Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (126)
Raspunsuri - Pagina 15
ad_rianna spune:
dana am vizitat si eu magazinul Z si tot bianca s-a ales cu o jachetica. atat de greu gtasesc haine pt. tudor, iar bianca care mai primeste tricouri si de la tudor ca el e mai marisor, primeste si de la mami care nu rezista in fata hainelor pt. fetite. s-a deschis si in SORA SHOPING CENTER un magazin dragut, annabela parca ii spune, eu insa raman fidela IANNA . ieri de ex am plecat hotarata sa-i iau niste pantalonasi si tricouri lui tudor...i-am luat, dar s-a ales si bianca cu un compleu dragut de vara si sandalutze asortate. cand ajung acasa si ma cearta sotul meu realizez ca exagerez...mai am ce face?
. chiar voiam sa te intreb, iris cam cat timp petrece in pisccina? ca eu dupa vreo 1/2 - 1 ora nu-i mai las sa stea
ce bronzata e fetita!!! si cu ochisorii ei care ma uimesc de fiecare data...eu chiar nu mai am cuvinte. e draguta si cu stil chiar de mica
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
FELIS spune:
Fetelor... va pup... Eu nu mai am timp nici sa respir... si as fi vrut sa ma uit la poze dar dupa ce le-am vazut zilele trecute pe ale lui Roserb, m-a solicitat fii-miu si gata... nici o secunda nu am ami avut... Aseara am venit de la servici, am spalat niste vase si ordine prin bucatarie, strans rufe de pe sarma, intins cele din masina, am si calcat de ale bebicului, am iesit la plimbare, ne-am intors, a papat si s-a culcat. I-am pregatit papa de fructe si bagat la frigi pt azi, am dormit 2 ore si m-am trezit la 2.30 sa lucrez... Daca tot am lucrat in bucatarie, am facut si mancare
, asa, la 4 dimineatza... (mancarica de fasole pastai cu carne de pui) si cand sa imi trag sufletul putin baietii mei erau drepti... (la 7 fara un sfert
)... DA papa la copil ca la cresa nu voia sa pape pana acum, si macar sa ii dau eu dimineatza si maica-sa 2 la pranz cand il ia... Azi insa , datorita lu masa 2 (Paxela) mi-am dat seama de ce nu papa Mihai la cresa, (ca eram tare nedumerita: el papa orice de la oricine)- Mihai nu papa mancarica daca e calda... oricat de putin ar fi de calda: da din cap NU , ca nu vrea...
Asa ca de acum... sper sa fie totul ok la cresa: a inveput sa si doarma, azi a si mancat (dimineatza i-am sunat si le-am zis sa ii raceasca mancarea)
GANDACELU... MA BUCUR CA AI APARUT!... Mi-e dor de tine
Mai revin
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
bits spune:
am observat de la Ken ca perseverenta e mama intelepciunii.asa ca nu disperati,explicati-le si va vor intelege.Ken a mai primit si scaltoace de la copii de afara si probabil de aceea a inteles cum vin treburile,iar eu i-am insuflat"principiul imprumutului" si stie ca atunci cand vrea jucaria altui copil trebuie sa o dea pe a lui.
astazi mi-a spus pt prima oara alfabetul pana la litera I,apoi s-a impotmolit.imi place ca le spune cu accent romanesc
copilul meu e declarat fan mamaliga.a facut scandal la pranz ca se terminase incat i-am mai facut o portie.problema e ca o mananca goala ,nu vrea sa o combine cu nimic.
octy
13,KENZO(1nov 2004) si baby
bits spune:
fetele a nascut mamaluidavid o fetitza si se pare ca o va chema Naomi!.felicitari si sa va traiasca micuta!
octy
13,KENZO(1nov 2004) si baby
roserb spune:
Felicitari, Mamaluidavid, sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
Dana, Iris e superba ca de obicei, 
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
felicitari mamaluidavid pentru puiutza.
sa creasca sanatoasa si frumoasa 
felis eu am ametit numai citind mesajul tau
...cum reusesti?????
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
monica-elizabet spune:
FELICITARI mamaluidavid
, sa va traiasca fetitza, sa fie sanatoasa, mancacioasa si somnoroasa...tie refacere rapida sa te poti ocupa de cei doi puiuti

monica
monica-elizabet spune:
gandaceleule
bine ca ai mai trecut pe la noi sa ne mai zici noutati...felicitari pentru progresele facute. chiar azi...inainte sa citesc ca ai scris aici ii scrian unei prietene de la muzicieni dc sa ia leg cu tine daca vrea nr de tel al sabinei![]()
monica
FELIS spune:
Felicitari MAMALUIDAVID........
CE MA BUCUR...
Fetita sanatoasa si refacere rapida...
Sanatate si mult noroc... 
Azi Mihai la cresa a si mancat a si dormit... nu a mai plans...
Asta ce mi-a zis maicasa 2...
Care dupa ce ca are atata grija de el. s-a mai dus cu el si la doctor si a stat vreo 2.30 ore pe la coada, In ultima luna mi-a dat si masina sa ma pot deplasa cu Mihai, in primul rand la innot unde traversez tot Bucurestiul... AM dat odata la taxi 220.000 lei pana la Gara, si innotul e cu mult mai departe ... Dar Paxeloasa m-a salvat ca in totdeauna... Casa mi-a dat-o anul trecut 10 zile, anu asta masina cam o luna... copilul are grija de el...
Oare mai am cuvinte?... De multumire?...
Nici nu stiu daca am sa ma pot revansa vreodata fatza de ea si de toti cei care m-ati ajutat...

Felis si
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
TRY... bine ca mi-am amintit... Sa stii ca m-ai uimit... Tu cea sfatoasa sa nu ai rezolvare la o problema?????? Ups!... Pai tu aiveai rezolvare pt orice problema...
Cred ca sarcina e cauza... Stai linistita ca toate trec. E copil... Stii ce... eu nu le am ca tine la sfaturi si povete... am impresia ca spun numai prostii
Pot doar sa iti doresc putere si rabdare si momentele astea sa treaca cat mai repede
Felis si
a adormit singurel