Miresele anului 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 18
M&M spune:
Olgutza de la an la an cresc preturile. AM mai intrebat si eu si am alte parti si toti mi-au zis in jur de 250- 300!!! NU cred ca am nimerit eu la cei mai scumpi.
Oricum meniu intreg nu ii voi lua!!! Si nici el nu a cerut ...cred ca nu i-a fost jena atunci cand l-am intrebat sa ne zica ...
Plus ca si alti amici pe care i-am intrebat s-au limitat la friptura sau aperitiv pentru dj si cameraman!!!
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
Tizabela spune:
Nu vreau sa contrazic pe nimeni ci doar sa spun cum gandesc eu.
Formatia ne-a cerut din start si scris in contract 1000 de euro 2 camere la hotel (sunt 2 baieti si 2 fete) platit drumul Iasi-Roman si retur plus 4 meniuri!!!
Cei care ne filmeaza mi-au cerut si scris in contract clar 700 de euro filmarea cu 4 camere si videoproiectie plus 600 de poze digitale,dar nu au pomenit nimic de mancare....eu nu sunt absurda sa ii tin flamanzi toata ziua si nici un meniu intreg nu le voi da pt ca la mine ar insemna alti 200 de euro (sunt 4 care filmeaza si unu cu pozele) meniul este de 40 de euro si chiar prefer sa fac altceva cu banii aia mai ales ca consider ca deja ii platesc destul pt serviciul pe care mi-l presteaza si ei daca vroiau sa pape imi ziceau din start si eu imi facem calcul daca vreau sau nu sa dau 900 de euro pe filmare si poze!!!
fotoIZA
Alynutza spune:
Olgutza, sorry, n-am vrut sa "ma atac", doamne fereste, dar am crezut ca-mi este adresat raspunsul si chiar nu am de gand sa-i pun pe oameni sa vina cu mancare la pachet (stiu ca nu tu ai zis asta). Eu la toate nuntile la care am fost nu s-a stat mai mult de 11-12. Iar noi facem la restaurantul unui hotel, nu ni se va permite sa stam foarte tarziu, ca si oamenii aia care sunt cazati in hotel vor sa doarma (mai ales ca la data la care facem noi nunta, hotelul respectiv e plin ochi).
De intrebat am intrebat pentru ca de la restaurant nu ni sa impus nimic in sensul asta. Dar cred ca tot la ei e solutia, ca ei au avut o gramada de nunti si trebuie sa stie cu ce i-au hranit pe dj si restul trupei.
Nu pot sa nu-i dau dreptate Cristinei, pentru ca e mult sa-i dai si meniu de 2 milioane si sa-l si platesti 300 de euro. Si nu-s doar 2 milioane la o nunta, ci se aduna, ca n-ai doar dj, ca mai e si fotograful si cameramanul si starostele si uite asa se aduna...
Nu vreau sa creez polemici, asa ca imi cer scuze daca am suparat pe cineva.
Nunta noastra
Pregatiri
nushulica spune:
ma bag si eu in discutie ca musca'n lapte...la noi au avut meniu complet si fotograful si formatia si au fost 4 in formatie...m-as fi simtit jenata 200 oameni sa manance si astia sa saliveze plus ca cel putin fotograful a stat dupa noi de la ora 11 dimineata de la civila
pe la toti prietenii nostri am vazut la fel
vorba olgutzei la cate cheltuieli sunt la o nunta ce mai conteaza 2-3mil meniul lor
sa fiti fericite
turturica spune:
eheee, imi amintesc si eu de discutia similara de anul trecut.
De acord cu olgutza. Mi s-a parut o chestie de omenie sa le dam acelasi meniu pe care l-am avut si noi.
Nici macar nu mi-am pus problema sa am discutii pe tema asta cu dj-ul, cameramanul sau raluca (pe care o ca mi-i dor de ea), pentru ca oamenii astia muncesc tot timpul nuntii ca sa pot avea nunta de vis pe care o vreau. Ar fi fost culmea sa-i flaminzesc.
Poze
addinel spune:
wow, ce polemica! mie frumos mi se pare sa le iei meniu intreg. sunt si ei oameni, nu? si chiar daca nu au cerut in mod special meniu, cum sa ii lasi sa se uite la atatia oameni mancand si lor sa le pice mucul? hai mai fetelor, nu mai priviti si nunta ca pe o afacere!
pupici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Tizabela spune:
Cine a zis ca nunta e o afacere in tot ce s-a discutat pe ultima pagina???Zic ca unu are gura sa vorbeasca si sa clarifice lucurile de la bun inceput ca sa stie lumea la ce sa se astepte si in felul asta nu ramane nimeni dezamagit.
Ei nu sunt invitatii mei ei sunt angajati pt ziua respectiva si trebuie sa filemeze tot nu sa stea la masa sa pape cu noi,cum am am mai zis mai sus o sa le dam de mancare,dar nu un meniu intreg plus ca nu concep sa puna gura pe alcool!!!
Atata tot!!!
fotoIZA
olguttza spune:
Pana si tu, ca angajat, ai pauza de masa...de la pachet sau de la catering!
In fine, n-are rost sa ne mai spunem parerile, mai ales noi, astea trecute!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by Tizabela
Cine a zis ca nunta e o afacere in tot ce s-a discutat pe ultima pagina???Zic ca unu are gura sa vorbeasca si sa clarifice lucurile de la bun inceput ca sa stie lumea la ce sa se astepte si in felul asta nu ramane nimeni dezamagit.
Ei nu sunt invitatii mei ei sunt angajati pt ziua respectiva si trebuie sa filemeze tot nu sa stea la masa sa pape cu noi,cum am am mai zis mai sus o sa le dam de mancare,dar nu un meniu intreg plus ca nu concep sa puna gura pe alcool!!!
Atata tot!!!
fotoIZA
Eu sunt de acord cu tine. Si cu partea cu alcoolul 100%, am auzit de cazuri cand s-au facut "muci" si nu mai erau capabili sa-si faca jobul pentru care au fost angajati.
Nunta noastra
Pregatiri
addinel spune:
mah, o sa le miroasa si lor a sarmale sau friptura... macar de pofta, daca nu de foame. cum naiba sa stai de la ora 18.00 (cand incepe nebunia la biserica) pana a doua zi dimineata la 6 numai cu cateva aperitive? mi-e mila de ei, saracii.
mie personal mi se pare chestie de omenie...
pupici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."