Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Ola fetele!
Am si eu o noua intrebare la cele care au facut antirujeolicul la 7 luni: acum faceti Priorix-ul la un an si o luna? Ca pererile sunt impartite, Nenea Craciun zice ca se face acum rapel Priorix-ul asta, altii zic ca Priorix-ul se amana pt un an si 8 luni...nu stii ce sa mai crezi...
In rest, eu tot alergie, saptamana viitoare m-am programat sa-mi fac testele de alergologie cu substantele respective pe mana...cred ca stiti cum se fac!

Andra si Dragoselu - 31.05.2005

NUNTA MAMI SI TATI

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

31 MAI 2006-am un an!

MOTZUL LUI DRAGOSELU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

eu nu mai suport caldura asta.dormim dezbacati toti3 si nu ne atingem nici cu vf degetelor.

&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mi-au venit "jucariile" de la Avon si acum sint ca un copil, le tot scot din ambalaje, le incerc, ma dau cu crema, rasfoiesc noul catalog, etc. Mi-au lipsit cheastiile astea de rasfatz pentru mine, ca tot Andrei cu jucariile lui a fost pe primul loc.
Bine, acum tot el e pe primul loc, dar ma mai "strecor" si eu putin in fata din cind in cind

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI ANNELIES!Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte de bucurii si noroc in viata.

Laura.Eu nu ma prea pricep la cuvinte dar stiu ce simti. Iti doresc ca ziua de azi, la servici, sa treaca cat mai repede.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani Annelies!
Sa ai o viata frumoasa, plina de bucurii, noroc si realizari!

Adina, voi aveti AC si tot va plangeti de caldura... pai noi ce sa mai spunem... asa caldura nu mi-a fost dat sa suport niciodata! Pana si pestii in acvariu sunt lesinati, le pun cuburi de gheata din cand in cand sa nu se fiarba in suc propriu! Am vazut pozele cu Papadia, sunt extraordinar de frumoase, parca ar fi facute pentru revista!

Loreen, m-am gandit la tine pana acum, imi dau seama ce greu trebuie sa fie. Hai, nu mai suferi atat ca nu e capat de lume, o sa vezi tu ca o sa-ti prinda chiar bine orele astea departe de Delia mai tarziu. Bine ai facut ieri ca te-ai rasfatat un pic, tare mult duc si eu dorul la o vizita la cosmetica si coafor. De asta ma gandeam ca avand si o alta ocupatie decat cea de mama cu norma intreaga vei avea o motivatie sa te pui la punct mai des iar Delia va avea o mamica mai relaxata si mai cocheta gata sa profite si sa se bucure din plin de orele care le raman de petrecut impreuna care nu sunt deloc putine... Te pup mult si desi stiu ca nimic nu-ti poate usura situatia sa sti ca noi iti suntem alaturi!

Vroiam sa scriu mai multe dar se pare ca sunt chemata la datorie... revin!

Tina 15+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI ANNELIES!

LA MULTI ANI FRAN!

A facut si Bibicu vaccinul de 1 an fara reactii de nici un fel, ceea ce m-a bucurat, dar trebuie sa ii dau 3 luni penicilina V (de 2 ori pe zi) dupa care ii voi face aslo si sper sa nu trecem pe moldamin ca totusi e prea mica. Streptococi pacatosi ce sunt.
Carnita de la fundulet e tot acolo si sper sa nu mai creasca sa ajungem la chirurgie.
Cuvantul interzis o atrage tot mai mult, cu cat insist ca nu e voie cu atat se ratoie mai abitir la mine, iar daca ma infurii pe ea si ii iau ceva din mana se pune pe crize de plans, aruncat pe spate...
Are picioarele pline de vanatai de la mersul in 4 labe...in rest suntem in parametrii specifici varstei

Monu tinem pumnii la dermato, Laura putere sa treci cu bine prima zi si cele ce vor urma...

Cristina superbe peisajele, adevarate oaze pentru neuroni obositi

Habar n-aveam ca Paul e si versiunea lui Pavel, asa ca spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI celor 3 Paul (Laura, Oana, Fran)

Gabitza e a doua oara cand te visez...

Cam atat ca restul informatiei n-am apucat sa o procesez...aaa, sper sa ramanem pe listuta

Noi:A+B+C+D+E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am fost la dermato si ne-a dat o crema care se prepara in farmacie. Arata groaznic vedeti si pozele mai jos. Ne-a zis sa nu o mai dam cu trixera cat timp o dam cu crema asta care se presupune ca ar trebui sa usuce bubele. Si a mai zis ca toti bb-ii au venit acuma cu crize de bube, ca altfel nu stiu cum sa le zic.
Greturile - bine ziua, nasol seara.
Acum Alexia imi mananca urechilepentru ca tipa ca zuzu si nu stiu de ce. Si mai tare ma enervez ca pe soacra o amuza chestia asta in loc sa gaseasca o modalitate de a o calma. bine ce pleaca in seara asta.

buboasa

7+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Florentina care e termenul limita pentru slideshow? Sincera sa fiu am si uitat, iar acum cand mi-am adus aminte mi-e greu sa ma hotarasc.

Monu dar nu ti-a spus si care e cauza, ca de la caldura mi-e greu sa cred, arata infiorator pielicica mititelei, of, asta iti lipsea acum, l-a operat pe sot?

Ioana pai iti imaginezi ca am spalat non stop, de calcat asisderea, nu a mai contat ca e duminica sau sarbatoare, a trebuit sa pun la punct rufaraia (din motive de santier aveam si restante serioase in special la asternuturi, cumulat cu ale lui Andreas, nasa-mea care e batrana si i le spal eu, au tot fost, dar sunt multumita ca sunt la zi)

Androix am rezolvat si cu cheile de la masina EU. Dupa ce chemase berbantul niste minti luminate care ne-au dat solutia sa fortam prin portbagaj (dar e imposibil ca sunt prinse) m-am gandit cum as iesi mai ieftin: sa schimbam yala sau sa sparg geamul si sa luam un second si atunci mi-a aparut solutia salvatoare: la unul din geamurile din spate nu prea mai mergea motorasul (l-a aranjat Andreas cu mult timp in urma) si m-am gandit ca daca il fortez voi reusi, asa s-a si intamplat. Dan a ramas in stare de soc cand i-am pus cheile in brate.
Nu sunt la curent, ai fost cu Filipache la cardio, dar tu? Cum mai merg cursurile de iatliana?

caldura si la noi e terminatoare, pentru un oras de munte 32-34 de grade e foarte mult, ne ascundem prin casa la intuneric, ne-am facut obicei sa dam stingerea in parc, dar e atat de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ANNELIES

FRAN Sa cresti mare in buzunare si sa ai parte de multa dragoste.

Cum sa reactionez la un comportament care frizeaza santajul? Daca nu facem cum vrea ea, Alexia se pune pe urlat si cateodata se tranteste cu fundul pe jos. Ceea ce imi displace profund.

7+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Monu asa face si Bibi, adevarate crize de urlaciune cand n-o las sa faca ce vrea ea, dar o ignor si n-are decat sa urle, nu-mi explic de unde nervii astia

Mergi la inceput