Bebelusi de iulie-august 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 31
Aldebaran spune:
Am reusit sa vad ceva pozute cu Maria (ema.nu.ela) in concediu, Bondariciu' la 11 luni, Veve (Mamini) la joaca in parcusor si trebuie sa ma duc si mai in spate sa mai vad asa ca scuze ca nu am vizualizat toti puiutii inca, oricum sunt superbi toti, sa ne traiasca!
Albinuzza - de ce nu mai vrei inca un baietel, mie abia acum mi s-a deschis pofta ca eram ingrozita pur si simplu de ideea de a avea un baiat,dar acum dupa Aris n-as zice ba de al doilea.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete
Simonaci79 spune:
Dede- multumim mult! Sanatate multa Medeei sa nu faca nimic la burtica. Papa normala ii dau si eu lui Mario- ciorba de rosii, dovlecei umpluti, mancare de cartofi, ostropel si chiar sarmalute in foi de vita, dar nimic cu varza, vinete, fasole sau mazare si fara ceapa prajita, dar din pacate toate pasate fin ca Mario vomita altfel tot, nu ajung sa vad cum le face kk! Cum simte ceva mai aspru in mancarica vomita!
Cu intelegerea cu sotul...oricum nu avea nici o sansa sa il ia dar macar asa am terminat mai repede si fara tiganeli!!! Pupici oricum si multumim ca v-ati gandit la noi!
Cu somnul, ca vad ca vb si de asta, Mario se culca pe la ora 22 si la 7 e in picioare. Papa si mai doarme o ora, apoi se mai joaca, papa fructele, doarme vreo 2 ore (are si zile cand nu depaseste o ora) si apoi inca o ora dupa papa de pranz. Nu stiu de ce a inc sa doarma asa putin noapte si nu pot sa-l tin ziua mai mult treaz ca devine plangacios!
Iar de mare...si eu as vrea tare mult! ca nici anul trecut nu am fost! Am zis ca dupa ce imi iau masina poate trec si eu un weekwnd pe acolo fara el ca e prea cald pt el si eu singura acolo...nu prea am ce sa fac, poate prind si eu 2 zile de soare sa vad daca se mai estompeaza putin vergeturile astea iingrozitoare de pe burta! Daca va hotarati eu va doresc drum bun, timp frumos si distractie placuta!
Cristina- multumim mult de tot pt primire! Si noi avem probleme cu bubitele de la caldura, duminica trecuta era plin pe toataburtica si pe manute, acum e pe interiorul manutelor si pe gat, dar trec dupa baie la o ora si ceva si apar iar la prima transpiratie, adica in max o ora sa a 2-a zi dimineata! Asta e cu caldura! Mie imi place asa cald dar imi e tare mila de el!
Albinutzza- multumesc mult de tot pt gandurile tale si pt ca te-ai gandit la noi per asta! Multi pupici de la mine si de la Mario!!!!!!Sanatate multa mamei tale ca inteleg ca are cevaproblemute! Multimesc mult despre vestile de la fete, felicitari si lui Vali pt David si succes la examen si lui Joker pt licenta....Jos palaria! Ce s-o fi intamplat cu cuscra?????
Despre dintisori...a venit dna dr si la noi sa ne vada ca avea putin rosu in gat si mi-a zis ca e in plina eruptie dentara ca are 6 dintisori gata sa iasa si e posibil sa ma astept si eu la febra de la el! Pe caldurile astea asta mai lipseste!
Pupici bondarasului vesel si samburelului din burtica!
Simonaci79 spune:
Cati multumim mult de tot pt urarile tale! Sa dea Dumnezeu sa ai dreptate si tie iti doresc tot binele din lume! Si da, intradevar ai dreptate, acum fol la max timpul im care sta cu Mario! Pacat ca a tb sa trecem prin asa ceva ca sa se poarte si el ca un parinte adevarat! Si daca asta tb sa fac ca sa se poarte ca atare nu regret nimic! Imi e teama insa ca cu timpul nu va mai veni asa des sa-l vada si nu as vrea sa sufere vreodata copilul ca nu e cu tatal lui! Sper sa nu am dreptate! Va pupam dulce de tot. Primi si noi pupici, iar cuscra nu vezi ca m-a si parasit? Sper sa fie bine si sa nu aiba probleme!
Vad ca va pregatiti de concedii!!!! Ce frumos!!! Eu nu prea ma incumet inca sa plec asa departe cu tot arsenalul necesar si singura!
Distractie placuta si timp frumos pt Dede ca vad ca voi plecati primii, si pt Cati si Albinutzza!
Albinutzza- e mai bine si pt Luca la munte nu la mare si pt voi, ca nu are sens sa risti aiurea! Multa sanatate iti doresc si toata fericirea din lume pe care o meriti din plin!
Simonaci79 spune:
Corina- ma bucur sa te revad! Pai eu il tin usor departe pt ca Mario nu merge inca si se joaca f frumos in tarc la el. Pe jos nu am cum sa-l las pt ca e numai gresie si oricat ar fi de cald tot rece e si in plus se si poate lovi!!! Puam leutul blon si pe tine!
Simonaci79 spune:
Haideti ca va las si eu acum, vad ca e cam liniste pe aici, mai intru si eu mai tarziu!
Sper sa nu va suparati pe mine dar eu nu voi mai ura copilasii la luna ci de acum numai pe cei care implinesc anisorul si care sunt deja copilasi mari!
Va pup si ne vedem mai tarziu!
Aldebaran spune:
Simona -
pt. tine si Mario!
Nici Aris nu merge in picioare decat sprijinit da' in 4 labe e vitezoman. In tarc nu-l prea mai tin decat la nevoie ca vad ca se miorlaie cand il pun, de' a prins gust de libertate, noi avem parchet si covor, dar in baie si bucatarie e mozaic si vad ca se baga sa intre si pe acolo.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete