Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)
Raspunsuri - Pagina 22
aime spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Aime, tu vrei sa spui ca-i in functie de calculator
Nu Oti, nu asta am vrut sa zic, am vrut sa zic ca mie mi-a iesit varsta "pisihologica" cu un an mai mult ca varsta reala
si voua. Ce bine ar fi sa fim iar copii, problemele nu ar mai fi ptr noi....of, din pacate nu-i asa usor, dar vom razbi noi cumva.Azi copilu' a facut 20 luni, rotunda varsta am zis
...asa ca iata-laime si
Vladimir
paxela spune:
buna seara
in sfarsit reusesc si eu sa ma adun sa mai scriu niste randuri, si sa mai citesc , saptamana asta am fost ca inainte de concediu, total in priza
, dar gata, bagaje gata, stress gata, inca o zi si nu o sa mai vad si nu o sa mai aud decat nisip si mare
( ha ha ce vise, pe langa aste si pe fimiu care a inceput cu intrebarile si refuzurile directe)
daca vede ceva intreaba "ce e?" he he si asta tot drumul
, de exemplu iesim la plimbare vede o masina( un tico) se uita la noi" tico" da mama tico, apoi vede alta " ce e?" si tot asa pana ii distragi atentia cu altceva( dupa incercari repetate) sau incerc sa ii dau sa pape
ne luptam ca nebunii si incepem mama mananci? "nu"
dc mama? " daia"
nu iti place mama? "nu" dar e bun e bobo bun iaurtel dulce hai sa pape baiatu " papa tata"
si tot asa
imi e groaza de concediul asta dar sper ca macar mare il va convinge sa manance ceva
oti sper sa ai gura aurita dar ... dupa cum ma simt nu cred sa fie luna asta
lipseste omul un pic si va faceti de cap
, felicitari mamaluidavid sa iti traiasaca printesa sa creasca mare si sanatoasa
try si sliviu a avut perioada de urlete dar trece se transforma in altele
la noi a functionat ignoranta
gandacelu felicitari pentru revista la cat mai multe numere
felis
pregateste sacii ca vin sa imi iau recompensa
![]()
acum cred ca inteleg mesajul care l-am citit intr-o zi pe fuga si care nu il mai gaesesc in care cineva vroia sa imi faca statuie dar am crezut ca a gresit adresa ( sau poate asa o fi fost
) (daca imi era destinat sa aveti grija
nu cu fata la soare ca ma dor ochii dar nici cu spatele ca ma prajesc![]()
)
serios nu am nevoie de nici o multumire ceea ce fac o fac din suflet, nu pentru multumiri, aprecieri sau mai stiu eu ce
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
miria_cristina spune:
OTILIA - Noi am fost la Directia pasapoarte pentru ca eu trebuia sa-mi schimb numele de pe pasaport si am inteles ca numai acolo se face.
Oricum, am scapat!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
paxela
drum bun, vreme frumoasa si distractie placuta la mare
va pup
pe toate si pe copilashi
, noapte buna
monica
aime spune:
Buna dimineata fetele!
Cam slabuta miscarea pe aici si vremea asta e de kko. La noi ieri a fost urat, azi si mai urat, ploua si e cu adevarat frig. Stam in casa si o sa fac ardei umpluti cu puiul meu care ma va ajuta
.
Paxela, vacanta placuta si vreme buna!
O saptamana buna tuturor! si o www.9am.ro/revistapresei/Monden/38432/Adevarata-poveste-a-Monicai-Gabor" target="_blank">barfa mica ![]()
aime si
Vladimir
roserb spune:
Paxela, concediu placut , sa va intoarceti sanatosi si bronzati!
Dana, daca vrei sa-i faci Irisucai pasaport individual, platesti in plus 1 milion parca si se completeaza o cerere. Eu i-am trecut pe amandoi pe pasaportul meu, mi s-a parut mai comod , pentru ca oricum trebuia sa-l refac, expirase.
Otilia , pe testul tau am 31 ani, imi place! (in realitate am 33
)
Si eu ma gandesc cu groaza la concediul de anul asta , cred ca o sa venim cu limba scoasa de un cot de atata alergatura. Anul trecut a fost super -bine , il puneam pe Mihnea in carut si gata, ce vremuri...Si la munte, cand mergem in week-end-uri, scoate untul din noi.Ei, avand in vedere ca suntem 4 adulti la 4 copii, le-om face noi fata cumva
.
Simona, la Mihnea al meu te referi cu cumintenia?!!? Hm, poate o fi cu bona mai linistit, ca altfel nu sta 2 minute in acelasi loc. Cat despre bebe2, va doresc sa vina atunci cand e momentul potrivit
.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
bits spune:
neata fetele!
Otilico mi-am facut testul si
,pai mey eu abia am 27 si imi arata ca-s de 34.deci cu alte cuvinte sunt expirata
.
noi am fost duminica la ocean.a fost jaleeee cu copkilul ca numai in apa vroia,asa ca fetelor care pleaca la mare va doresc nervi de otel!ma pus cateva pozite acilea
octy
13,KENZO(1nov 2004)
aime spune:
quote:
Originally posted by bits
Otilico mi-am facut testul si,pai mey eu abia am 27 si imi arata ca-s de 34.deci cu alte cuvinte sunt expirata
.
mey, esti mai matura, nu esti expirata 
Super pozele...moamaaaa, ce curajos e cretulinul...sa-l ved si pe al meu, ca in cada e mare curajos

Roxana,
si mie mi-a iesit tot pe acolo testul, deci suntem ok...nici prea-prea nici foarte-foarte
bits spune:
eh glumesc si eu ![]()
mamaaa mi-a crescut inima cat zece paini de alea rotunde
(as da 10 ani din viata sa pap acum paine romaneasca)
octy
13,KENZO(1nov 2004)