ti fie chiar mai placuta ca-n Japonia, nu stii niciodata. Mi-aduc aminte cum te chinuiau durerile si tu nu te dilatai deloc si cum ai ajuns sa ceri in final cezariana, batand cu pumnul in usa.
Camys, eu mi-am scos vreo 10 alunite la LaserMed in Dr. taberei 34 (Vis-a-vis de 34 parca). De pe fata si de pe gat. In 3-4 sapt. eram ca noua. E indicat sa ti le scoti in sezon fara soare (eu le-am scos in decembrie) caci e interzi statul la soare pe perioada vindecarii. La mine fiind mutle scoase odata trebuia sa fiu si mai precauta. Ti se da sa iei o alifie (Baneocin se numeste) cu care te dai zilnic de 3 ori, dar numai local si se vindeca totul asa frumos ca juri ca n-ai avut acolo nimci niciodata. Daca e mai mare poti eventual sa rmaai cu-n semn slab care sa se avidentieze mai mult cand te bronzezi, dar in rest e ca si cand nici nu ai avut vreodata asa ceva.
Daca e vorba de vreo alunita f. mare atunci nu se mai face scoatere cu laser, ci prin metoda chirurgicala, dar aici ramai cu cicatrice. Eu sunt plina de alunite de toate felurile: in piele si maro inchis sau maro deschis si in relief etc. Astea se elimina prin laser, cele in relief (miroase ca la parlirea de porc
), dar merita banii (nu era prea ieftin in 2000 cand am fost eu). Operatiunea e f simpla si-n 5 mintue deja iesi din cabinet. Ti se face o mica injectie la baza alunitei ca sa nu simti actiunea laserului si apoi ti-o arde. Te da cu crema si pleci acas. revii dupa un timp la un control de rutina.
Aici, in canada, mi-a scos alte 2 alunite, dar erau mari, deci le-am scos chirurgical si-au fost trimise la analiza. La mine apar mereu si se maresc. Acum as mai avea 2 de scos, dar sa vad daca reusec tot gratuit ca altfel contra-cost e 200$ bucata.
Ufff, ce bine ca-i vineri!
.......in 28+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
camys_2000 spune:
Try, si eu pana in prezent mi-am scos un neg si o alunita transformata in papilon ( parca asa se cheama).
A fost haios cu negul, m-am dus in Bucuresti la clinica de stat de dermatologie, la nu stiu ce profesor universitar, vezi-doamne.
Avea profesorul asta batran un cabinet mare, cu draperiile prafuite si trase de ani de zile, era intuneric, avea un bec chior in cabinet, praful cred ca nu se stergea niciodata pe acolo, erau teancuri de carti anapoda peste tot in jurul nostru...si coloc peste pupaza, mai crestea si vreo 2 caini comunitari pe acolo prin cabinet, cu castrane pentru mancare etc...Am fost socata, nici prin gand nu mi-a trecut vreodata un asemenea cosmar vizual...
O sa caut informatii despre LaserMed, mercic ptr info
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
http://community.webshots.com/user/camys_2000
http://photos.yahoo.com/camys_2000
Otiliav spune:
Daca tot este asa liniste pe aici m-am gandit sa pun si eu niste poze noi sa va dau de lucru!
Onitza, nu ne-ai spus ce ai facut la doctor.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
onitza spune:
OTILIA, m-a "miscat" poza cu voi, imi aminteste de atunci cand faceam poza cu voi in COra
...Ana e un mic mic ingeras zambaret si dragalas; in poza asta o iubesc tare, e dulce foc, o pupacim si noi de ii sar fulgisorii!!!!!!
...prietenul de joacaii inveseleste copilaria....ii plac plusurile??? e super!!
...si aici m-am topit dupa ea, e tare haioasa, imi vine s-o mananc, lasa ca veniti voi in august acasa!!!
...Ana face si cumparaturi"e tare harnicuta!!!
...mamaie pregateste Scufitzapentur o plimbare placuta!! ....a ieist domne' ceva de aici????? supeeeeeeeeer!!
....Oti si Ana doua sirene!!! Oti, Ana parca nu a fost de mica asa blonduta!! ii sta tare bine, mai ales ca are ochisorii albastri!
In concluzie mi-au placut tare mult pozele!!!! ma bucur ca te-am vazut si pe tine si pe mamaie , sa o pupi din partea mea!! mama ta s-a tuns, nu?? parca avea parul mai mare!
...ii sta frumos! mey, sa va traiasca printesica, felicitari pentru statul la wc si pentr ucat de frumos stie ea sa se joace!!!! va invitam pe la noi, in august, la o partida de joaca si cu Paul!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Daca tot este asa liniste pe aici m-am gandit sa pun si eu niste poze noi sa va dau de lucru!
Onitza, nu ne-ai spus ce ai facut la doctor.
