Bebei de martie aprilie 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
Pispirica spune:
Buna Dimineata fetele!
Ca la noi e inca dimineata ![]()
![]()
.
Ete ca m-am apucat sa cetesc din urma ce s-a mai intamplat, dar n-am reusit sa ajung la zi.
asa ca...
Mariana am ramas incantata de ce-am citit. Felicitarile mele si sa ai parte de o sarcina usoara fara greturi si probleme ca inteleg ca nu ti-e prea bine. da acu am si io o intrebare, poti sa duci o sarcina asa de repede in urma unei cezariene? 
AndreeaG nu-mi vine sa cred ce printesa mare si frumoasa ai. da sa stii ca freza aia a ei m-a dat pe spate. 
MP pe cine crezi ca am vazut io intr-o zi in parc? pe ardeiasu tau cel frumos. sigur era el. ca l-am recunoscut. impingea tati al lui de zor la carut. sa-l pupi din partea lu' perluta.
Catrinel am vazut si io pozele de la ziua ta si tare mi-au placut. asa o mamica fericita si implinita, zau ca m-au impresionat. 
Ciuf S-o pupi pe Farfuzel ca mi-e draga asa cum zici tu ca boscorodeste intr-una. Si io intind lenjeriile bine bine, da am damblaua asta cu calcatul lor. ca sotul are o piele mai sensibila si oricerufa trebuie bine calcata si sa fie numa din bumbac. acu nu te gandi ca peastea le calc la dunga ca nu e cazul. tata cand m-a vazut cum calc mi-a zis ca io cica nu calc, io indrept rufele
mda...barbati ce poti sa zici...
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
Pispirica spune:
Noe draga mea ca uitasem sa-ti zic ca seti o draguta dapana om ajunge noi sa ne intalnim mai bine da recipientele alea altcuiva, ca nu vreau sa te tin incurcata. s-asa ai fost o draguta ca le-ai tinut atata. da io te rog sa ma scuzi.
Tcelen cred ca we asta vin la Galati? ce zici de-o intalneala? sau nu ai timp ca ai musafiri? 
si tot asa ca mi-am adus aminte am vazut pozele de la intalneala de la moghioros. ce mistoc a fost. vreau si io data viitoare, da? da?
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
mari78 spune:
Buna dimineata la toata lumea !
Vai, da' ce-ati mai scris...nu intra omu' 4 zile si gaseste deja inca un capitol inceput.
Am citit cam printre picaturi, o sa incerc mai incolo sa citesc tot.
Monica, vineri am iesit si ne-am uitat dupa voi. Eu sa stii ca ma opresc la saltelute , stiu ca lui Vladut ii place acolo si cand trec ma uit dupa carutz, mamica si Vladutz
, da' nu v-am vazut. Si noi am mers pe aleea cu saltelutele, ne-am plimbat prin parc vreo juma' de ora dupa care am iesit si ne-am plimbat pe langa parc. In fiecare zi ma uit dupa voi, trebuie sa ne intalnim, ca nu e asa mare parcul...
Andreea, azi am citit ca ai fost ieri in Moghioros...am ratat inca o intalnire...Pup capsunica imbracata in rochita cu visine
Noe, da' ce fete frumoase am vazut eu in niste poze...sincer, imi plac la nebunie pozele cu voi doua dupa dus, al Biei, bineinteles
. Eu monitor din asta am http://www.be be lu sul tau.ro/produse.php?resultpage=2&categorie=Aparate+supraveghere si sunt foarte multumita de el.Pupici
Honeypuma, vai, ce bine ca nu a patit nimic Eric.Acum urc cu mai multa grija scarile, mai ales ca eu urc vreo 5 trepte cu tot cu carucior. Pup
Catrinutza, felicitari pentru micul fotomodel, Maria Ruxandra !
Alina, am primit PM-ul tau, multumesc mult ! Ce jucarie ai luat pana la urma ?
Catrinel, imi pare rau pentru echipa Germaniei, cred ca toata lumea e trista pe la voi pe acolo...
Pup Oana si mama lu' Oana
Fetelor, sa va zic cum am gasit-o pe Teodora mea duminica dimineata in patut: cu paturica in jurul capului, dar infasurata...nu stiu cum a reusit...gangurea nervos si m-am ridicat sa vad ce s-a intamplat, ca ea de obicei cand se trezeste dimineata e vesela. Noroc ca era paturica antisufocare, din cea cu gaurele si a putut respira...am incremenit cand am vazut-o...
Am o problema, voua vi s-a intamplat sa aveti un san cu mai putin lapte decat celalalt ? Eu pana acum vreo 5 zile ii aveam pe amandoi la fel de plini, se intareau si curgeau daca trecea ora mesei, acum doar stangul mai e asa...Din dreptul mananca intre 40 si 60 ml. De la ce sa fie oare ? Mi-e frica sa nu raman fara laptic. Am luat si Galactogil, beau si caei de anason, soc...degeaba, dreptul nu se mai umple ca inainte...
Pup toate mamicile si toti bebeii si incerc sa ma intru azi sa mai scriu.
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
Pispirica spune:
tot io ca vroiam sa va mai zic ceva.
ieri aproape toata ziua am scos limba la perluta si am faceam brrrr, stiti voi adica intelegeti nu?
de aseara a inceput sa ma imite si scoate limba si ea si ii reuseste si faza cu brrrr, ca pana acum facea numa balonele la gurita da de aseara face cu limbuta brrrr si balonele. e asa de dulce. mor dupa ea.
le are si pe astea cu tipatul cand se plictiseste si trage asa cate un chiot de ne aduna imediat la patut...ca e smechera ca s-a prins ca tine treaba...![]()
si in general e cupil cuminte daca o pun in balasoar ca ii place si trancaneste nenica si chicoteste si scoate neste zgomote de ti-e mai mare dragul
asa si ii mai place cu pumnul in gurita si asa ce-l molfaie ca uneori mai are un pic si vomita.
da e o dulce si io o iubesc de nu mai pot. si sunt topita dupa ea. 
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
ANDREEA GEORGIANA spune:
Neata!
Ciuf,lasa draga fata sa doarma!Imi imaginez cum va uitati voi,una in ochii celeilalte si ma mir ca n-ai lesinat...de placere.ca senzatia e super.Si cine stie,poate nu este ultima oara cand se aud gangureli la voi in casa....Nu ti-e dor de burtica?
Adar,bine ca v-a ferit D-zeu!
minunea cu ochi mari din partea Theei ciufulite si a mamei ei.
Kim,nu facem nici un efort sa-i aranjam parul.Pur si simplu asa sta el.Si creste repede si,in loc sa i se aseze,ca devine mai greu,tot sculat ii place.
Alicia,cu tot cu omiduta.
Noe,s-ar putea sa ajungem si azi intr-un parc,dar dupa ora 15.Imi pare rau ca nu ne-am putut vedea ieri dar,sincera sa fiu,nici nu m-am gandit ca tu ai fi putut ajunge in Moghioros in timpul zilei.Adica fara Dr.
Mai nou,fata mea vorbeste in somn.Asta noapte o tot auzeam gangurind si,cum ajungeam la ea o gaseam cu cracii in sus,dormind dusa,razand si vorbind in somn.A...si cautand cu gurita suzeta.I-o dadeam,o absorbea intr-o fractiune de secunda,plecam si peste cateva zeci de minute se repeta povestea.La 8.30,i-am dat sa pape dormind,pt. ca dormind,cauta cu gurita papa.A papat si a ajuns din nou in patic,unde si acum trage la aghioase.
Profit de asta si fug sa ma epilez,ca acusica se trezeste.Probabil cand ceara va fi numai buna de aplicat sau aplicata deja,conform legilor lui Murphy.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Pispirica spune:
Mari io tot timpul am avut un san cu lapte mai putin, dar diferenta nu a fost notabila. poate o sa-ti revii. 
Ca mi-am adus aminte de Cora. Catrinel am haladuit pana n-am mai putut. si mai multe am luat pentru perluta decat pentru noi. i-am luat o gentutza cu multe buzunare, cu chestie din aia din plastic s-o poti s-o schimbi pe unde te duci. foarte draguta gentuta si foarte practica. i-am mai luat neste body-uri fara manecuta ca pe caldurile mari tare bine i-a prins cel pe care il avea in dotare, asa ca am completat colectia, neste pantalonasi scurti. si diverse alte prostioare. si Mari sa stii ca n-am gasit jucaria minune. am mai cautat si altejucarii pe care ni le-a recomandat doctora, da nici pe alea nu le-am gasit. mai cautam...
si i-am luat un alt model de biberon de la nuk. ca incerc si io sa-i dau apa. avem biberoane de la avent. se joaca cu tetina in gurita dar nu trage deloc. daca ii picur io inghite dar altfel nu trage. si am zis sa vad daca cu alt model de tetina e mai altceva. m-am inselat...parca trage un pic dar tot asa ii place sa il molfaie. numa ca nuk asta are si 2 gaurele fata de tetinele de la avent.
da io incerc poate intr-o zi o sa ii invete.
si nici cu suzeta n-am avut noroc. si aici are diverse modele da nu-i plac neam. le scuipa si le impinge cu limbuta afara. si se mai si face ca vomita. desi sunt suzete din cele mici pentru 0-3 luni.
deviza lu' perluta: tzitzi ori nimik, sa fie clar.
va las ca v-am facut capul prastie![]()
![]()
![]()
_
Anamaria
mami lu'
Biuta perluta
(29 martie 2006)
Pispirica's album 
honeypuma spune:
Pisipirica, strai linistita....cand vine vorba de suzeta si baietelul meu face la fel, desi, la inceput, i-a placut asa vreo luna, dar acum nimic...Cat despre biberoane, a devenit si la noi un chin sa ii dam ceaiul.......offffffffffffff...bebeii astia fitosi....lasa ca se fac ei mari....
ANDREEA GEORGIANA spune:
Pispi,noi avem colectie de biberoane si,doar cele de la Chicco ii sunt pe plac(cu tetina fiziologica).Greu,le accepta si pe cele de la Avent.iar unica suzeta care-i place este cea din cauciuc natural de la Chicco,urata dealtfel.La sfatul dr. i-am luat-o pe cea de 6 luni si o adora.Multumim de complimente si mai asteptam poze cu perlutza.
Mari imi pare tare rau ca nu ne-am vazut dar s-ar putea sa tragem si azi o fuguta.Poate ne vedem.Eu parchez masina pe trotuarul de langa parc(ca nesimtitii!),ma plimb prin aproape tot parcul dupa care ajung la Azzuro,la o cafeluta,ca-n vremurile bune. (adica dupa fiecare vizita la dr. sa vad puiuta).
N-am reusit inca sa ma epilez ca am avut de hranit,spalat,readormit una bucata bebita kkcioasa si cantacioasa(o imita pe mami a ei).Da' pana pe la 15 sper sa termin operatiunea.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Qamar spune:
fetele, incercati biberoanele BFree, sunt ceva mai scumpe da sunt super ca lumea, au si sistem anti-colici si chiar functioneaza..Bia numa cu ele accepta lapte sau ceai....
a, se gasesc in farmaciile Doina
Noe si Anne-Bianca
BebeBlog-Cooking for my Baby
MP spune:
quote:
Originally posted by Pispirica
MP pe cine crezi ca am vazut io intr-o zi in parc? pe ardeiasu tau cel frumos. sigur era el. ca l-am recunoscut. impingea tati al lui de zor la carut. sa-l pupi din partea lu' perluta.
_Anamaria
mami lu'
Biuta perluta(29 martie 2006)
Pispirica's album
Cand?Cand?Unde?...In care parculet? De ce nu i-ai oprit? Ce sotul meu te stie(il amuza nick-ul tau
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)Pozele noastre