Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)
Raspunsuri - Pagina 21
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Cum se numeste revista?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
CAMPIONII
dar se distribuie doar in gradinite... si a aparut pana acum doar un nr, la 1 iunie:)
onitza spune:
HELLOOOOOOOOOOO!!!
Mey, hai sa imi laud si eu odrasla un pic!!
l-am adoraaaat azi!!!!! A MANCAT!!!! Doamneeee, in sf a mancat singurel, fara crize, fara plansete!!!!! parca am plutit azi de fericire!!!! a sidormit foarte bine, cam 3 ore jumate!!!
eu ma simt odihnita, binedispusa!!!!!
..il pup de il albesc, a inceput sa ma indrageasca si el foarte tare, unde ma duc eu , vine si el, ma trage de mana sa merg la joaca cu el!!! e un dulceeeeeeeeee!!!
PAXELA, cum e cu bagajul? terminarati????:)
OTILIA, am facut testul.....am 37 de ani !!!! 
..iar Mihai 33!! ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
Otiliav spune:
Paxela, concediu placut, poate va intoarceti 4 de la mare!
Onitza, m-ai luat, eu doar 36
. Eh vezi ce bine este ca mananca singurel. A mai inceput si Ana sa vorbeasca, mie imi spune "Oti" si mai stie sa spuna "ou, taci", aseara a spus si "copil" dar nu stie sa repete.
Gandacelu, m-ai pus pe jar, sper s-o gasesc si eu cand merg in tara!
aime spune:
Buna seara!
Otilia
si
simpatic calculatorul tau...mie mi-a iesit cu un an mai mult ca varsta mea, ceea ce inseamna ca inca-s valabila ![]()
Despre noi, nimic nou, noi suntem un pic intorsi de niste probleme, dar puiul e bine si asta e cel mai important. Numaram zilele pana la plecarea la mare.
aime si
Vladimir
Otiliav spune:
Bits, eu i-am facut Anei pasaport individual la 11 luni, am facut o cerere si am specificat ca eu voi lucra in strainatate si ca vreau ca ea sa poata calatorii si cu bunicii sau sotul. Altfel nu putea sa vina mama cu ea daca nu avea pasaportul ei. Am inteles ca oricum poate fi trecut pe pasaportul ambilor parinti. Si nu m-au pus sa atasez documente care sa dovedeasca ce am scris in cerere.
Aime, tu vrei sa spui ca-i in functie de calculator, pai sotului meu i-a iesit 40 de ani si cred ca saptamanal aude de la parintii lui ca-i imatur ca nu trebuia sa faca copil si mult bla-bla despre cam ce ar fi trebuit el sa faca in viatza
.
si rezolvati repede cu problemele ca trebuie sa plecati la mare bine dispusi.
Am facut testul acum din nou si tot 36 mi-a iesit
!
danette spune:
Oti, imi spui si mie te rog daca iti mai amintesti care sunt taxele si ce documente imi trebuie ca sa-i fac fetei mele pass. personal..
Tot de asta imi trebuie, ca sa poata iesi si cu parintii mei din tzara.
Si oare tot 5 ani e valabil?
Si te rog si link-ul pentru calcularea varstei... ca-s curioasa.
Dana & Iris 1,6 ani
simonacip spune:
Buna fetele, n-am mai avut timp sa intru, am citit din urma acum si ....in concluzie trebuie sa ma scot de pe lista de mamici, pt ca nu sunt insarcinata...asa ca iata cum testele cu 2 liniute (unde a doua e foarte slaba) pot fi inselatoare....
Deci acuma imi fac toata dantura, radiografii, etc....(am multe, multe cariute, ooofff
) si in noctombie-noiembrie voi ramine insarcinata . Cel putin asta e planul meu. Vom vedea si cum va vrea DUmnezeu...sanatos sa fie.
Am citi toate discutiile voastre....
Try, Parca l-am vazut pe David in cum i-ai descris comportamentul lui Alexutu'...uneori disper si eu si sincer m-am bucurat cind am aflat ca nu sunt insarcinata, pentru ca simt nevoia de o pauza cit de mica(pauza insemnind serviciul)...pauza trebuie sa-mi readuca cheful si rabdarea pentru al doilea...Ce sa fac, il vad ca pe o necesitate pe al doilea si abia astept sa fiu insarcinata, dar mi-e teama sa nu clachez la starea in care sunt acum cu DAvid....MAcar sa inseapa sa vorbeasca, sa inteleaga ce nu trebuie sau nu are voie sa faca...
Onitza, si mie imi mai raceste Dav la cresa, dar asta este, continuam imunizarea si pina la urma eu sunt convinsa ca va fi bine....
Pupici lui Otisi Anutei, lui Roserbina si lui Mihnea pe care il vad mereu in parc si e un cuminte...n-ai treaba 
Gindacelule..imi place tare mult cum gindesti..si stiu ca doar Dumnezeu ma va face sa ma gindesc si eu la bb3 in viitor.

V-am pupat, multa sanatate bolnaviorilor raciti sau pregatiti pt operatie![]()
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
Otiliav spune:
Sper sa va amuzati, acesta este linkul http://www.mozolici.com/mozolici/pup/ce_varsta_psihologica_ai.html
Dana, am facut o cerere de pasaport individual minor, am dat eu si sotul declaratii in fata ofiterului de politie ca suntem de acord sa calatoreasca si cu altcineva, am completat cererea cu datele ei si am platit doua taxe insumand 1 milion la CEC iar la depunerea dosarului i-au facut poze la politie aceasta fiind partea cea mai grea ca trebuia sa se uite fix inspre aparat, ea avand 10 luni atunci dar a fost ok, a ramas poza din incercarea 2, chiar si politaii au fost fericiti ca nu s-au chinuit mult.
Daca vrei sa se plimbe cu parintii tai, ei trebuie sa isi scoata cazierul inainte de plecarea in calatorie plus sa faceti voi parintii o declaratie notaria prin care sa spuneti ca sunteti de acord ca minorul sa efectueze calatoria in perioada respectiva cu ei.
Simonacip, tare bun planul tau, deci o sa ne-o iei inainte o sa fii la mamici de 2007, tinem pumnii.
miria_cristina spune:
BITS - Se poate face si individual, dar noi am trecut-o pe pasapoartele noastre (pe ambele). A stat cumintica la pozat, dar era atata lume si copii de ti-au iesit peri albi!
Trebuiesc mai multe acte si nu avea sens sa-i fac pasaport separat.
L-am facut in regim de urgenta.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Otiliav spune:
Miria, acum inteleg de ce era asa aglomerat, voi nu ati fost la cea mai apropiata sectie de politie ci la Directia Centrala pentru Pasapoarte, la Iorga aproape de p-ta Romana, unde evident ca sunt multe persoane si agitate sa-si rezolve totul cat mai repede.
Mai multe informatii puteti gasi pe www.politiadefrontiera.ro