diversificarea alimentatiei

diversificarea alimentatiei | Autor: andreia

Link direct la acest mesaj

Buna, tuturor!Eu am tripleti.Doi baieti si o fetita.2 luni.
Cand incep sa le diversific mesele.La ce varsta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Sa-ti traiasca.
Incearca sa te uiti si la http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7361&SearchTerms=diversificare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

MAMMA MIA ! Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi! Si bine ai venit!

Amalia si Vladi ( 2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

SA-TI TRAIASCA MINUNILE!!! TRIMITE-NE POZE

DE 3 X MAMICA FERICITA

Eu am inceput diversificarea la 4 luni astfel:

- SUC DE FRUCTE (mere, portocale) cu suc de morcov
- supa de legume cu piept pui
- branzica

Te pupam
catalina si o mamica fericita

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Buna Andreia! Asta da realizare! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei! Cum te descurci cu trei? Diversificarea o incepi mai devreme, daca nu-i mai alaptezi. Cred ca te-au secat, nu?
Sanatate si ,
Claudia si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Initial creeata de andreia

Buna, tuturor!Eu am tripleti.Doi baieti si o fetita.2 luni.
Cand incep sa le diversific mesele.La ce varsta?

andreia

Wow - neaparat trebuie sa pui o poza cu ei.
Presupun ca nu alaptezi ;-). eu cred ca poti sa mai astepti linistita pana la 4 luni. vezi ce zice si medicul pediatru si cum se dezvolta bebeii.
Multa sanatate

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Bine ai venit in familia noastra minunata!!!
Sa va traiasca cele trei minuni si sa va bucurati de ei
!!!
Eu am inceput diversificarea la 3 luni cu suc de mar,apoi am adaugat si morcov si de la patru luni supica si brinza calcica!!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, Andreia ! Felicitari pt. tripleti !!! Sa-ti creasca mari, sanatosi, frumosi si destepti !
Eu am inceput diversificarea la 2 luni si jumatate cu suc de mar si morcov. La 3 luni cu mar ras, iar peste o jumatate de luna cu mar si biscuiti razuiti. La 4 luni i-am introdus supa de legume, si un fainos cu lapte, iar la 6 luni pireul de cartofi si branza de vaci. Dupa aceea alternam pireul de carofi cu carnita 2 zile, iar o zi, pireul de cartofi cu galbenus de ou fiert tare. Asa am procedat noi.

Nina & Nina-Cristina (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Sa-ti traiasca!!! Cum ai reusit performanta? Ai facut fertilizare in vitro? Cum ii cheama pe micuti? Asteptam poze!!!!
Eu am inceput diversificarea la fetitele mele de la 3 luni - suculet de morcov sau mar, apoi de la 4 luni supita de legume intai zeama apoi din ce in ce mai groasa, pana am ajuns la piure de legume, apoi cereale cu lapte!

Laura si bebitele: Bianca (4 ani) si Ramona (11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Bine ati venit in comunitatea DESPRECOPII! Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume!
De pe la 3-4 luni se incepe diversificarea (poti citi si pe site) in functie de tipul alimentatiei (ii hranesti cu biberonul sau la dai san?). Ceea ce este f. important este ca alimentele noi se introduc treptat, in cantitati mici. In prima zi 1/2 lingurita de suculet de mar, 2-3 zile 1 lingurita, samd. Testezi o perioada un aliment dupa care le introduci altul. S-au scris multe pe site si pe forum despre asta. Poti sa dai o cautare dupa "diversificare" (inclusiv pe arhiva vechiului forum)
Sa fiti sanatosi!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Mamaaaa! Faceti-le loc ! Sa-ti traiasca , sa fie sanatosi si sa va descurcati minunat cu ei!

Asteptam vesti .

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput