Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

COSMI, vezi ca ti-am trimis un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

COSMI,pai ai putea sa incepi cu piure de fructe:mar,banana,para,caisa,piersica.poti adauga si cate un pic de suc de portocala.sau poti sa incepi cu cereale in bibe...umila mea parere
PISOI,hai mai si tu...reveniti-va mai fetelor!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

cel mai lung mesaj al meu pe forum:
liliana-eu sunt innebunita dupa mamaliga....ca mosii si stramosii
Secta:

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

BEEEEEIIII offf topic, am terminat abia acum de citit tot si sunt mai in ceta ca la inceput.......nu inteleg ce s-a schimbat asa de mult, de ce nuse mai inteleg mamicile?
Va spun si eu parerea mea personala: NU AM NICI O PARERE, PE BUNE.
Eu am intrat si intru in continuare pentru ca imi face placere sa vorbesc cu mamici simpatice care au bebelasi de aceeasi varsta cu Alain deoarece chiar si asa uzata ...cu neuronul meu rablagit imi dau seama ca altcineva nu ar avea rabdare si chef sa ma asculte si sa fie interesat de ce kk a facut Alain si cum a scuipat el piureul mancat.Cred de asemenea ca e f util sa aflam ce fac alti bebelasi, chiar daca unele ne laudam mai mult sau mai putin cu ei, nu cred ca e ceva iesit din comun, fiecare reactioneaza altfel ....
Deci in concluzie eu aplic regula urmatoare: nu reactionez instictiv si nu ma enervez...chiar daca imi vine....si intru in continuare, pana ma trezesc ca vorbesc singura pe aic, daca va mutati in alta parte, pls luati-ma cu voi.
Nu am inteles treaba cu Intrusa, poate intr-o zi ma voi lamurii si eu, eu am vazut duminica ca poza de coperta a lui Alain e schimbata dar m-am gandit ca ati setat careva din voi ceva si s-a revenit la o situatie anterioara, poza aceea mai fusese coperta mai demult. Nu m-am gandit nici o clipa ca cineva a intrat si a schimbat-o, nu m-a dus mintea acolo. Gestul e putin deplasat dar nu ma pronunt pana nu ma lamuresc care au fost intentiile.
Fetele care s-au hotarat sa plece sper sa-si schimbe parerea, Pisoi, o sa-ti scriu pe mail, am ramas restatnta si cu pozele cu pisi a mea, scuze dar n-am avut timpo si saptamana asta nu sunt acasa la calc meu asa ca mai aman putin.
Merg sa vad pozele, sa vad ce a mai facut "Intrusa" ce a mai ales nou la bebele meu.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Dupa cum vedeti, ne facem de rahat pe tot site-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Uite unde s-a ajuns!!!

Silvi ai primit Pm-ul meu?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Binenteles ca si pozele lui Alain erau inversate toate, eu am observat duminica ca era alta coperta dar nu am intrat in album pentru ca intrasem sa vad alte poze, cu alti bebelasi; nu am avut chef sa le odonez, doar le-am grupat pe cele cu botezul, ca nu se intelegea nimic...no coment.
Alina, am vazut ca vrei si tu carticica, am pus mailul cu ea in contul comun, cel ravasit, daca vrei da-mi Pm cu adresa ta de mail si ti-l trimit pe mail, daca nu, poti sa-l iei din contul comun.
Giova, ma bucur mult ca veniti in zona, abia astept sa ne intalnim sa va vad, pupicei lui Marco. Nu mai retin ca sunt varza acum, parca tu ziceai ca sta pe varfuri, e normal la varsta asta, am citi ca mersul cu premergatorul induce mersul pe varfuri ...deci tu trebuie sa ai grija daca are bebe tendinta asta. Eu m-am hotarat sa-l pun in premergator dar doar asa ca sa treaca si prin experienta asta, nu sa-l tin acolo f mult deoarece nu e f bine. Mamicile cu bebelasi mai mari, cand ajungeti la capitolul premergator sa-mi spuneti si mie care e ok, sa-i iau si eu lui Alain. Pupici inca o data, mai vb pana ajungeti la Cluj.
March, ma bucur ca ai primit carticica, pe unde ati ajuns cu papatul?Ti-am zis ca sunt f multe pareri acolo, pana la urma tot calea de mijloc trebuie sa a aplici. Eu am facut asa suc de morcov si mar pana la 4,5 luni. De la 4,5 luni piureuri de fructe+ supa-crema de legume( cartof+ceapa+dovlecel+ telina radacina+ patrunjel radacina+ frunze+ pastranac) combinate zilnic altfel sa nu se plictiseasca bebe, uneori punem in piure si un pic de lapte praf..de gust. De la 5 luni( adica de doua zile) am bagat carnita mizata impreuna cu legumele, am tot citit si am vb si cu doctorita si mi-a zis ca pana la 6 luni sa-i dau o zi piure de legume+care si o zi piure doar de legume. Carne sa fie cam o lingurita, deocamdata i-am dat doar de pui dar o sa-i dau si de vitel ca e f buna. Lui Alain ii place f tare, asa bine nu mi-a mancat piureul niciodata. Sa nu uit March, tare faza cu 10 milioane pe dintisor, cand are dantura completa e milionara, nu gluma..., Alain saracutul are doi dintisori jos, dar pe gratis deocamdata...n-a sarit nimeni cu bani
Sper ca nu am plictisit cu postarea dar vroiam sa vada si mamicile care au bebelasi mai mici, mai multe informatii zic eu nu strica, apoi fiecare mamica poate face cum crede ea ca e mai bine,
Sa nu credeti cumva ca raspund selectiv doar la unele fete, am vazut ca s-a pus si problema asta, eu personal iubesc si apreciez pe toata lumea, am scris in general fetelor care erau in zona atunci cand postam sau celor care m-au intrebat ceva...stiu ca sunt prietenii mai stranse, e si normal, unele sunt f vechi si au trecut prin multe experiente impreuna.
Pupici tuturor, mai stau prin zona putin si cred ca reusesc sa intru si maine, Liliana, Anasebe, Mirela, Irina, Mirela(sanatate multa, imi pare rau ca ai probleme), Catalina si tuturor cele pe care nu le-am enumerat si hai sa si sa ne treaca supararea.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvi sper sa ne intalnim, caci venim si in Cluj. Tot adun pana atunci.
Diana lui Moni merge pe varfuri. Si Marco la inceput, dar acum vad ca sta pe toata talpa cu degetele picioarelor incordate.
la Alain.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Holla!
Desi ma 'nervez extrem de usor in viata de zi cu zi, aici nu-mi permit acest lux, in special in cazurile care nu ma privesc foarte direct. Asadar, nu ma enerveaza aceasta situatie. MA DOARE. Eu, ca si altele dintre noi, am gasit aici de toate: prietenie, sprijin, amuzament, solutii la probleme si lista poate continua. Nu cred ca este o dovada de ipocrizie ca nu ma "iau"acum de nimeni. Parerea mea este, in continuare, ca fiecare are dreptate, in felul ei. Pai daca suntem doamne, atunci hai sa fim. Hai sa revenim la sentimente mai bune.
...si mi-a fugit toata inspiratia, fir-ar al naibii de neuron tembel
Dar revin.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua mamici suparici,

Scriu mai tarziu, Angelo este foarte marait, noaptea a dormit bine, dimineata avea temperatura mare, plange cam mult...sper sa fie de la vaccin si sa.i treaca mai repede...pupici, revin

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput