Despre gelul anticelulitic de la Avon....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Sotzul meu n-are burta!
Si eu una ma dau cu gel anticelulitic in primul rand pentru mine si abia apoi pentru el... El ma iubeste oricum, chiar si . Dar ma simt eu mai bine daca arat bine. Problema cu celulita din pacate la mine e genetica, au avut si mama si bunica... Eu am incercat cu Dr. Soleil si nu m-a ajutat cu nimic. Acum mi-am luat si de asta de la Avon... ca sa vezi ce face reclama din om! Dar eu cred ca masajul e cel mai bun... inainte sa fiu gravida mergeam la o maseuza excelenta si atunci am scapat si eu cat de cat de extra grasime pe picioare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Sotzul meu n-are burta!
Si eu una ma dau cu gel anticelulitic in primul rand pentru mine si abia apoi pentru el... El ma iubeste oricum, chiar si . Dar ma simt eu mai bine daca arat bine. Problema cu celulita din pacate la mine e genetica, au avut si mama si bunica... Eu am incercat cu Dr. Soleil si nu m-a ajutat cu nimic. Acum mi-am luat si de asta de la Avon... ca sa vezi ce face reclama din om! Dar eu cred ca masajul e cel mai bun... inainte sa fiu gravida mergeam la o maseuza excelenta si atunci am scapat si eu cat de cat de extra grasime pe picioare...

Ai dreptate, Kehleyr, pentru noi o facem. Dar daca l-as vedea si pe barbata-meu , parca mi-ar mai creste si mie putin moralul!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Claudia, sotzul meu chiar are niste gantere de care trage in fiecare seara

Succe tuturor la dat jos celulita... indiferent ce metoda alegeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele,
eu imi dau de 3 saptamini cu gel anticelulitic de la Avon.Deocamdata nu se vede dar eu perseverez.Am inteles ca sunt foarte bune niste fiole de la elancyl,dar costa vreo 700000 de mii una,pentru 1 zi.In afara de gel,merg 7km. pe jos in fiecare zi si mai urc scarile din cind in cind ca stau la et.9
Succes si jos celulita!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Eu am vazut un reportaj mai demult pe M6, cu niste medici care explicau ca de fapt masajul e baza, cremele, gelurile si toate alifiile ar fi "frectie la picior de lemn". Din pacate am urmarit reportajul alaturi de sotul meu care tine sa imi aminteasca de el de fiecare data cind observa vreo crema noua prin casa...pina acum nu am descoperit vreun gel minune, desi tot folosesc...
Apropo, fetele de la mine de serviciu folosesc un gel de la farmacie (sau Plafar), se numeste Supliform si zic ca ar fi eficient. Eu inca nu l-am incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura V. spune:

Pt. cele interesate, in catalogul AVON din Mai, gelul este redus la 270.000 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Din auzite, (cumnata-mea s-a dat cu el) , va spun ca n-a avut efect, la ea!Din proprie experienta insa va spun ca totul poate fi OK , daca dupa baie va frecati fffffffff. energic cu un burete special pana se inroseste pielea(miscari circulare), apoi va masati la fel de energic cu o crema potrivita.Rezultatele nu vor intarzia sa apara , mai ales daca miscarea face parte din programul cotidian.Succes!

Maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by alexxia

Feteor ,
sa va spun cum am redus eu drastic din celulita.( numai sa nu-mi spune-ti ca nu-s cu toti boii acasa cu imi spune sotul meu )
Se face dus si se maseaza pielea cu un gel de dus exfoliant, dupa dus se iau o crma anticelulitica, se apilca si apoi cu o manusa de masaj se freaca bine zona cu pricina (ideal pana se inroseste).Apoi se ia folie de plastic ( din aia pentru alimente )si se infasoara ,tot zona cu pricina , cu ea.
Se sta asa o ora. ( unde am citit eu metoda asta scria sa pui peste folie un prosop fierbinte, dar mie mi s-a parut ca se raceste prea repede si ma incalzeau cu feonul ).
La mine a mers, dupa o luna se duce celulita.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by teo1970

quote:
Originally posted by alexxia

Feteor ,
sa va spun cum am redus eu drastic din celulita.( numai sa nu-mi spune-ti ca nu-s cu toti boii acasa cu imi spune sotul meu )
Se face dus si se maseaza pielea cu un gel de dus exfoliant, dupa dus se iau o crma anticelulitica, se apilca si apoi cu o manusa de masaj se freaca bine zona cu pricina (ideal pana se inroseste).Apoi se ia folie de plastic ( din aia pentru alimente )si se infasoara ,tot zona cu pricina , cu ea.
Se sta asa o ora. ( unde am citit eu metoda asta scria sa pui peste folie un prosop fierbinte, dar mie mi s-a parut ca se raceste prea repede si ma incalzeau cu feonul ).
La mine a mers, dupa o luna se duce celulita.
pupici

ce gel exfoliant ai folosit, alexxia? si ce fel de manusa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bucluc spune:

Fetelor, sunt mandra de entuziasmul, elanul in a scapa de celulita asta nesuferita. Asa ca ma bag si eu ca...Intreba cineva de gel exfoliant- eu va recomand Exfotonic de la L'Oreal... E mult mai puternic decat un gel obisnuit (de care am folosit) si se aplica la dus. Pe langa faptul ca exfoliaza celulele moarte, are si proprietatea de a stimula formarea de noi tesuturi bla bla bla. De fapt asta scrie pe eticheta. Ce vreau eu sa va spun e ca pielea mea e de zeci de ori mai fina, iar cremele pentru corp patrund mult mai usor in piele. Nu pot sa va spun pretul din Romania, dar va asigur ca merita- trebuie folosit de o data, de doua ori pe saptamana, iar cantitatea pe care trebuie sa o aplici e foarte mica.
Pe parcursul saptamanii, folosesc un gel de dus cu efect exfoliant, de la FA. Asta chiar nu e scump!
Au dreptate fetele care zic ca de fapt nu crema e esentialul, ci masajul pe care il faci zonelor respective. Am simtit-o pe pielea mea. Si-apoi daca nu faci si putina miscare, degeaba!
CAm asta e experienta mea in materie... Rezultatele de la foarte bine in sus, le-am obtinut abia dupa vreo 3 saptamani de "mers la sala"...
Va pup si sa aveti o vara frumoasa!

"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)

Mergi la inceput