AM fost deocamdata la medicul de fam sa imi dea trimitere la Baltazar pentru o radiografie la coloana...e ingrijorata pentru durerea intr-un punct fix la ceafa si nu pot lasa capul pe spate de durere. S_ar putea sa fie hernie de disc, a sa a spus ea..dar e bine de facut radiografia! mai am de ajuns si pe la ginecologie, nu stiu daca reusesc sapt asta...sper ca da...
Fetelor, am si eu o intrebare: ati vazut la TV si poate ca ati auzit si in alte parti, ca e criza de locuri la gradi...si ca inscrierile se fac cu un an inainte pt a fi sigure ca il ocpua copilul din timp...ce faceti???? i-ati inscris?????? ma bate un gand serios sa ma interesez si sa ma pun pe treaba, sa il inscriu si eu pe Paul. Pai, la sf anului viitor, il dau la gradi!!!!!

Am pus si noi ceva poze de sambata in escapada noastra la MIramar.
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
andreap spune:
salutare!iaca m-am intors de la mare....si iar obosita
!dar a fost superb,un cer albastru curat,apa calda..dar valuri imense...frumos..frumos,mai ca imi venea sa mai stau,adica sa-mi dau demisia ca sa mai pot ramane
.
Dupa ce 11 zile Mariuca nici nu s-a apropiat de malul marii,acum in 2 zile si-a facut curaj si nu mai reuseam sa o scot din apa,tipa mereu"Maia baie,uda".Sambata seara avea buzele albastre de frig,tremura in halat si tot mai voia o baie mica
.Drept urmare sambata noaptea a avut febra,nu stiu cat ca am uitat termometrul acasa,dar sufficient cat sa ma panichez.Azi merg cu ea la dt.sa vedem ce zice...Nu-mi place deloc,ea era foarte sanatoasa,nu inteleg cum de a devenit asa 'sensibila'
.Sper sa nu fie nimic grav!
Plus ca l-a stresat suficient de mult pe cainele celor de la pensiune incat sa o maraie,a zgariat-o un pic pe obraza(nu arata a muscatura) si a cazut in fund.M-amn speriat rau,dar fiind caine de curte,nu vagabond,nu am fost la medic cu ea....desi tare as merge,insa nu stiu daca are rost sa o intep ptr.o mica zgarietura..Offff,numai prostii face....eu o certam sa-l lase in pace,ea urla ca nu o las la el si uite ce s-a intamplat!

Pupici si o saptamana usoara!
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Otiliav spune:
Vad ca v-ati distrat bine in we. In poza de aici ati iesit super, doi adolescenti indragostiti
. Ca sa nu mai spun de pozele tale pe sezlong, adica pe aceasta ai pus-o ca sa ne ofticam noi. Nu zic de lungimea picioarelor ca aici nu se mai poate face nimic, dar eu nu-mi pot acoperi vergeturile de pe burta cu chilotul si m-am procopsit si cu cateva intre craci. Ai putina burtica dar se rezolva ea
, oricum esti mamica tanara si aratzi de nota 10. Cu spatele pot sa-ti garantez ca daca nu-l mai ridici pe Paul in brate o perioada o sa te simti mult mai bine.
onitza spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Vad ca v-ati distrat bine in we. In poza de aici ati iesit super, doi adolescenti indragostiti. Ca sa nu mai spun de pozele tale pe sezlong, adica pe aceasta ai pus-o ca sa ne ofticam noi. Nu zic de lungimea picioarelor ca aici nu se mai poate face nimic, dar eu nu-mi pot acoperi vergeturile de pe burta cu chilotul si m-am procopsit si cu cateva intre craci. Ai putina burtica dar se rezolva ea
, oricum esti mamica tanara si aratzi de nota 10. Cu spatele pot sa-ti garantez ca daca nu-l mai ridici pe Paul in brate o perioada o sa te simti mult mai bine.
NU pot decat sa zambesc la mesajul tau....esti o dulce ca intotdeauna! da, cu burtica am inceput sa iau masuri, adic afac abdomene, m-am dat si pe o cura de slabire, ca tot stau acasa
MAI E VREUN COPILASH CU SUZI???? M-am hotarat sa i-o scot..stiu am am ispus eu asta, dar a fost bolnavior si nu e recomandat atunci, pt ca plange destul de mult, e foarte agitat si daca mai e si bolnav, se inrautateste starea de sanatate si dam in altceva....acum e ok, sanatos, noi asa vrem...vedem ce facem....sanatos e acum, dar azi l-am dus la cresa....mi-e groazaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
carmen spune:
Onitzanoi am scos suzeta de o luna dar Daria o folosea doar noaptea la somn. Nu pot sa zic ca am nimerit o perioada f buna pentru ca a coincis cu 2 dintisori mijiti dar nu au fost probleme. Am vrut sa o scot acum pentru ca pe masura ce creste e mai greu. Dar fiecare copil e altfel si cred ca masurile sunt in functie de cat e el de atasat de suzeta. Acum suntem la stadiul de scos pampers. Ii mai punem doar la somn si cand iesim afara, in rest ne anunta si chiar se trezeste din somn uneori si spune "kaka".
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.