Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)
Raspunsuri - Pagina 29
roserb spune:
Cristina, sunt grozave gemenele, seamana atat de bine! Le-am admirat si in revista Mami, acum cateva luni, nu?
In legatura cu drumul, noi l-am luat si anul trecut pe Mihnea cu noi si la munte si la mare si nu am avut probleme.
Personal, intotdeauna am preferat sa plecam cat mai devreme posibil, copiii mai atipesc pe drum macar o ora si asa drumul pare mai scurt.Mihnea sta in scaunul de masina, se mai plictiseste dar ii dau cate ceva de lucru, iau diverse chestii de rontait si ne mai si oprim din cand in cand.
Onitza, Paulica e un frumusel!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
bits spune:
Doamne Cristina ce frumoase-s micutele tale!sunt identice identice!chiar nu vi se intampla sa le confundati?
Dana asa e eu am fost cu epidurala dar mi-a fost frica in timpul operatiei.am simtit cum mi s-a scurs lichidul printre picioare iar in mom ala m-am gandit ca-i sange,iar pe Ken cand l-au tras din bazin moamaaa ce m-am mai speriat ca m-au zgaltait grozav.partea buna e ca l-am vazut imediat asta m-a facut sa uit ce fusese.ah si am uitat ca nu puteam sa dorm deloc.cred ca in 24 ore daca am atipit 2 ore legate.nu puteam sa dorm si aveam frisoane!a doua zi totul a fost ok si recuperarea a fost fff rapida.
Aime,Onita,Danette voi ati avut frisoane?parca m-ati mai incurajat putin.astia aici nu practica generala cica e periculoasa.mie mi-e frica ca nu care cumva sa nu ma mai trezesc![]()
partea cea mai faina e ca la clinica din Bacau ti-l pun pe bebe imediat la san.astia mi l-au adus a doua zi pe Ken si asta pt ca cerusem eu ca-mi explodau sanii si ma dureau groaznic.off sper sa fie bine si sa nu regret ca ma duc acasa sa nasc!
octy
14,KENZO(1nov 2004)
aime spune:
Hai mey Bits, ca n-o sa regreti...ca n-or fi astia de la noi mai calai, nu?
. Eu am avut frisoane, da putin, dupa ce m-am dezmeticit, si au durat cam 15-20 minute, m-au invelit cu 2 paturi ca imi era frig raaaaau...apoi gata, mi-am revenit si aruncam de pe mine tot.Sotul meu a stat cu mine la terapie (de fapt a lipit usa salii de operatie
) si prima senzatie pe care am simtit-o cand m-am trezit a fost mana lui pe fruntea mea. Hai, ca asa gandeam si eu, daca ...daca...si iaca ca nu a fost nik...hai c-o sa fie bine
. pe vladut la san l-am pus adoua zi, ca nici urma de lapte imediat, dar apoi...sa te tii lapte, la greu...
aime si
Vladimir
ncristina spune:
Danette, Roseb, Bits, Aime multumim mult! Si copilutii vostri sunt superbi, am vazut toate pozele.
Roseb fetele au aparut in Copilul meu de vreo 2 ori, in Mamai 1 data si in numarul de iunie au aparut in Unica impreuna cu tati - aici de fapt tati era personajul principal
...
Bits nu se intampla sa le confundam eu si sotul meu, ba chiar ni se par suficient de diferite. Multi ne pun intrebarea asta, dar la noi nu se pune problema de incurcat, le recunoastem si dupa plans sau dupa voce.
http://community.webshots.com/user/christinutza
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
danette spune:
Bits, si eu am avut aceeasi temere ca si tine... daca nu ma mai trezesc?
M-au incurajat multi ca o a fie bine, inclusiv doctorii mei, asa ca am zis ce-o fi o fi... si bien a fost.
Sincer iti spun nu am avut nici un fel de disconfort, exceptand durerea in zona taieturii, care a fost imediat calmata cu analgezice sau ce-or fi fost..
Dar.. nici un frison, nici o durere de cap...
Dana & Iris 1,8 ani
God is in details...
bits spune:
Roseb petele alea able de pe dinti sunt de la demineralizare!igiena precara duce la asta.
la noi era jale pana ieri cu spalatul pe dinti.de cand i-au aparut caninii nu i-a mai facut placere spalatul asa ca seara cu fortza executam operatiunea curatarea dintilor.ieri i-am luat periuta electrica pt copii si spre surprinderea mea se spala singurel.nu va pot spune cat de fericita sunt!sper sa nu se plictiseasca repede si sa-l tina ca m-am saturat de lacrimi si urlete.
octy
14,KENZO(1nov 2004)
roserb spune:
Cristina, ai dreptate, in Unica le-am vazut de fapt, uitasem, deh, batranetele.
Bitsule, la noi petele sunt galbuie si pozitionate din loc in loc, pe dinti il spal zilnic, asa ca nu-i jegos
!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Otiliav spune:
Cristina, sa-ti traiasca gemenutele vedete, sunt tare scumpe. Deci si sotul este vedeta, nu numai fetele.
Ioana, felcitari ati scapat de o grija si bafta la doctor! Poza cu ganditorul tau m-a dat pe spate.
Bits, eu de la epuizare fizica tremuram de nu mai puteam. M-au dus tremurand in sala de operatii, unde evident era frig ca nu era nici o cezariana programata la 2 noaptea. Cand sa imi puna firele ma tineau de maini si cand m-am trezit am stat cred ca vreo 3 ore cu paturi pe mine. Oricum tremuratul a fost cum a fost dar de la intubare mi s-a iritat gatul si aveam in continuu senzatia de tuse, o placere pentru burta mea proaspat taiata. Iritarea gatului, cred ca a fost asa grozava la mine pentru ca operatia a durat 2 ore. Uite acum daca stau sa fac bilantul la cate am patimit, poate ziceti ca sunt sadica dar eu tot natural vreau sa incerc si la bb2, de fapt daca ma apuca nascutul prin Norvegia sigur cam asa va fi
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
camys_2000 spune:
Onitza, eu am fost la un dermatolog aici la mine, si s-a referit la alunitele negre in special, mai am una care a crescut in relief in ultimii ani, pe spate, si e tare incomoda noaptea...
In timp, pot provoca cancer de piele. Am citit undeva ca la Dermastyle au si aparatura specifica ptr analiza analizelor inainte, si le fac si biopsia.
Deci e bine sa le scoti pe cele periculoase, oricum un control e obligatoriu!
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
http://community.webshots.com/user/camys_2000
http://photos.yahoo.com/camys_2000