diversificarea alimentatiei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Ooohhh! My God!!!
Uite ca prima oara ramin si eu cu gura cascata! Si nu atit de faptul ca ai TRIPLETI,ci de usurinta cu care o spui! Bine a-ti venit in familia !!! Eu am doi baieti gemeni de 13 luni si am inceput diversificarea la 5 luni cu fructe.Personal cred ca e devreme sa le dai altceva in afara de lapte,chiar daca nu alaptezi si e formula!
Spune-ne mai multe despre voi si daca vrei scrie-mi pe mpapad@acci.gr
Eu plec pentru Paste dar voi fi inapoi luni seara!

Theodora, Alexandros, Yannis
PASTE FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Bine ai venit printre noi!Tripleti!!!!!Ai facut FIV sau asa a vrut natura?Esti o supermamica!Mie mi-e greu cu unul dar cu trei!!!

In legaatura cu diversificarea eu zic sa incepi pe la 6 luni ...cat mai tarziu posibil.La cate luni ai nascut?a mea este nascuta la 7 luni si stomacelul ei nu a fost pregatit pt diversificare asa repede.Dr a insistat si la 5 luni i-am dat suc de fructe.Nu stia ce-i lingurita si pt ce nu-i dau cu biberonul.La al doilea bb as incepe cu supita pt ca tare greu a fost de introdus supa dupa suc.

Te pup,

Gabi si simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Initial creeata de andreia

Buna, tuturor!Eu am tripleti.Doi baieti si o fetita.2 luni.
Cand incep sa le diversific mesele.La ce varsta?

andreia

Bine ai venit Andreia!
Vrem si noi povesti cu tripleti (fireste daca ai timp).
Sa-ti traiasca!
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

De 3 ori Felicitari!
Sa-ti traiasca copilasii,sa fie sanatosi si norocosi!

Noi am inceput diversificarea la 4 luni cu supita,banana,carnita
dar suculet de portocala i-am dat de la 2 luni cate o lingurita pe zi.
3 pupici pentru 3 bebici de la Cristina siCristina

http://www.babiesonline.com/babies/c/cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Andreia, sa-ti traiasca minunile!!! Este minunat!!! Aici suntem cateva mamici de gemeni, dar tu esti unicat!
Cat despre diversificare, eu pot sa-ti spun ca nu am alaptat deloc si la 3 luni am inceput diversificarea. Acum, Andrei si Andreea au 1 an si 2 luni si sunt foarte bine.
Asteptam vesti si despre copiii tai!

Angi si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia11 spune:

Felicitari!
Am gasit aici ce varsta au tripletii. Eu ti-am raspuns la intrebarea cu canalul lacrimal infundat. Grabeste-te sa mergi la oftalmolog.Cel mai bine este sa mergi pana nu incepe copilul sa se miste si sa se zvrcoleasca .Cel tarziu pana la 4 luni.

Iulia mama bebitei Emilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Andereia , felicitari pentru cei 3 ai tai si eu am prietene tripleti dar fete toate.Diversificarea se face daca alaptezi la 5 luni iar daca nu de la 4 luni .Aateptam sa ne povestesti cum ai nascut si mai multe despre gemenii tai .
Paste fericit.DELIA SI SEBASTIAN .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliac spune:

Draga mea, nici nu am timp sa citesc celelalte mesaje pt. ca sunt f obosita. Am un singur copil, pe Tudor care, zic eu, face cat trei dar... cand am vazut mesajul tau, nu stiam daca sa plang sau sa rad. Sunt sigura ca esti fenomenala, ca si copiii tai. Incerc sa mi te imaginez si nu reusesc. Eu abia fac fata la unu... darminte trei. Subiectul cu diversificarea il mai gasesti in arhiva forumului. Eu acuma sunt inca perplexa. Ce sa-ti spun? Sa-ti dea D-zeu putere si sa te bucuri de iei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Buna Andreia,

Felicitari! Sa-ti traiasca tripletii si fratiorul lor mai mare! Esti minunata! Eu am doua fetite gemene de 4 luni jumatate si este extraordinar, dar ma gandesc cum trebuie sa fie cu trei.
De 2 zile am inceput diversificarea cu pireu de morcov si merge foarte bine. Am tot citit ca la primele lingurite este mai greu ca scuipa mancare din gurita, bebelusele mele n-au scuipat deloc. Acum 2 saptamani a mai inceract sa le dau suc de morcov si se pare ca au avut colici de la el.
Iti doresc tot binele din lume!
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Felicitari pentru si bine ai venit la

Sa-ti traiasca copilasii!!! Noi am inceput la 6 luni pt ca am alaptat si pt ca nu a vrut nimic.
Dar tu incearca pe la vreo 4-4.5 luni!

Asteptam

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput