Miresele anului 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 24
alishaa spune:
In sfarsita, Raza, avem pozeeeeeeeeeeee!!!!
Casa de piatra inca odata, ati fost frumosi, frumosi, mi-a placut de am murit rochita de la civila si buchetele si rochita de mireasa si mi-a placut ca aveai emotii mari si ca ai trait "nunta" cu adevarat!!!
Felicitari inca odata!!!
Alinush superbe poze - foarte frumosi ati fost.....dar sa zic ceva si despre carmen_marieta...hmmm!!!! Carmen felicitari, ai fost o miresica super si mi-a placut ca radiai si raspandeai caldura si buna dispozitie in jur!!! Casa de piatra inca odata!!
Si Dya - - sa fie intr-un ceas bun si capul sus pt sambata!!!
Noi urmam la catastif!!!! Eu am emotii mari cat casa - nu pot sa inghit nimic si am fluturasi in stomac!!! As vrea sa mai lungesc timpul
dyadya spune:
Multumesc de incurajari si urari!
Raza, acu ca am vazut si eu pozele, ca mai dimineata nu era public albumul, pot sa-ti spun ca sunt superbe! Ati fost frumosi si radiosi, iar eu cu doua zile inainte de nunta, uitandu-ma la pozele voastre, ma intreb daca o sa avem si noi puterea sa radiem asa. Poate ca asta vine din interior si trece peste oboseala, stress, etc.
Rochia de la civila a fost frumoasa rau si mi-a placut ca erati complet asortati. Iar ca mire si mireasa ati fost amandoi frumosi si fericiti. Sa fiti fericiti toata viata si sa aveti o casnicie frumoasa!
Diverse pentru nunta
Alynutza spune:
Dya, iti doresc sa spui un DA hotarat, care sa marcheze inceputul unei vieti pline de iubire si fericire alaturi de cel pe care il iubesti. Iar emotiile... ei, astea sunt absolut normale, si eu le am deja... mai ales cand ma gandesc... I'm next!
Nunta noastra
Pregatiri
dyadya spune:
S-a trezit si viitorul sot cu o ditamai gradina de morcovi cu tot cu frunze. Acum contemplam posibilitatea de a fugi in lume! N-am crezut c-o sa avem chiar asa emotii, m-am bazat pe faptul ca avand multe de facut n-o sa avem prea mult timp sa filozofam, dar iata-ne cum ne uitam unul la altul si ne intrebam cum de ne-am bagat in treaba asta de buna voie?! Rectific, pt ca in timp ce scriu, viitorul meu sot citeste si-mi spune: "Oricum ti-e clar ca numai tu esti de vina! "
Diverse pentru nunta
magda raluca spune:
help, mai fetelor! v-am rugat de doua ori sa-mi spunei si mie cum se inlocuieste carnatul de la fotografii cu un sg. nume! va mai rog inca o data!
ca vreau si eu sa scriu una -alta si se lateste minunatia de pagina si iar ma bombaniti!
multumesc!
si, intre noi fie vorba, chiar am fost cea mai uratica mireasa, de nimeni nu zice nimic despre noi? (scuze, elara, tu ai fost exceptia!)
felicitari, dya, cred ca ai comis-o deja!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdaminoiu/album?.dir=7e3b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Naty spune:
magda multumesc frumos, intr-adevar corsetul e foarte potrivit, tie cel putin iti arata un bust mama, mama ...
Merci si de oferta de a-l proba, cand ma intorc din concediu chiar s-ar putea sa apelez, esti tare draguta!
Mi-au placut si pantofii tai, de unde i-ai luat?
Si desigur, mi-a placut miresica, tare frumoasa!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
andreea_trend spune:
I'm back ... am terminat cu facultatea ... sunt licentiata ... am venit sa ma laud si la voi ... si de azi incep iar sa-mi organizez nunta ... care e la stadiul zerooo
Ma rog ... intre timp am facut si noi invitatiile ... care au iesit mumoase foc .... si cam atat ...
Am vazut multe miresici frumoase ... Casa de Piatra !!! tuturor
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by magda raluca
help, mai fetelor! v-am rugat de doua ori sa-mi spunei si mie cum se inlocuieste carnatul de la fotografii cu un sg. nume! va mai rog inca o data!
ca vreau si eu sa scriu una -alta si se lateste minunatia de pagina si iar ma bombaniti!
multumesc!
si, intre noi fie vorba, chiar am fost cea mai uratica mireasa, de nimeni nu zice nimic despre noi? (scuze, elara, tu ai fost exceptia!)
felicitari, dya, cred ca ai comis-o deja!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdaminoiu/album?.dir=7e3b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Magda Raluca, pozele tale sunt foarte frumoase si imi plac tare mult aripioarele de zana pe care le-ai avut. Ti-am mai vazut pozele, asa ca daca nu am zis nimic, mea culpa, imi repar acum greseala.
Ca sa nu mai labartezi pagina, trebuie sa scrii asa cum am scris eu mai jos - este chiar link-ul spre pozele tale (daca dai reply with quote la post-ul asta o sa vezi exact cum am scris, asta ca sa explic foarte pe scurt). Daca mai ai nelamuriri, da-mi PM si explic mai pe larg.
Poze nunta
Nunta noastra
Pregatiri
jesia spune:
Raza mi-au placut foarte mult pozele tare, ati fost frumosi amandoi...felicitari
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
Naty spune:
Felicitari Andreea! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o cariera stralucita!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI