Copiluti de mai-iunie 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 15
elisor spune:
Simona loviturile la cap a celor mici in general nu sunt periculoase, adik cutia craniului e destul de rezistenta la shocuri, asa imi explica mie un psihiatru, acum nu trebuie sa ne luam mana de pe ei ca totusi sunt fragili si curiosi ceva de groaza.
Mie mi-a dat ieri cu arcada de gresie (o vanataie la ochi tine loc de machiaj
,
era invers) si la scurt timp era curioasa cum e sa admiri tavanul si cum altfel decat printr-un flic-flac pe spate
Sufletzica ai dreptate cand spui ce grea e meseria de mama, as adauga doar ca e cea mai grea...si mie imi placea sa-i gatesc doar ei ca puneam de toate, dar mi-e teama pe de alta parte ca daca continui prea mult asa sa nu ajung la fel ca cumnata-mea al carei baiat la 3 ani manca inca borcanele, la 4 ani inca isi bea dimineata biberonul 
Fran da' stiu ca va plimbati, mare-munte, va invidiez, numa' eu stau cu casa neterminata si cu ganduri de duca, astept poze cu muntele, desi stau pe el teoretic n-ar trebui sa-mi fie dor
Cloreta vai ce rau imi pare ca si Teo are invadatori, dar n-am inteles de ce s-a mirat ca doarme singura, e de bine sau de rau?
In cat timp ar trebui sa-i treaca?
Spuneti-mi si mie care sunt semnele care v-au trimis la copro (in afara de apetit)
Noi:A+B+C+D+E
Cloreta spune:
Elisor, a mea are kk putitor rau de ceva timp si cam moale. Ea facea kk consistent nu moale, nu a fost constipata niviodata, il facea noarml.
E bine ca nu doarme cu noi dar se mira probabil ca am reusit:)
Pozele mele
Cloreta spune:
semne:
- mancarime la nasuc
- insomnii
- pefera dulciurile, ma rog alimente dulci si laptele
Pozele mele
saryta spune:
Hai sa va povestesc si eu cite ceva despre Sara, la 10,5 luni am intarcat-o fara probleme acum maninca orice si bea lapte de vaca max. 300g nu vrea asta e, dar in rest e jale daca nu-i dau sa manince.Face caca la olita spune ciiiciii si e o alintatura mai mult trage la taticul caci el o alinta cel mai tare.Inca nu vrea sa mearga singura e prea greu funduletul dar nu disperam mai avem timp.Doarme cam 5 ore pe zi(de 3 ori) si noaptea toata, insa mai suge degetul dar nu pt. mult timp.Mai vb.Pa.
Mariana -
19+
poze SARA si ANDRA
Mamicuta de printese-Andra si Sara.
tora97 spune:
buna fetele,
incep prin a mi cere scuze ca nu reusesc sa mai intru decit meteoric, dar pe linga programul de zi cu zi pe care mi l face Ana, si voi aveti un spor la scris de ma inebuniti! Nu se poate face o paginuta cu un rezumat a ceea ce se scrie?
acu sa i dau cu motivul real: in parcutul unde mergem printre alte mamici, bunici, si pui vine si o bona cu o mindrete de fetita, cred ca are in jur de 2 ani. Fetita care este f violenta. A lovit o pe Ana deja de vreo 5 ori, asa pur si simplu.. vine linga ea, ci zdrang ii trage una. Am inteles ca la fel procedeaza si cu alti copii, pe unii chiar muscindu i. M am certat cu cucoana, insa nu am obtinut decit un "Mariuca, nu i frumos sa lovesti feita" spus pe un ton impaciuitor...
Ieri a venit iar la Ana si a lovit o peste fata... de s a pus copilul pe plins si acum cind o vede pe impricinata se da inapoi si plinge.
Eu i as da una peste minuta ori la fundulet... ca bona nu ia nici o masura. Sotul spune sa i dau bonei una... ceea ce ar insemna sa ne incaierem in vazul lumii
Chestia este ca nici un parinte nu spune nimic, isi ia copilul batut, il linistente si pleaca mai incolo...
Voi ce ati face? ca pe mine ma dispera... cind ies in parcut stau incordata ca naiba sa nu apara "criminala"...
pupicei grasunei
poze multe cu noi
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
tora97 spune:
a, si sa completam cu cite ceva despre minunica: "am implinit 1 an, 9,800kg si 80 cm
merg pe labutele din spate, lento, in viteza si marshalier
"vorbesc" pe limba bebeilor de mama mama, ba chiar ma cert cu mami cind nu mi place ce mi spune ori face...
pe linga mama, tata si papa mai spun "a'a'" (ciine), sisia (pisi) aaa (nani) altfel am privirea f inteligenta
sint cuminte, vioaie si tare nazdravana - deja am reusit sa cad intr o dimineata la 6,30 peste marginea patutului de le am dat trezirea instantaneu intregii familii
la ruperea turtei am ales: USB-ul, cartea si surubelnita Mami a promis ca va pune pozele cu pricina
Cam atit, ca ma duc sa mi fac somnicul de frumusete
A, si mai este ceva: ma puteti pune si pe mine la gasca de poze cu bebei?
Va pupa Ana nazdravana"
poze multe cu noi
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
monu spune:
Cloreta noua ne-a dat zentel. dar acuma am trecut pe homeopate.
7+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
elisor spune:
Clara merci de raspuns, in afara de kk care puteeee si ba e moale, ba tarisor (scuze pentru detalii), alte semne nu se verifica, evenutal acesta
Saryta doarme foarte bine si mult Sara, ceea ce e excelent pentru tine ca iti mai tragi sufletul, mai ales ca vad ca te apropii de jumatea sarcinii si-ti va fi din ce in ce mai greu, in brate mai poti s-o iei?
Tora eu zic sa-i spui bonei de la obraz ori ia masuri ori o intinde, nu mi se pare normal ca ceilalti copii sa plece si sa ramana ea stapana pe mosie, probabil si acasa tot ea e stapana (copchila), m-am crucit ce-am vazut pe la Nanny, copii care dau in parinti si ei stau ca milogii in fata plozilor, ei nici chiar asa
No, au venit si plecat cei de la gaz cu verificarea periodica, am ramas shocata ce fasaia gazul pe la conducta si numa' ce am dat acum vreo 2 saptamani o caruta de bani pentru o schimbare de teava, astia au vrut sa-mi puna sigiliul si sa-l chem pe ala de mi-a facut-o, dar au fost milosi ca m-au vazut cu plozii si au remediat ei problema, binainteles niste banuti in plus.
elisor spune:
Mamicilor suntem pe pagina 2 la un pas de vechiul capitol, pe unde sunteti?
andutzy spune:
Eli, prezent! Nu am inca programat examenul, mai am 8 sedinte de facut si examenul cred ca va fi undeva dupa concedii, sau cel putin dupa primul concediu, cel de la mare!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)