Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

La multi ani, Eva! sa aduci multe bucurii lui mami si lui tati, si sa te faci o frumoasa cand o sa fii mare, sa fie toti baieteii topiti dupa tine!

La multi ani pentru Agata!!! sa cresti mare si frumoasa sa fie mandri de tine mami si tati!

nelia, poti sa coci vinetele in cuptor. o sa fie ceva mai inchise la culoare si o sa aiba un gust diferit, dar salata este mancabila. mai, ce ne povestesti tu acolo de mersul la gradinita. ni se strange inima. mai ales ca si noi suntem in aceeasi situatie, ne pregatim si noi. dar eu zic ca e mai usor ptr ei cand sunt mai mici, toti sunt cam la acelasi nivel. mai tarziu o sa fie mai dificil, educatia de acasa o sa faca diferente si o sa fie important la ce fel de scoala merg fetele. acum sunt intr-o perioada in care invata non stop. adaptarea face parte din procesul asta de invatare. cred ca o sa fie mai usor pentru asta mica decat pentru tine. cu o bona ti-ar fi fost mai usor sa le lasi?

gusta, curaj! tine-te tare si ai grija de tine.

andreea.a, pare groaznic hamul ala! sincer, nu stiu ce as face daca as fi in locul tau...

... si puiuta 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Buna seara

nu pot sa ma abtin sa nu scriu si eu ceva referitor la "paranoia" pe care o avem toate in legatura cu copiii. Stiti ce este amuzant?...la mine cel putin! cu Alex nu am avut nici un fel de jena: o lasam la 2-3 luni cu sora-mea in casa si eu dadeam fuga la biliard, am plecat la servici cand ea avea 6 luni si am lasat-o cu sora-mea, apoi dupa o luna am dat-o la o bona ( o duceam dim. si o luam seara), apoi a stat cu bunicul pana in clipa cand s-a nascut Bianca.
Insa la Bianca sunt super-super-paranoica. Sa vedeti cand o las la soacra-mea cateva ore, ii las o lista intreaga cu ce trebuie si nu trebuie sa faca, de zice femeia aia ca sunt nebuna. Am impresia ca nimeni nu stie mai bine decat mine CE, CUM si CAND sa faca ceva cu privire la Bianca.
Si cu Alex am trecut prin momente grele, cum ar fi gradinita, cand o lasam plangand si apoi plangeam si eu imediat ce ieseam pe poarta, sau cand pleca la Predeal cu bunicii (in fiecare an cate 10 - 14 zile), dupa ce se urcau in masina eu intram in casa si deja aveam ochii in lacrimi....adica sa nu credeti ca am fost de fier , dar nicidecum asa cum sunt acum cu Bianca. Nici pe taica-su nu il las sa plece cu ea singur cu masina .

Apoi, Andreea.a, sora-mea a avut acel ham Pavlik la baietelul ei (mai mic cu 1 luna ca ai nostrii), si inainte de hamul asta a avut altul, nu mai stiu cum se numea, mult mai dur ca si material si compozitie. E adevarat, el le-a purtat cand era mai micutz si nu pasea inca, si i-a fost mult mai usor. Cred ca dr. la care ai fost se refera la nucleii de osificare, atunci cand ti-au spus ca nu are nu stiu ce la sold.

pupici

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, FRAN, sa traitit si sa va iubiti o mie de ani, cu Iepu si alti frati alaturi de voi!

Loreen - mult succes maine, in prima zi de munca Sa trecu cu bine peste seara asta

Bai, nu mai suport caldura, ma lipesc toata desi abai am facut du, Mogaldea la fel, are o pelicula de transpiratie pe tot corpul Culmea e ca chiar s-a mai racorit afara, dar in casa nu se simte deloc Nu stiu daca cineva a avut ocazia sa iasa afara dupa ploicica de dupa-amiaza, era o zapuseala umeda de mureai cu zile (cam asa imi inchipui eu ca e la Ecuator) Oribil, noroc ca spre seara s-a innorat

Monu - poate va da vreun tratament minune maine la dr. Multa sanatate Alexiei! Tu cum mai stai cu greturile?

