Miresele anului 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 25
Alynutza spune:
Fetelor, .
Dati-mi si mie o idee de scenariu pentru intrarea in biserica (cu precizarea ca facem cununia intr-o biserica ortodoxa, dar ne lasa sa intram in biserica asa cum dorim, iar eu vreau sa intru la bratul tatalui meu).
Eu ma gandeam ceva de genul:
1. mirele + nasha
2. mama + nashul
3. domnisoara onoare 1 + cavaler de onoare 1
4. domnisoara onoare 2 + cavaler de onoare 2
5. tata + mireasa
I-as introduce si pe socrii in schema sa nu faca fitze si figuri ca lor nu li s-a dat importanta la intrarea in biserica, dar nu stiu cand ar fi mai bine sa intre ei.
Voi cum procedati/ati procedat?
Nunta noastra
Pregatiri
cri. spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
I'm back ... am terminat cu facultatea ... sunt licentiata ... am venit sa ma laud si la voi ... si de azi incep iar sa-mi organizez nunta ... care e la stadiul zerooo
Ma rog ... intre timp am facut si noi invitatiile ... care au iesit mumoase foc .... si cam atat ...
Am vazut multe miresici frumoase ... Casa de Piatra !!! tuturor
Nunta noastra
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer!
Felicitari !!! Asta e cea mai mare realizare, dupa ce ai muncit atat (si sunt sigura ca ai muncit mult pt asta) sa termini cu bine!
Felicitari si pt fetele care au terminat masterul!!! (cu intarziere, dar n-am prea mai avut timp sa intru)
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
andreea_trend spune:
Pai ideea ta e super ok ... cat despre socrii ... cel mai bine e dupa tine ... parera mea ... stiu ca o sa fie mai ciudat dar asta e!
quote:
Originally posted by Alynutza
Fetelor, .
Dati-mi si mie o idee de scenariu pentru intrarea in biserica (cu precizarea ca facem cununia intr-o biserica ortodoxa, dar ne lasa sa intram in biserica asa cum dorim, iar eu vreau sa intru la bratul tatalui meu).
Eu ma gandeam ceva de genul:
1. mirele + nasha
2. mama + nashul
3. domnisoara onoare 1 + cavaler de onoare 1
4. domnisoara onoare 2 + cavaler de onoare 2
5. tata + mireasa
I-as introduce si pe socrii in schema sa nu faca fitze si figuri ca lor nu li s-a dat importanta la intrarea in biserica, dar nu stiu cand ar fi mai bine sa intre ei.
Voi cum procedati/ati procedat?
Nunta noastra
PregatiriTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
Alynutza spune:
Andreea, cu nitzica intarziere: felicitari!
Faza e ca eu as vrea sa intre prima data restul lumii in biserica. Si abia apoi noi, personajele principale. Ori miresa e ultima care intra in biserica, ar fi ciudat sa intre socrii ultimii.
Nunta noastra
Pregatiri
cri. spune:
quote:
Originally posted by cri.quote:
Originally posted by andreea_trend
I'm back ... am terminat cu facultatea ... sunt licentiata ... am venit sa ma laud si la voi ... si de azi incep iar sa-mi organizez nunta ... care e la stadiul zerooo
Ma rog ... intre timp am facut si noi invitatiile ... care au iesit mumoase foc .... si cam atat ...
Am vazut multe miresici frumoase ... Casa de Piatra !!! tuturor
Nunta noastra
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer!
Felicitari !!! Asta e cea mai mare realizare, dupa ce ai muncit atat (si sunt sigura ca ai muncit mult pt asta) sa termini cu bine!
Felicitari si pt fetele care au terminat masterul!!! (cu intarziere, dar n-am prea mai avut timp sa intru)
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
Iti dau si eu o varianta pe care am vazut-o tot la voi in Ardeal, unde mireasa a venit la altar la bratul tatalui:
mirele incadrat de cele 2 domnisoare de onoare
nasa cu nasu
mama ta incadrata de cei 2 cavaleri de onoare
tu cu tatal tau
am uitat pe cineva?
aaa...chiar..lumanarile cine le tine?
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
karamel spune:
Salutare tuturor!
imi primul rand vreau sa urez CASA DE PIATRA !!! tuturor miresicilor care au facut pasul. Sa fiti iubite, fericite, sa aveti parte de o viata frumoasa, plina de impliniri si numai bucurie.
M-am uitat si eu la o gramada de poze - fiecare ati fost speciale si ati avut ceva aparte care radia in ziua nuntii
in multul timp de cand nu am mai scris, am devenit si eu duamna cu acte in regula; mai avem pasul cel mare de facut in septembrie si incercam sa fim in pas cu ce trebuie facut (cam greu, parca sunt din ce in ce mai multe pe lista)...
referitor la "problemuta" andreei - eu as sugera sa intre socrii dupa mama ta si nas, ca inaintea ta sa nu fie decat domnisoricile de onoare.
Va pupic!
karamel spune:
daca imi este permis si am vazut eu bine - tot socrii lipsesc din schema de intrare, cri
Alynutza spune:
Cri, lumanarile le tin nashii.
Mersic de sugestie, dar nu prea as vrea sa se intre cate 3, ci tot cupluri, ca un simbol al duo-ului conjugal.
Nunta noastra
Pregatiri
cri. spune:
Da, i-am uitat fix pe socrii, de ce oare?
Ei pot intra dupa nasa si nasu...sau dupa mama ta, in functie de care tine mai mult la oficialitati d'astea. Adica, care se supara daca nu e mot
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by cri.
aaa...chiar..lumanarile cine le tine?
Nasii sau d-ra si cav de onoare; oricum, la un moment dat tot tb sa le tina altcineva (ex, la pusul verighetelor/cununiilor). La mine, nasii nici nu le-au atins in biserica.
Miresici, multumesc mult pt urari! Am mai pus niste poze...oho...sa tot pun...am sute!
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii