Datul florii mirelui jos?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Foarte intzelept si diplomat.
Numai ca ce te faci cu cei care iti vor spune atunci sa faci ceva anume pentru care nu iti lipseste nimic (decat poate vointza ) ?
Ca nu vei putea spune ca nu ai stiut daca "a avut cineva grija sa-ti spuna".
Eu cred ca, daca nu-mi place ceva, voi spune pur si simplu ca "nu-mi place si nu fac" si ca oricum nu sunt superstitioasa si ca ceea ce fac si e traditzie, fac fiindca "imi place".

Si asta si e adevarul... Sper sa nu am batai de cap...

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Foarte corect, dar eu ma refeream la dracoveniile pe care o sa le aud chiar in timpul nuntii. Atunci mi-am propus sa fiu politicoasa si diplomata. Ce aud inainte de nunta...well...am parat cateva propuneri si pot sa-ti spun ca numai diplomata n-am fost!!!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by elara

Poate ar fi o solutie sa le spuneti ca ati facut?
Eventual ca v-ati dus intr-o vizita pe la nas cu floarea si i-a dat-o jos. Si gata!

Pai...cand mergem noi la nasi stie tot satul (nasii sunt din Dambovita). Am rezolvat! Am vorbit cu nasa la telefon si..."ma, finica, tu chiar ai luat-o-n serios? e, am zis si eu asa, sa scap de babe..." ...si dupa ideea salvatoare de mai sus si ok cu nasa, o aud pe soacra-mea..."pai acolo, la noi, asa se face, la o saptamana dupa nunta!"...adica a stiut si a tacut! deci stiu acum si cine-i de vina! dar..."asta e, e prea tarziu acum...". Ha, m-am scos!

Si apropos de obiceiuri nedorite...sa va spun ca am ramas afis cand am vazut o vecina intrand cu gaina pe tava, s-o joace? desi cine a avut ideea asta, stia CLAR ca nu vreau??? Da' asta e, nu puteam sa-i stric fetei placerea. S-a facut totul pe ascuns, motivand ca "pai am crezut ca stii si nu te deranjeaza". Fara comentarii!
Deci, dya, te poti gandi la toate...si totusi, pot exista surprize. Placute sau...

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput