Miresele anului 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

noi le-am dat liber la fotograf si cameraman, numai DJ a vrut doar antreul si friptura.

bautura le-am dat-o la liber dar s-au limitat la suc ceea ce mi-a placut.

Freia si Alexa

Intram in legalitate

www.afsolutions.ro/help-ema/despre.php" target="_blank">Sa ajutam la terapia pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ok, stau toata ziua dupa noi, dar nu stau moca, ci pe bani grei. Si nu toti fotografii/cameramanii sunt barbati...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Banii aia grei nu le tin de foame in ziua aia!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna fetelor si bine ati venit doamnelor care ati avut nunta in ultimul timp!!!
Eu sunt tare fericita ca nu voi avea mire in boxer cum ma tot ameninta el ca o sa fie si ca si-a luat costumul (il puteti vedea in poze nunta..astept parerile vostre) de care eu ma indragostisem din primul minut in care-l vazusem!!!
Mai am doar o saptamana si vin in Romania abea astept desi stiu ca o sa am forte multe lucuri de facut si eventual nitel smotru cum ii zice mami acasa la ea!
Am vazut pozele fetelor care le-au pus deja si sunteti toate adorabile si speciale ce mai adevarate printese!!!
Va pupic

fotoIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by olguttza

Banii aia grei nu le tin de foame in ziua aia!

De la nunta...

N-a zis nimeni ca-i lasa sa moara de foame, doar atat ca mi se pare putin exagerat un meniu intreg ca si la invitati, ca pana la urma nu sunt invitati, ci un fel de angajati. In plus, la noi nunta e de zi, deci nici vorba de cele aproape 24 de ore de care ziceai tu.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Io nu mi-am pus niciodata problema daca sa le dau sau nu de mancare fotografului si dj-ului ... Mi se pare absolut normal... O muncii pe bani grei, da' nu are cum sa stea nemancat...
Stii reclama aia la cipsuri? Cand neste unii il roaga pe altu sa le faca poze? Cred ca asa o sa iasa pozele daca fotografu' e nemancat Sau vrei sa vina cu sanwichiuri la pachet?
Eu una fac urat cand mi-e foame si din lipsa de timp nu pot sa mananc in viitoru' apropiat...
Pune-te tu in locul omului ala... sa vezi fripturi pe masa iar tu sa nu mananci...
Nu vreau sa supar pe nimeni... dar asta e parerea mea...

Edit: ca am vazut ca ai mai postat pana am terminate eu de scris... Nu stiu ce sa-ti spun... daca meniu intreg sau nu... Eu l-am dat meniu intreg... Poate nu vrea sa manance friptura si vrea sarmale sau peste sau invers... In plus, nu stiu daca sa-l iei pe om la intrebari ce si cum... Poate sa-ti spuna el...
Sunt restaurante unde poti sa comanzi pt. unii doar aperitiv (sa zicem) si restaurante care nu accepta decat meniu intreg. Asa ca nu faci nici o afacere...

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Alinutza, imi pare rau ca te ataci asa si ca n-am dat eu quote, de fapt, la replica (,) cristinei, care afirmase "un aperitiv cred ca merge", mai ales ca ea e din bucuresti!
Pe de alta parte, apropo de nuntile de zi din ardeal: am fost la o nunta la satu mare acum o luna, nunta de zi, inceputa la ora 14 (biserica), ora 15 restaurant - ei bine, nunta aia de zi s-a terminat la 5 jumate dimineata! si-a fost duminica! ce zici??

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Olgutzza cum adica?? Ca eu nu am inteles , faza ca mai els sunt din bucuresti!!! Noi l-am intrebat si dj...acesta ne-a spus ca nu e nevoie de meniu intreg, dar nici sa il lasam sa moara de foame!!! Ceea ce mi se pare normal!!! Daca meniu e de 2 milioane , mi se pare scump sa ii fac meniu pe langa cei 300 de euro!!! Eu nu castig banii astia nici macar in 2 luni!!!
Stiu ai sa zici ca mi-am gresit meseria!!!!

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Alynutza de ce nu incerci sa vorbesti cu DJ-ul, cu cameramanul si fotograful??? Adica o iei si tu mai delicat....noi asa am facut...

eu
diverse

Mireasa de 22 iulie

Mergi la inceput

Nu-mi permit sa le spun altora daca si-au gresit sau nu meseria. Asta in primu rand!
In al doilea rand, mi se pare foarte scump DJ-ul! Dublu fata de cat am platit noi anu trecut.
In al treilea rand, daca omu spune ca nu vrea nici meniu intreg, da nici sa moara de foame, m-as gandi ca macar sa i se dea 2 din cele 4 feluri de mancare.
In al patrulea si ultimu rand, la cata cheltuiala e la o nunta, 2 milioane in plus sau in minus io cred ca nu mai conteaza!

De la nunta...

Mergi la inceput