Despre gelul anticelulitic de la Avon....
Raspunsuri - Pagina 4
cl spune:
Fetelor, care ati folosit gelul anticelulitic de la Avon, este bun de ceva? A dat rezultate? Merita cumparat?
Claudia
micorint spune:
L-am folosit eu si pot sa-ti spun ca nu am obtinut cine stie ce rezultate spectaculoase Inca nu l-am terminat, mai am putin, dar... hai sa zicem ca pielea arata un pic mai bine, s-a estompat aspectul de coaja de portocala. Oricum, am inteles ca e foarte important masajul, ori eu nu am insistat f. mult in privinta asta.
Sanatate sa fie ca restul le rezolvam noi.
Mihaela
ylena spune:
Fetelor,
Eu am folosit gelul de la Avon cateva luni in sir, dar pentru ca nu am fost constanta in tratament nu prea am vazut rezultate.
De aprox o luna am reluat lupta anticelulitica folosind acelasi gel, dar si o centura de masaj ABGym pe care am cumparat-o la modicul pret de 400.000 lei dintr-un raion de electrocasnice din complexul comercial Sir. Rezultatele au fost surprinzator de placute!!! Mai mult de 4 cm la nivelul coapselor si fara efort de masaj sau chinul cu invelitul in folie de plastic.
De cateva zile, mi-am cumparat de la Plafar un gel anticelulitic pe baza de iedera si castan, se numeste Supliform si este produs de Favisan. Pe langa faptul ca este doar aprox. 50.000 lei, constat ca depaseste calitativ gelul de la Avon. Simt cum crema lucreaza in tesut mult mai mult timp, iar efectul de tonifiere e evident. In plus, senzatia de picioare obosite dispare imediat.
Insa orice crema ati folosi, va recomand cu caldura si acea minune de centurica, pe care as lua-o cu mine si la servici! ( e comod de utilizat si acasa o folosesc in orice imprejurare, cand ma spal pe dinti, cand gatesc ori stau la Tv mai putin cand fac baie). Centurica minune literalmente ELIMINA CELULITA SI INTARESTE MUSCULATURA!!!!
Flower spune:
Si eu am folosit gelul de la Avon , rezultatele se vad pt. ca eu am celulita de tanara , iar acum s-a mai subtiat un pic stratul de slanina. Si inca in mod vizibil ... De masurat nu m-am masurat inca , dar e vizibil cu ochiul liber si faptul ca s-au subtiata un pic pulpitele. Pe mine nu ma interesau neaparat nr. cm. , ci grasimea... Mai am un pic din el...Dupa recomandari ar fi trebuit sa-l folosim dupa fiecare baie/dus , iar eu l-am folosit cam de 3 ori pe saptamana , nici vorba de 2 ori pe zi. Poate efectele s-ar fi vazut si mai rapid !
In concluzie eu sunt multumita , desi eram sceptica la inceput !
petruta spune:
quote:
Originally posted by ylena
De aprox o luna am reluat lupta anticelulitica folosind acelasi gel, dar si o centura de masaj ABGym pe care am cumparat-o la modicul pret de 400.000 lei dintr-un raion de electrocasnice din complexul comercial Sir. Ylena
Unde este complexul Sir ? Hai ca mai facut curioasa cu aparatul minune. Ce productie este ?
Multumesc
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
ylena spune:
Unde este complexul Sir ? Hai ca mai facut curioasa cu aparatul minune. Ce productie este ?
Multumesc
Petruta & bb Mihai
[/quote]
Complexul Sir se afla in cartierul Militari la statia de metrou Lujerului (unde se afla si pasajul subteran cu acelasi nume prin care trece faimosul metrou usor 41!!!!)
Dar cred ca poti sa gasesti centura si la alte magazine de profil electrocasnic. Nu stiu ce productie e (probabil facuta pe vapor, dar la pretul asta...) dar pot sa adaug o descriere. Este o suprafata dreptunghilara cam 10/20 cm care se atasaza cu o banda elastica cu arici in jurul zonei de masat (coapsa, gamba, brat, sold, fese, etc). Pe fata centurii este montat un dispozitiv electric triunghiular actionat de o baterie gen baterie de ceas. Acest dispozitiv emite impulsuri electrice care actioneaza ca niste stimuli contractili asupra pielii si musculaturii. Pe interiorul centurii se afla doua suprafete (anod-catod) pe care se intinde gelul aniticelulitic astfel incat sa intre in contact cu zona masata. Impulsurile electrice emise produc contractii si relaxari ale musculaturii pana in zona profunda. Exista 6 programe de lucru cu 10 nivele de dificultate fiecare, astfel ca poti alege nivelul care iti convine cel mai mult. 10 min de lucru cu el pe burtica echivaleaza cu 600 contractari ale muschilor abdominali.
Cand am incercat prima data centura am programat-o pe nivelul sapte si pur si simplu mi-a zburat piciorul intr-o parte ( o pusesem pe gamba). Si ce sa-ti mai zic, dupa prima sedinta am ramas cu ceva febra musculara, parca as fi fost la sala de fitness.
In concluzie sunt incantata de ea.
Daca nu esti lamurita scrie-mi pe mail si putem vorbi chiar la telefon.
Pupici tuturor si vorba cuiva, traiasca alinanta anticelulita!
petruta spune:
Draga Ylena, multumesc de informatii. Am sa caut si eu, pe la mine, in cartier; am notat cum cum se numeste. Sa vedem ce gasesc. Vazusem ceva pe la mine, dar la vreo 800 000 lei si zicea ca este faimosul Abtronic. Asa la juma de pret parca mai merge, si mai ales de crema de la Favisan, ce sa mai zic...
Multumesc
Cum am mai zis: jos celulita, si kg-le !
Petruta & bb Mihai
Julie spune:
Fiole de la Galenic (Elancyl) a folosit cineva? Cu ce rezultate? Io am un set (pt. o cura de 2 saptamani, o fiola dimineata, una seara) dar pana acum mi-a fost lene sa actionez, lenea e mai groasa decat celulita, se pare
hannen spune:
Fetelor ,sunt si eu interesata de subiectul asta.Acum sa va zic de Abtronic,il am in casa si l-am folosit acum vreun an ptr o saptamana cred.Acolo de unde emite impulsurile alea electrice mi-a ars pielea efectiv.Pe cuvant ,ca de cate ori o dadeam jos aveam doua gauri in picioare s-au pe burta.Am renuntat la ea si intr-o dimineatza arata la tv ca nu este buna,ptr ca arde pielea,deci nu mi se paruse mie,doar.Muream de ciuda ca dadusem deja 100$ pe ea.Aici in Japan,nu gasesc produsele de la L`OREAL,si-mi vine sa mor.De avon am auzit ca au dar sa ma interesez m-ai bine.Voi a-ti auzit de firma italiana CELASENE?Sunt niste capsule de baut,aici sunt in trei formule,cauta-ti cica sunt ff bune,eu inca nu am incercat.
Va dulce si spor la dat jos celulite,ma inscriu si eu in grupul vostru.
Nicole&Amira