Copiluti de mai-iunie 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 14
andutzy spune:
Tdy, mi s-a facut rau numai cand am citit...Sanatate multa!
Simona, pupam tizul care se pare ca are aceleasi apucaturi cu Dragosul bucurestean: se trag de par si de urechi...cunoastem, e veche buba!!!
Va las ca am ora de conducere, care apropos, merge bine se pare, ca stiu ca ma intreba cineva la un moment dat cum merge....nu mai stiu insa cine, sorry
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Adina, e bine Papadia acum sa inteleg? Distractie placuta si sa ziceti marii ca pe 22 venim si noi
!!! Eu deja sun cam panicata de cand mi-am dat seama cate trebuie sa luam cu noi!!!!
si nu stiu cum ne vom descurca cu trenul...
Flori, cate poze merg trimise pt colaj? Ca eu am trimis doar una...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
babygirl spune:
andutzy, o zi tare,una moale,dar nu ma mai stresez.o sa luam humana hn cu noi,ii dam multe banane si orez. cat despre bagaje,da, vor fi multe,dar nu foarte multe. covorasul antiderapant pt dush, pampers,biberonul,laptele si haine.
am facut azi 3 filmulete simpatice cu papadia(cum danseaza,vb la tel, pune mana la gura cand casca,se aseaza cu funduletul in cutia pe puzzle) si abia se incarca de dropshots.numai la mine merge asa greu,sau si la voi?si este ciudat ca nu-mi ia tot filmul.il cioparteste de ajunge prea scurt.io nu pricep.
pt mamicile din bucuresti: la hotel intercontinental,cu80euro/luna putem merge la bazin,sauna si fitness.NELIMITAT!Va tenteaza?Lucas,Gabi?
& 
mygirl spune:
Anky, esti superDJ-ita
, am votat cu 5 (sper ca-i nr de punce, nu locul), dar n-am inteles nimik din ce era scris pe acolo, poate ne povestesti si noua. Ai mixat intr-un club? Atmosfera parea super!
Adina, abia astept sa ne intalnim. Am vazut acum ultimul filmulet cu Ema, e tare dulce...sunt curioasa cum o sa reactioneze fetele cand o sa se intalneasca. Si filmuletul cu castronul in cap e tare, mai cunosc eu pe cineva care face asa
.
[red]Tdy[/red, pupici Alyssei, sa-i treaca repede si fara urmari buba. Si eu sunt ingrozita de cazaturi, dar imi dau seama ca nu pot s-o feresc la infinit, si Alex e repezita, catzaratoare, exact unde n-are voie acolo isi baga nasul. Mai nou, ultima ei pasiune care ma terorizeaza este mersul in picioare prin pat, ii place sa tzopaie...sper sa ii treaca repede damblaua asta.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
elisor spune:
Ioana pai cum sa nu cedezi cand mare lucru nu aveti pe voi
, asa si la noi, dar conditiile "tehnice" sunt mai dificile...vazut filmuletele, bai, e de apreciat sotierul cum o invata pe Mogaldea toate alea si ea, maimutza mica, ce usor le prinde. Asa e si Bibi tot prin picioarele noastre prin casa de trebuie sa fim atenti sa nu calcam pe ea
Ruxel te pregatesti de vacanta, ai? Sunt curioasa ce impresie iti va face Albena, poate imi conving si eu consortul
Tedi vai, saracutza Alyssa, ce trauma pe capul ei, mi-aduc aminte ca pe la inceputul anului ati mai avut o chestie de-asta, stiu ca nu suna a consolare dar am patit si eu cu Andreas chestii de-asta, avea o viteza la mersul in 4 labe si-si prindea mana sub el si dadea cu barbia de gresie, se speria intr-atat incat dupa un urlet zdravan se linistea brusc, se invinetea la buze si devenea ca o carpa in bratele mele, cate sperieturi mi-a mai servit, si acum pana nu-l vad seara in pat nu sunt linistita, dar nu pot sa-l tin intr-un glob de sticla, asta ii e firea si nu pot spera decat sa nu i se intample ceva grav. De tine ce sa mai zic ca imi imaginez ce te-ai speriat...refacere rapida
Cornelia eu zic sa te bucuri ca Maria e un copil linistit si nu-ti da emotii, precum se prefigureaza nazdravanul Stefan, intai cu gazul, eu il percep din poze foarte activ si...inventiv (apropos, sa nu-mi spui ca a reusit sa treaca de garduletul de la scari), Maria e un copil cuminte si bulversat de schimbarea ce s-a petrecut in viata ei, incet, incet se vor aseza lucrurile si pentru ea si va fi o surioara fericita ca are un frate de varsta asa apropiata.
Andutzy conduci, conduci dar examenul pe cand?
Bea cand pleci de faci bagaje, vii in tara?
Anky te-am votat, tu esti la butoane? Hai ca-mi place, ce-ti fac prichindeii? Asa laconica...
Cristina, Androix mersi pentru indiciu cu pompa, chiar e util
Anca ne inscriem la petit ca ne incadram in profil: pampers si suzeta a la long, long time, Andreas mi-a refuzat suzeta la 11 luni, dar Bibicu cred ca se va saruta cu ea in gura
atat de mult ii place, o suceste pe toate partile, intentionat i-o pun invers, si-o scoate, se uita la ea si si-o pune cum trebuie
Stefania bine ca ai reaparut, sper sa ramai pe baricade pana la urmatoarea ssesiune, mai ai, mai ai? Vad ca nu s-a schimbat nimic, aceeasi Bumbu plina de energie, dar imi pare rau cu anemia, cum ati constatat, in urma unor analize sau faptul ca e prea alba (asa e si Bibi)?
Noi:A+B+C+D+E
sufletzica spune:
Adina
Mai poate intra cineva cu abonam ala sau este strict pt persoana care il face?...pe mine m-ar interesa...stii ceva despre program?
Distractie placuta la mare! Te intreb si pe tine: cu mancarea cum vei proceda cu Ema la mare? gatesti acolo sau ii dai borcanele...sau ai alta varianta?
Loreen, cred ca in armata sunteti numiti/angajati pe baza de ordin al ministrului si ala tine loc de contract.Ar trebui sa aveti o lege a functionarului din armata sau cum s-o numi...cum este si legea functionarului public.Care sa tina loc de CCM...nu aveti asa ceva?
Tdi...pupici fetitzei tale..Imi pare rau ca s-a lovit asa rau...sper sa isi revina dintzisorii.
Sarei i-am cumparat o piscina din aia cu bile si se pare ca ii place.Ieri a stat doar in ea si s-a jucat acolo.Azi noapte mi-a servit vreo 2 ore de zbenguiala intre 2 si 4 dim cat sa fiu chiauna la 6 cand m-am trezit sa plec la servici.
Aaaa...si i-am mai luat fetei un fel de broscuta d eplastic mare pe post de nisipar.Vreau sa i-o duc la tzara si sa i-o umplu cu nisip sa se joace in ea.Este f dragutza.Rosie.Sper sa incapa insa in masina
, s ao putem transporta pana acolo.
As vrea s ao trimi cateva sapt pe Sara la tzara dar nu m-am hotarat inca in ce perioada.Nu stiu cum voi supravietzui insa perioadei respective.Intr-un fel ma mai odihnesc si eu dar cred ca o sa mor de dor in acelasi timp.Grea meseria asta de mama...
I-am facut si eu sarei budinca de gris.Sper s aii placa ca ieri socrella a uitat sa ii dea.Sper ca azi s aii dea...o s aii aduc aminte
.Si este lesinata dupa mancarica de dovlecei si dupa supa de rosii cu galusti.Ar manca intr-una...Si vad ca incepe se prefere mancarae gatita bleascului storcit cu de toate...ceea ce nu prea ma incanta ca in ala bagam toate legumele, branza, ou, carne...asa intr-o mancarica nu pot baga toate astea.
Florentina. ti-am trimis si noi poza.ai primit-o?
Gusta, multa sanatate.
fran spune:
Buna !
Va multumesc de urari nu am mai apucat sa intru ca am fost prinsa pana in gat cu bagajele...Dom'le asa un copil mic si se aduna la lucruri de carat pentru ea...
Ne-am intors de la munte. Duminica ne-a plouat dar in rest a fost ok.
Poze n-am pus inca da' ma pregatesc![]()
Chris-drumul s-a "refacut", adica gropanele de dupa Vidraru au fost acoperite cu smoala-evident nu si nivelate
. De fapt inca se lucra la drum si daca va grabiti sa va duceti pe acolo cred ca inca o luna-doua se mai poate circula relativ bine...Nu mai mult timp ca se turna smoala peste gropile pline cu apa, asa ca...
Carina sta cu hamul prin casa? De fapt la Iepu' problema e "psihologica", ca ea merge bine-merci prin casa, adica vine in picioare si ne ia de mana sa o plimbam
Pe afara o mai tin si eu cu hamul ca mi-e frica sa nu se loveasca, asta dupa ce am vazut la mare o fetiza de 1 an si 2 luni cu genunchii varza-tipa saraca la pansat
. Si mergea in picioare mai bine decat merge Iepu' acum, deci accidente se mai pot intampla
Papucei de plastic la varsta lor? Eu i-am luat la mare niste sandalutze de plastic ca sa merga prin nisip-ca era plin se scoici, da' prin casa Iepu' merge desculza-si pe mocheta si pe gresie-tot holul...Oricum ea merge mult mai bine descultza, decat incaltata-indiferent cu ce...Sau poate ca afara e mai grabita si de asta se dezechilibreaza mai des...
Monu-am citit in diagonala, da' daca trebuie sa va duceti la un kupil cu suspiciune de rubeola, mai bine renuntati...Iepu' cica a avut roseola da' mai nou pedi a intors-o ca mai stii, poate o fi fost totusi rubeola? Asta pentru ca are un ganglion umflat de atunci si care nu da semne ca vrea sa se retraga, deci a fost o infectie destul de puternica(btw e in varful capului
-noi zicem ca ii ies cornitzele de tauroaica
). Acum oricum nu mai avem cum sa stim ce a fost, pentru ca intre timp a facut Priorix si deci daca ii facem analize ii ies anticorpii de la vaccin. De fapt nici nu cred ca mai conteaza...atunci ne-a zis ca e roseola deoarece bubitzele au trecut dupa o zi si la rubeola cica dureaza mai mult...
Mai citesc din urma si incerc sa pun si ceva poze...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
fran spune:
Mey adunati poze ? Cum sa fie? De la petrecerea de 1 an, fatza...?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Cloreta spune:
Hello,
am fost la copro, Teodora are oxiuri
. Dr. de acolo amabila, ce sa zic, m-a trimis la dr de familie si a zis ca daca aia nu stie/nu poate/nu se descurca sa ma intorc la ea ca ne ajuta. Ea ma tot intreba cu cine doarme in pat si se minuna ca nu dormim cu ea niciodata in pat, nici macar ziua.
Mi-a dat vermox, o patila, jumate acum, jumate peste o saptamana pentru ca e f tare si in mod normal se da la copii peste doi ani.
Nu stiu de unde ar fi putut lua, cel mai probabil de la alti copii mi-a zis tipa de acolo.
Monu, parca Alexia, a avut, voua ce v-a dat?
Ce imi lipsea, acum ma pun pe fiert toate lucrurile.
Imi cer scuze, nu am citit decat pe pagin asta putin ca nu am avut timp.
NewMami, Elisor, multumesc pentru sfaturi, ceai de cozi de cirese si matase de porumb ii dam si noi acum, i-am facut si la pachet ca sa zic asa.
Pozele mele