Bebelusi de iulie-august 2005 (121)
Raspunsuri - Pagina 30
Albinutzza spune:
Azi am limbaritza
E vineri de aici mi se trage. Mai am o sapt si intru in CO 
Vorbeatzi acum cateva zile de invatat copii. Eu i-am luat lui Luca o carte, cu animale de la ferma, ATINGE si INVATA, se numeste. Are cateva animale de ferma, si la fiecare animal e o portiune care imita pielea respectivului, scoasa in relief. Si cu mici versuri langa. Foarte interesanta!!! Vreau sa va zic ca Luca recunoaste toate animalele de acolo. Cum zicea si Emma, parca, repet acelasi lucru, nu cu alte cuvinte. De ex: spun mereu unde e vaca, Luca? Si nu vacuta, sau mai stiu eu cum. Incerc de fiecare data sa zic la fel!! Si le-a invatat!!! Cand facem baie la fel, ii spun uite apa, apa ne spala, bem apa, facem lapte cu papa, si acum de cate ori vede apa striga: aba
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni
www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
7+ BARZAParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Aaaaa Simona, sa stii ca nu m-am suparat, ca ai felicitat-o mai mult pe Anis, la ea chiar e o minune, la noi, asa e, ni l-am dorit, dar l-am obtinut usor, si pe Luca si pe Samburika
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult
7+ BARZAParintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
caterina71 spune:
Simonaaaaaaaa, bine ca ati revenit! Pupici lui Mario, fara ganduri ascunse, cuscra de Simona! Ma bucur ca s-a terminat totul decent, fara centuri lungi prin tribunal. Banuiesc ca acum apreciaza momentele pe care le petrece cu Mario. Tu sa fii sanatoasa sa-l cresti asa cum iti doresti! Si iti doresc sa intalnesti omul langa care sa fii fericita, si tu, si Mario!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
caterina71 spune:
Albinutzaa, sa ai grija de samburel la mare! Sa te feresti de soare! Sa faci plaja doar cat face si Luca, sa-i fie bine acolo in burtik la bb2.
Pupici,
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
Albinutzza spune:
Cati, nu mai plekam la mare, ca mi-e frica. Mai bine stau in banka mea, si ma duk la anu' Il duk la munte pe Luca
Albinutzza
& Luca bondarelu'
Am crescut atat de mult
7+ SamburikaParintzi de bondarici

delia grozav spune:
Cristina, singura solutie pentru bubitele de caldura e sa il tii cat mai dezbracat si sa il speli cat de des. Eu de fiecare data cand ii schimb scutecul o bag de tot sub robinet in chiuveta si o spal cu sapun si o clatesc bine mai ales pe unde are bubite de caldura.
Mai avem dar le tinem sub control. La 30 de grade in casa ce vreau?
Medeea doarme un somn in carucior de 20 de minute daca se trezeste mai devreme dimineata, adica pe la 7 daca nu doarme dupa 13-13 30 cam 2 ore jumate. Si o culc pe la 21.15.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
bine atunci o sa trimitem pupici in continuare.![]()
Lasa ca si la munte e bine, o sa ii placa lui Luca.
Eu am fost cu Medeea singura la Kaufland sa facem cumparaturi ca maine mergem la munte. Adi e deja acolo.
M-am dus cu caruciorul, fac cam o jumatate de ora, si l-am lasat la bagaje si am prins-o pe mandra cu hamul de scaunelul de caruciorul de magazin. A fost bine, a avut rabdare ( Adi nu are nici acuma) si am luat tot ce ne trebuie ( desi eu sunt la cura inca 3 zile
).
Sper sa fie vreme cat de cat buna.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
caterina71 spune:
Albinutzaa, e super si la munte pentru Luca. Noi mergem la Slanic Prahova, sa faca mandra aerosoli dimineata, o sa incercam sa coboram si in salina, sa vad daca-i place! Si plaja putina, dimineata, eventual si o baita, ca ea nu suporta nimik pe cap si mi-e frica de insolatie. Si in rest la umbra de copaci, si plimbari.
Pupici,
sunt mare...
mamini spune:
Fetelor, multumesc pt complimente.
Anda, nu sunt speciale de bebe leaganele, avem pe linga noi un parc mare si 4-5 parculete cu leagane de copii, unele sunt cu bara inalta(ca cel din poza, pt copii mai mici) sau normale. de obicei topoganul are 2 pante(una mai micuta si una mai mare) si sunt o gramada de alte chestii care se invirt, sau pot fi "calarite"( ride fata mea in ele cu gura pina la urechi), plus balansoare ,casute, bancute si cutie de nisip.adevarul e ca sunt curate si frumos aranjate.
Ema, poza cu curcubeul e facuta la 11 noaptea. sunt fantastice noptile albe, mai ales in iunie...
M
sarbatoritilor zilei!
Aldebaran spune:
Buna seara fetelor!
M-am tinut io mortis sa mai intru si pe DC si uite am reusit in sfarsit!
Aris e acu' sub birou la picioarele mele si trage de nus-ce fire p-acolo, sper sa nu-mi taie corentu' electric.
Mey, fetelor, cum ii tineti pe puiutii vostrii departe de cele interzise care au o atractie fantastica (fire, cabluri, butoane, cos de gunoi, etc.)? pe mine ma dispera fazele astea!
Na ca mi-a aruncat mouse-kj.ul/ pe jos (e -ala fara fir) si acum apasa tastew,
!
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
poze filmulete