Chris - am vazut si eu filmuletul cu tati la schimbat de pampers

Gat, ma duc sa halesc o piersica si sa vad ce e pe la TV. M-am obisnuit sa ma culc tarziu si sa ma trezesc devreme: azi-dimneata nu intelegeam de ce Mogaldea a asa de cuminte la 7 si nu ma mai lua somnul (pai normal, ca luase micul dejun la ora 4 si a dormit fericita pana la 8). Macar daca privarea asta de somn s-ar vedea pe mine, adica mai scada sunca. Ti-ai gasit.Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Loreen - m-ai facut sa plang.. Eu nu am de gand sa ma intorc la munca, dar sufar alaturi de voi si sunt sigura ca si eu as simti aceleasi lucruri.. deja le simt.
Apropos de unghie - sa stii ca si Eric are una mai "groasa", chiar una dintre cele doua pe care i le-au scos. Iar cealalta e mai mica, parca nu a crescut de tot. Eu sper ca se vor rezolva in timp. Asa am auzit. pentru Delia!
Simona, Pisik, Nelia, Ruxel si multumesc pt cuvintele voastre! Acum m-am mai linistit, instictul meu imi spune sa nu ma ingrijorez deci sunt ok. Sunt sigura ca o sa se rezolve, ii dau Calciu 15 zile, cate 1,5 ml pe zi si Vigantol cate 2 pic de 2 ori pe zi in per asta de 15 zile si sunt sigura ca va fi mai bine. Maine mergem si la ortopedul de la CMU.
Va pup si somn usor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Eva! Sa fii fericita si iubita si sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata.

La multi ani si sotilor vostri Loreen, Mygirl si Fran. Sper ca am retinut bine ca ii cheama Paul.

Ioana-unde a plouat la voi ca eu stau la o aruncatura de bat de tine si nu am vazut un strop.

ChrisDun-transpiratia de la cap nu este neaparat de la lipsa de Ca. Si Maya transpira ingrozitor la cap si i-am facut saptamana trecuta calcemie si i-a iesit chiar putin marita. Soacra mea zice ca toti copiii de varsta asta transpira la cap.

Iuliana-am tot vrut sa-ti scriu si am uitat. Imi pare tare rau de experienta ta urata in Romania. Eu, din acest punct de vedere sunt la polul opus in toate privintele pentru ca am o familie cu care ma inteleg excelent, iar eu am nevoie sa vin acasa ca de apa. Dar si contextul este diferit. In primul rand noi am pastrat apartamentul pe care il aveam cand am plecat si deci nu stam cu nimeni, stam singuri si asta conteaza enorm. Apoi, dupa problemele pe care le aveam cu sotul meu, faptul ca am venit aici a ajutat enorm. Ca sa nu mai vorbesc de Maya careia in mod clar ii prieste aici. Dar fiecare isi traieste experienta proprie si personala si-mi pare rau sa aud ca ai facut atata drum si ai parte de un asemenea tratament. Ai grija de voi!

Laura-imi imaginez prin ce treci. Si eu ma gandesc ca si Nelia cu groaza la momentul cand o voi da la cresa, moment pe care il tot aman deocamdata. Dar citeam intr-o carte ca experienta este mult mai traumatizanta pentru noi decat pentru ei, pentru ca ei plang cateva minute si se iau cu joaca si le trece. Pe cand noi ramanem cu mustrarile de constiinta si tristetea in suflet. Eu o las pe Maya fara probleme cu socrul meu. Stiu ca este pe maini bune, o gasesc vesela cand vin si asta conteaza. Nu am nici o remuscare pentru ca stiu ca este numai pentru 2-3 ore si sincera sa fiu mi-ar place daca s-ar oferi mai des decat de 2 ori pe saptamana . Eu chiar simt nevoia de un respiro pentru ca ea imi ocupa absolut tot timpul. Nu se joaca singura nici 10 minute, asa ca tanjesc dupa niste clipe numai pentru mine. Iti doresc putere sa treci peste momentul asta si sunt sigura ca Delia este pe maini bune.

Va las acum si sa aveti o noapte buna!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani ANNELIES! Elly, felciitari!! Sa iti traiasca si sa iti aduca multe bucurii! Tu nu mai zici nimic? Esti in Buc. sau C-ta?

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am fost la fosta gradinita a Agatei, unde va merge Tudora... Am luat formularele pentru aplicatie, Agata s-a jucat cu fostii prieteni si a fost rasfatata de toata lumea, Tudora s-a jucat in viitoarea ei camera, cu viitorii ei colegi... Era foarte prinsa si i-a placut, nu mai voia sa plece, am si lasat-o vreun sfert de ora singura, cit timp am vorbit cu directoarea, dar nu prea i-a pasat, ceea ce m-a bucurat mult, pentru ca plinge si daca dispar un minut din raza ei de vedere. A cotrobait peste tot, a vorbit cu toata lumea, de dimineata spune tot timpul ga-ga-ca-ga-ga-ca... dar intr-una si apasat si cu intonatie, de zici ca vorbeste de-adevaratelea.
Astazi a fost groaznic de cald, asa ca toata dupa-amiaza am stat intr-un parc racoros, pentru ca are multi copaci stufosi, pe care il stiu de cind era Agata mica. Are si o tisnitoare care stropeste apa in toate directiile, spre distractia copiilor... M-am carat eu cu toate dupa mine (costume, prosoape, patura de stat pe iarba, mincare, jucarii pentru nisip, apa la greu), dar zic eu ca a meritat. Fetele au fost incintate, Tudora se cam ferea de apa la inceput, dar pina la urma a intrat si ea in hora, alaturi de ceilalti copii. Si au tipat, alergat si s-au jucat citeva ore bune, ma astept acum dupa ce maninca si le fac baie sa adoarma repede si sa nu le mai aud gurita pina miine dimineata. Ca eu una asta as face si in locul lor si in al meu, daca as putea... Am mai pus niste poze, dar nu din parc, pentru ca nu mai avea memorie aparatul... alta data, ca am de gind sa le mai duc acolo, cind mai e asa de cald.

Ma bucur ca nu sint singura paranoica... nici nu va imaginati cit de tare ma bucur, credeam ca numai eu sint asa si o luasem ca pe un defect. Adica sigur ca e normal sa-ti faci griji si sa suferi ca te desparti citeva ore pe zi de puiutii tai, dar parca nici asa cum simt eu... de aceea ma consoleaza si ma ajuta sa stiu ca nu sint singura!

Nu stiu cine ma intreba de bona, ca am citit in fuga ce ati scris... Eu prefer gradinita, mai ales asta unde va merge pentru ca o femeie de incredere e foarte greu de gasit aici. E de stat, controlata, personalul e super... nu am avut nici un motiv sa ma pling in cei 2 ai cit a stat Agata acolo. Nu a avut nici un accident, adica a cazut o singura data si s-a lovit cu gurita de masa, fara urmari... ceea ce pentru un copil atomic cum a fost si e Agata, e mare lucru zic eu! Sper sa fie si in cazul Tudorei la fel. Dar asta tot nu rezolva problema despartirii! Si nici nu o face pe Tudora mai mare peste noapte... Asta e, si daca procedam asa, pina la urma tot pentru ei o facem. Acum au nevoie de noi, mai tirziu vor avea nevoie de mult mai mult si trebuie sa fim in stare sa le oferim atit cit se poate. Cred ca orice mamica ar sta pina la 2-3 ani acasa, poate cu un inlocuitor de o ora sau doua pe zi daca si-ar permite.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Elly B

Gata... totzi bebelushii sint domnishori si domnishoare
... ufff, iar am uitat sa trimit si eu poza cu capshunica mea, sper sa nu fie prea tirziu.
Laura... ca sigur ai plins astazi. ... pentru Delia
Va pupicesc, va doresc o zi buna si... mai revin

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oaaa, ce dragut, ne-am facut cu totii copilutzi mari, nu mai suntem bebelusi! Ultima pe lista chiar azi paseste pragul acesta foarte important pentru pitici, mamici si tatici.

Draga Elly, iti urez LA MULTI ANI pentru domnisoara dragalasa ANNELIES, sa creasca mare si frumoasa, sanatoasa si norocoasa, o minune continua in viata voastra. Si te mai asteptam pe aici sa ne dai o veste cit de mica,

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

MAMA

M-a crescut mama in poala
De la leagan pan’ la scoala.
Zile-ntregi si nopti de-a randul
Mi-a vegheat somnul si gandul.

M-a-nvatat sa ganguresc,
Sa zic mama, sa zambesc.
M-anvatat apoi prin casa
Primii pasi pana la masa.