Informatii utile Iasi

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_79 spune:

eu merg la doctora Holicov, tot generatia tanara. Fac la ea tratament pt. fertilitate. Eu una o recomand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

imi puteti spune si mie la cine ar putea merge sora mea pentru o isterosalpingografie? A avut o extrauterina.....si nu-i este prea clar daca mai are sau nu o trompa.....
Va multumesc.

NUSHA salutare, ce mai faci? Ma mai tii minte? Intram anul trecut la mirese din iasi.....Dupa cum vezi am reusit pana la urma sa raman . Ieri am fost la eco si am vazut punctuletul in uter. De asta imi era cel mai frica. Un sfat pentru cine vrea sa ramana e: eliminati stresul de a urmari sa ramai . La mine a functionat din plin. Cand ma asteptam mai putin .....atunci am ramas. Abia astept sa vina 16 aprilie sa merg la o alta eco sa aud bataile inimii.

Va salut si mult noroc la toate.

6 +





POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinach spune:

Hristos a inviat, fetelor.
Iepurila, la doctorul Mihaila numai la spital ai fost? Sau are si cabinet particular? Ma gindesc sa mai aud si parerea altui specialist si as incerca la el. De inseminare artificiala nu ti-a spus numic dr.? El face asa ceva? Am tot citit pe internet de IA cind exista mucus cervical mai abundent si... poate exista o sansa si pentru noi.
Danangie, histerosalpingografia se face in spital. Eu am facut 2 la cuva voda cu programare pina in ziua 10-11. Trebuie facut VSH-ul sa nu fie vreo infectie locala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Irinach, si eu sunt pacienta Dr. Mihaila. Il poti gasi si la cabinete, in afara de spital. Nu are cabinetul lui propriu inca.
Te poti programa la el la Omini Clinic(tel.216.260)(se afla langa Tribunal) sau la Cab. Dr. Dragomir, de langa Cinema Victoria(tel.21.86.86). Eu numai de acestea 2 stiu, poate sunt si altele..




Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

salut
a auzit cineva de dr. casian de la elena doamna?
as vrea sa merg la ea dar vreau mai multe detalii
pupici
multumesc


http://tt.lilypie.com/lgfXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anonimus78 spune:

quote:
Originally posted by Relya

anonimus78, daca vrei neaparat doctorita, ti-o recomand pe Elena Mihalceanu de la Cuza Voda. E din generatia noua, mai deschisa la minte si suflet.


iepurila



Multumesc pentru recomandare! Are cumva si un cabinet particular? Si unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:


Buna fetelor!
stie cineva din voi vreun medic urolog bun din iasi?
sotul meu are probleme cu..
a fost la panait-CFR,i-a dat o sacoasa cu medicamente,dar n-a trecut problema(il ustura cand ejaculeaza,si il doare...)
A mai fost la Vaida la spitalul militar,tot nu i-a gasit nimik.e disperat.
sa fiu sincera,nu stiu ce are,si nu stiu cui sa ne adresam.e tare nasoala situatia.
Help !!

http://tt.lilypie.com/qxuzm8.png

mai 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

maine merge la total test-pentru spermoculura.a dat analize de singe,urina,nu i-a depistat nimik.e totul ok.
Dar el se simte rau!!!!!!!





http://tt.lilypie.com/qxuzm8.png

mai 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nourison spune:

Hristos a inviat! Sunt ceva mai noua pe acest forum insa va citesc mesajele de mult timp, si recunosc ca am gasit informatii foarte utile.Eu merg la d-na prof. Lupascu Ivona, foarte buna, insa si foarte scumpa. Are cabinet langa Bila, care se numeste Iris, insa programul este doar lunea si martea, de la 13 pana pe la 18.
Am ajuns sa o cunosc in imprejurari nu prea fericite, (o sarcina oprita in evolutie, urmata de o intrerupere) si am continuat sa merg la cabinet, dupa ce am contactat-o in spital- Cuza Voda- prin niste cunostinte.In spital esti tratat super, doar pt faptul ca esti pacientul dumneaiei, si toata lumea se poarta "cu manusi" cu tine. Este o foarte buna profesionista, dupa parerea mea, insa nu prea ai sanse sa-ti monitorizeze o sarcina deoarece programul este foarte incarcat(am sunat pt programare in martie si aveam loc in mai).
Va pot spune ca are un ecograf superperformant, cum putine sunt prin is, daca sunt.Vestea buna este ca dupa ce se termina anul universitar este mai libera si in consecinta programul de la cabinet va fi in mai multe zile din saptamana. Daca aveti probleme care vi se par de nerezolvat, apelati cu toata increderea .Este cu adevarat un profesionist. Sanatate din plin!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

MARIG, si eu as vrea sa gasesc un doctor bun pt sotul meu care are si el probleme similare. Toti doctorii la care am apelat nu prea si-au batut capul sa-i dea de capat. Ultima data am mers la cei de la Parhon, ocupati si indiferenti. Si noi suntem disperati eu incerc sa gasesc un dr. in Bucuresti.

http://tt.lilypie.com/kJ02p3.png
iunie 2006
GUGU

Mergi la inceput