Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 30
ChrisDun spune:
Monule, asa bube are si Carina pe fundulet si in crestetul capului
. Am ajuns la concluzia ca acolo transpira ea profund, insa o tot tin in poponeata goala prin casa, vreo doua-trei ore pe zi. Tu o lasi in pielea goala pe Alexia?
Andutzy, mama, pai de-abia ai facut Infanrixul... Priorix peste vreo 5-6 luni, zic eu... Noi am facut AR la 10 luni, si Priorix o sa facem dupa 1 an jumate.
OlgaM, multam' mult ca m-ai linistit cu transpiratia pe capsor. 
Simona F, tu l-ai tuns pe Dragos? M-as cam baga sa o tund si eu pe Carina, desi imi e tare draga cu zulufeii ei.
Am dus-o acum o ora pe Carina in parc, cu tati cu masina, si cand am plecat i-am facut "pa" si draga de ea imi facea si ea "pa" de pe trotuar, in timp ce ne indepartam... Acum plec s-o recuperez.
Numai bine!
gabitzam spune:
Continuare la Copiluti de mai-iunie 2005 (1)
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni
patriciaRO spune:

Simona, la fel sa fac un soc cand l-am vazut cat de mozolit este... Eu nu-l las deloc pe Alex sa bage mana asa ca asta da din maini zici ca-i dirijor si-mi murdareste peretii de zici ca sunt dalmatieni...![]()
Noi azi am avut o gramada de treaba. Pentru ca ne pregatim de plecare ca mai avem nitel si tot fac pachete, pachetele. Apoi calc, spal, ies cu copilul afara si nu mai prididesc de treaba..
Acuma ce ma mai rasfat la computer.. Off!
Ma duc acum sa bag si o tava de muffinsuri ca mi se facu pofta subit!
Gabitz, bravo pentru electrostimulare si impachetari, o sa fii o slabuta mai..
Baga poze cu tine sa te vedem!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
tora97 spune:
buna fetele,
incep prin a mi cere scuze ca nu reusesc sa mai intru decit meteoric, dar pe linga programul de zi cu zi pe care mi l face Ana, si voi aveti un spor la scris de ma inebuniti! Nu se poate face o paginuta cu un rezumat a ceea ce se scrie?![]()
acu sa i dau cu motivul real: in parcutul unde mergem printre alte mamici, bunici, si pui vine si o bona cu o mindrete de fetita, cred ca are in jur de 2 ani. Fetita care este f violenta. A lovit o pe Ana deja de vreo 5 ori, asa pur si simplu.. vine linga ea, ci zdrang ii trage una. Am inteles ca la fel procedeaza si cu alti copii, pe unii chiar muscindu i. M am certat cu cucoana, insa nu am obtinut decit un "Mariuca, nu i frumos sa lovesti feita" spus pe un ton impaciuitor...
Ieri a venit iar la Ana si a lovit o peste fata... de s a pus copilul pe plins si acum cind o vede pe impricinata se da inapoi si plinge.
Eu i as da una peste minuta ori la fundulet... ca bona nu ia nici o masura. Sotul spune sa i dau bonei una... ceea ce ar insemna sa ne incaierem in vazul lumii
Chestia este ca nici un parinte nu spune nimic, isi ia copilul batut, il linistente si pleaca mai incolo...
Voi ce ati face? ca pe mine ma dispera... cind ies in parcut stau incordata ca naiba sa nu apara "criminala"...
pupicei grasunei
poze multe cu noi
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
tora97 spune:
a, si sa completam cu cite ceva despre minunica: "am implinit 1 an, 9,800kg si 80 cm
merg pe labutele din spate, lento, in viteza si marshalier
"vorbesc" pe limba bebeilor de mama mama, ba chiar ma cert cu mami cind nu mi place ce mi spune ori face...
pe linga mama, tata si papa mai spun "a'a'" (ciine), sisia (pisi) aaa (nani) altfel am privirea f inteligenta
sint cuminte, vioaie si tare nazdravana - deja am reusit sa cad intr o dimineata la 6,30 peste marginea patutului de le am dat trezirea instantaneu intregii familii
la ruperea turtei am ales: USB-ul, cartea si surubelnita Mami a promis ca va pune pozele cu pricina
Cam atit, ca ma duc sa mi fac somnicul de frumusete
A, si mai este ceva: ma puteti pune si pe mine la gasca de poze cu bebei?
Va pupa Ana nazdravana"
poze multe cu noi
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez