Bebei de martie aprilie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Scuze pt. intrerupere, continuam:

Mariana
: pai mama, esti gravidoasa, ce-ai vrea, sa nu-ti fie rau??? sta e situatia, n-ai ce face, dar va trece cu siguranta. Noi iti tinem pumnii, mai ales maiuska, ca ea ii tine stransi de fel , sa treaca repede si sa bine bebel...

Laura Sibiu: CINE E LAURA SIBIU????????? EU SUNT ADAR SIBIU![!!!! HELLO!!!!

mariana
: ne pierdusesi??? iote, scoatem si noi apa din oras, ce sa facem, ca uite ne umplura puhoaiele orasul de zici ca-i Venetia...

Vedeti ca noi mai puseram pozici noi, de fapt mai vechi , la minunea cu ochi mari...ptiu, ca zici ca am ceva...

Si acum, cu scuzele apoase de riguare, ca nici curent electric n-am avut...

LA MULTI ANI FERICITI, SANATOSI SI PLINI DE BUCURII, CELOR MAI IUBITI BEBELUSI:

Andrei - Doina_Cel
Iustin Sebastian - Serendipindity
Maria - NSHIRO
Andrei - IRINA71
Raluca Elena - Danielaneda
Harris Peter - Cosmina
Alexandra - Aida_O

Va sarutam cu mare drag,

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

maia - minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Doamne fereste!!!
spuneti voi daca eu nu am probleme la cap !?
Uite ce fac...scuze....cred ca am luat-o razna...

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

maia - minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

AndreeaGeorgiana, da' ce freza misto are Thea, cum reusiti?

Mariana, stiam eu ca primesc un raspuns adevarat, pandisdpan mai stiam eu ceva dar martipanul n-am stiut pana acum ce e de fapt. Eu sunt pentru omul cat traieste invata... Multumiri.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by kim

AndreeaGeorgiana, da' ce freza misto are Thea, cum reusiti?

Mariana, stiam eu ca primesc un raspuns adevarat, pandisdpan mai stiam eu ceva dar martipanul n-am stiut pana acum ce e de fapt. Eu sunt pentru omul cat traieste invata... Multumiri.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

da ' eu raman fan martzipan, ca pandishpanu' i-l las lu' Catrinel (nici eu nu stiam exact ce e, de-aia am zis ca prefer martzi, macar de-asta am tot mancat pe la nunti, botezuri...da' sa nu mai spuneti la mine, ca, deh, vorba aia: POFTIM CULTURA, SI MAI VREI RECOLTA....)

mariana, tu cum ai fost la sarcinile trecute in trim 1?adica ai avut stari de-astea mai nasoale, greata, ameteli, etc?la al doilea, 3lea etc copil o fi mai bine?...eu nici azi nu am reusit sa uit trim 1 si inceputu lu trim2....doamne, ce oribil a fost..singurele momente frumoase erau la echograf cand vedeam bb si auzeam inimioara si...cand dormeam Sper sa nu ai parte de asa ceva, mai ales ca trebuie sa fii in forma pentru prikindei. oricum, eu auzisem ca prin tari ceva mai rasarite se dau tratamente pentru greturi si ameteli in trim 1- nu as ezita la o a doua sarcina...Off, ce m-am intins cu mesaju asta, dar mi-am amintit...si, noah, as vrea sa nu aiba nimeni asa un debut de sarcina ca al meu...Va pup si numai bine!!

Catrinel, cred ca tre' sa aplic din nou metoda cu palmele ...sau sa montez pe bune batista bebelusului sa imi revigoreze putin creerii..S-a culcat Oana frumusica? Uite, Mariana iti zicea ca semeni cu o prietena frantuzoaica,,,si eu vroiam sa iti spun ca semeni f bine cu o prietena de-a noastra care e in Karlsruhe acu'...mey, sigur esti tu???

Noe si Anne-Bianca

BebeBlog-Cooking for my Baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salut voios de pionieri
Adar, era vorba de Laura, o noua mamica in grupul nostru care este tot din Sibiu. A postat in ultimul capitol.
Ma bucur sa aud ca sunteti bine. Vai de voi cu calamitatile astea. Pup
Laura, bine ai venit printre noi. Scuze ca am uitat sa-ti urez in ultima mea postare. Dar ce naiba fac ca nu prea reusesc sa-mi adun gandurile.
Ce ma ingrijoreaza cel mai tare este ca uit rau de tot. Dar rau. Ma apuc scriu ceva, imi amintesc ca trebuie sa scriu si despre altceva si apoi stai si gandeste la ce mi-oi fi amintit eu ???
Mariana, saru-mana ca ma scosesi din ceata cu pandispanul si martzipanul. Pentru mine imi suna cam acelasi lucru. Dar stii ma gandeam eu asa ce naiba o fi asa de bun martzipanul asta, ca prea e proslavit!!! Nu vad nimic asa gustos in pandispanul ala.
Chiar mi-as dori sa gust sa vad cum este.
Ai grija sa nu te obosesti prea tare cu cumparaturile si la cat mai putine greturi!
Fetelor, azi ma simt tare obosita. Eu care ziceam pe ici si pe dincolo ca ma descurc numai eu cu fata, nah ca ajunsei in punctul cand lasai fata in dormitorul nostru sa "trancaneasca" si ma culcai in camera lui Luca pe jos. Am reusit sa atipesc valoroasele 5 min. Ma simtii super dupa aia.
De dim. incepui cu dreptul. Harnicuta, mai primii si o veste super buna si parca mai tare as fi facut treaba (treceam sa fac curat si la vecin ), ordine prin dulapuri. Acum sunt in asteptare de trupa. Dar mai au cateva ore bune pana vin.
Sa va spun de Farfuzel. Ieri ca o fetita rauta ce-a fost nu a vrut sa doarma de la 1:30 pana seara la 8. Chef de taina. In gandul meu, lasa mama sa mai cresti ca sa te tii atunci taina pe noi, barfim pe toata lumea. Si la 8 imi adormi pruncul. Acum ma gandeam sa o scol mai tarziu, sa o las, no, mai bine o scol.
La 9:30 cu trambite fata fu sculata. Facuram baita, papica si ... staturam treze pana la 12 tinandu-ne de mana si uitandu-ne fix in ochisori.
Pe la 2 a.m. o apuca iar concertul de chiote. Rasuna casa. Imi venea sa-mi pun dopurile in urechi sa mai dorm un pic (apoi ma gandeam ca ea e ultimul copil la care mai aud gangurelile, ca altul nu mai fac, totusi sa ma bucur de fundalul sonor), dar daca fata incepe sa planga si nu o aud??? Si show-ul dura pana la 4 cand pica epuizata dupa un asa repertoriu bogat.
Dim. ziceai ca sunt zombie. Facui o cafea tare, cu cofeina, nu ce beau eu de obicei si imi reveni.
Intrai, dadui raportul, pup gasca si pe maine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MARIANA, e simpatica frantzuzoaica?
Imi pare rau ca nu te simti bine…. Stii tu cum e la inceput... chiar ma gindeam ca prin iulie incepusem si eu, mai pe la sfirsit…. Ce senzatiii ciudate de foame si greatza.... Las ca trec, stii tu bine. Sa nu ne laaaasiiii!!!!! (pt odisee, vreau sa zic!). Aha, deci pain d’espagne….. Nu stiam! Ce le mai portiveste romanul M-am uitat de 2 ori cind am citit, nu stiam la ce te referi, ma bucur ca m-am prins pina la urma pina ce am citit explicatia the neuron is back??!! Neee, nu cred…

PISPI ma bucur ca e bine cu gitutzul pispiricei celei mici! Si ii va trece de tot si fara colar de-ala. Cred ca avea dreptate doctoritza aia ca nu i l-a pus.
Mai, da ce perioada aglomerata ati avut! Io nu stiu ce am, parca nu reusesc sa fac nimica... dau vina pe caldura, ma seaca de energie. Acuma intri mai des? wow, poze cu bobocei de gisca!! Ce-s aia??

NOE, e o chestie, si mie imi curge nasul cind ma pregatesc s-o alaptez pe Oana. Asa, din senin. P-urma imi trece. Dar in fiecare dimineata, - program de curs nasul. Deci una din Karlsruhe…Ihi…. Ok. Simpatica? Daca nu, mai bine nu ziceai! Oana saraca s-a culcat aseara pe la 9, papa asa putzin, e asa agitata, macar nu a mai plins ca alaltaieri, numai se zbuciuma toata si tzipa… E si asa de cald, ca o iau razna in curind. Azi sunt 35 de grade, da au zis ceva de-o furtuna. Nu mai pot, m-a durut capul de numa’ aseara. Uffffff, naiba s-o ia decaldura. La voi e mai bine?

AMELUTZA; nu e bun linkul pt poze… intra direct in album si copiaza linkul ala….

Baaa, CIUF; e bun pandispanul, zau! Asa pufos si dulce. Buuun la praji, bun de tot!
Veeezi daca nu lasi copilu’ sa doarma? Daca nu o trezeai, pariez ca dormea pina dimineata! Si tu la fel! Cite mese papa pe zi?

Doamne ADAR, ce puhoaie dadura peste voi??? Auzi “scuze apoase”

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Auziti fetelor, chatul asta de pe forum mai merge? Ca aveam si eu chef de o tacla si uite ca n-am cu cine. Cred ca ma duc sa fac nani ca e aproape 1 noaptea.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Ciuf, si eu ma chiorasc aici dupa chat-ul asta da' nu-l gasesc. Pai nu era in meniul din stanga? Unde zmeu mi-o disparut?
Cand am si eu chef si mai ales vreme de sporovaiala nu mi se-arata. Iulia doarme bustean ... cand se trezeste o taiem prin oras la cumparaturi, trebuie sa ne innoim garderoba .

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Sus de tot pe pagina in dreapta e butonul pt ciat!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Pai stiam ca am mai chatuit eu in trecut dar a disparut pentru cateva minute. Acum a aparut ... dar s-a trezit pitica. gata binele . O luam la pas usor prin magazine.

Va pupam

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput