Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 20
silvi_2005 spune:
, am lipsit doua zile si nu prea inteleg ce s-a petrecut pe aici, trebuie sa ma apuc sa citesc din spate. Noi suntem la parintii mei la Nasaud, Alain e bine dar cam constipat saracutul, aici nu gasesc sa cumpar nimic, nici piure de pere de la hip nu au
, ma voi duce la bistrita sa vad ce gasesc pe acolo. Am implinit si noi 5 luni, sunt foarte happy ca am bebe asa de mare, nu l-am cantarit ca nu am mai carat si cantarul...asa ca nu stiu cum stam dar e bine sigur. Nu prea mananca piureul de fructe, nu stiu ce sa fac. Voi ce mai papati, ce mai faceti, ce noutati mai aveti, fara suparare, haideti sa le lasam pe asta la o parte.
Aici sunt mamicute dragute, cu bebelasi tot unul si unul si sincer nu vad nici un motiv de suparare. Unele sunt mai slabe...bravo lor, unele....suntem,
mai grase, bravo si noua..dar bebelasii toti sunt dragutei si simpatici, nu cred ca e o concurenta sau ceva de genul asta, eu cel putin nu am resimtit-o niciodata. Voi citii din urma sa vad cine pe cine s-a suparat, cand am intrat duminica dimineata, Ingrid era suparata, acum vad ca mai sunt si alte suparari. Revin cand ma dumieresc si eu ca s-a intamplat .
poze
teolinda spune:
[b]Crisu – la pag 12 mesajul al patrulea sta scris exact ce tocmai ai intrebat.
Asadar inca o confirmare ca aici nu se citeste decat ce este scandal !
Si cu acest mesaj chiar ca m-am retras!
Good-bye![/b]
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Crisu23 spune:
Teolinda am citit de dimineata reteta ta, dar sincer mai vroiam si alte combinatii incercate de voi, care au avut succes. Eu nu i-am dat deloc pana acum.
Nu stiam ca trebuie sa iau in considerare doar reteta ta si sa nu mai intreb si restul mamicilor!
Mai fetelor ce facem aici??? Ne luam la intrecere care este mai importanta si mai recalcitranta???
Daca asa stau lucrurile, pacat de atatea pagini scrise de pomana, de timp pierdut si de faptul ca am sperat ca aceste discutii pe forum ne vor ajuta sa ne crestem mai usor bebeii sfatuindu-ne in multe privinte.
T_Ioana spune:
Teolindo, ai pus unctul pe i.......e, daca scriai ca i-ai facut o poza lu' fi-tu cum statea in picioare poate aveai mai mult succes dar asa...lasa-ne dom'le cu compotul tau

Irina si tu ai avut dreptate, si vad ca nici mesajele tale nu se citesc cum trebuie ca altfel nu sarea gasca de "simpatizanti" cu atata ardoare.
Luizza, poate ca ai dreptate cu privatu' dar discutiile astea tind sper infinit..sunt convinsa ca iti amintesti de aceleasi subiecte (ma rog, la momentul respectiv nu era copiii) pe care le citeai zi de zi seara de seara la Odisee.....si sunt convinsa ca iti amintesti si ca Irina a avut cateva incercari nereusite sa ii atraga cuiva (nu spun cine, persoana importanta
) si tot ce a reusit a fost sa stranga niste bile ca sa
bagam un biliard
Sunt ferm convinsa ca sunt multe mamici care ne citesc din umbra si care au ales sa nu scrie tocmai pt ca nu le vine sa-si laude puiutzii care fac lucruri perfect normale pentru varsta lor si nimnei nu-i crede precoce![]()
Si in final......Catalino, m-ai dat pe spate! Pai daca eu sunt o persoana insipida, inodora si incolora atunci nici nu-ti doresti sa afli cam ce credem noi despre tine

Si astea fiind spuse, la revedere secta draga.....ne mai "vedem".....cu restul ne "auzim" la conferinta
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
alina80 spune:
Fetelor, am hotarat sa imi spun si eu parerea! Asa cum zicea DIANA, s-a intrecut de mult limita bunului simt. La inceput parea ca suntem la gradi, dar deja eu zic ca s-a ajuns la niste lucruri foarte urate. Asa e, MARCH, suntem multe, era normal sa ne certam la un moment dat, dar nu stiu cat de doamne suntem daca ne pretam la asa ceva. Eu o cunosc destul de bine pe CATA, care este o fata foarte buna, care te ajuta cand ai nevoie chiar daca o suni la 12 noaptea si o trezesti. Sunt rare persoanele astea si mi se pare ca i-ati facut o mare nedreptate. Si motivul este unul singur: invidia. Trasatura de caracter cea mai urata dupa parerea mea. GIOVA, ai dreptate, multe fete au scris pagini intregi cu lucruri care nu au legatura cu subiectul, bancuri, ghicitori, chestii deasemenea indecente, si nimeni nu a zis nimic. CATA cred ca zice si bune si rele despre ea, poate ca este prea sincera, atata tot. Si fetele de pe forum au scris chestii mult mai deplasate decat ca merg la solar sau au facut chestii mult mai rele decat sa puna poze des. Nu suntem aici nici la vreun cenaclu literar sa ne tinem cont cum scriem si cum ne exprimam. Suntem mamici si copiii ar trebui sa fie preocuparea noastra, nu lupta pentru suprematie. CATA este populara si placuta de majoritatea pentru ca asa este felul ei, nu a facut eforturi pentru asta. Asa ca nu o mai urati aiurea. Cine a umblat in albume trebuia sa isi canalizeze ura altfel, nu sa isi bata joc de pozele copiilor. Si mie sincer imi vine sa nu mai scriu pe forum, dar sunt multe fete de bun simt care nu au nici o legatura cu ce s-a intamplat.
utocatalina spune:
Mai sunt chiar tare, daca va fac sa pierdeti noptile cu conferinte despre mine..
Sa nu dati in insomnie!
Qamar spune:
quote:
Originally posted by alina80
Fetelor, am hotarat sa imi spun si eu parerea! Asa cum zicea DIANA, s-a intrecut de mult limita bunului simt. La inceput parea ca suntem la gradi, dar deja eu zic ca s-a ajuns la niste lucruri foarte urate. Asa e, MARCH, suntem multe, era normal sa ne certam la un moment dat, dar nu stiu cat de doamne suntem daca ne pretam la asa ceva. Eu o cunosc destul de bine pe CATA, care este o fata foarte buna, care te ajuta cand ai nevoie chiar daca o suni la 12 noaptea si o trezesti. Sunt rare persoanele astea si mi se pare ca i-ati facut o mare nedreptate. Si motivul este unul singur: invidia. Trasatura de caracter cea mai urata dupa parerea mea. GIOVA, ai dreptate, multe fete au scris pagini intregi cu lucruri care nu au legatura cu subiectul, bancuri, ghicitori, chestii deasemenea indecente, si nimeni nu a zis nimic. CATA cred ca zice si bune si rele despre ea, poate ca este prea sincera, atata tot. Si fetele de pe forum au scris chestii mult mai deplasate decat ca merg la solar sau au facut chestii mult mai rele decat sa puna poze des. Nu suntem aici nici la vreun cenaclu literar sa ne tinem cont cum scriem si cum ne exprimam. Suntem mamici si copiii ar trebui sa fie preocuparea noastra, nu lupta pentru suprematie. CATA este populara si placuta de majoritatea pentru ca asa este felul ei, nu a facut eforturi pentru asta. Asa ca nu o mai urati aiurea. Cine a umblat in albume trebuia sa isi canalizeze ura altfel, nu sa isi bata joc de pozele copiilor. Si mie sincer imi vine sa nu mai scriu pe forum, dar sunt multe fete de bun simt care nu au nici o legatura cu ce s-a intamplat.
Alina si Ayan(13.01.2006)
Poze cu iubitul mic Ayan
salutare, vin de la mamici de martie/aprilie dar va citesc si pe voi pentru ca aveti experienta unei luni in plus fata de bebelusii nostri
Alina, totally agree cu ce ai scris; subscriu, mai ales pentru ca desi nu sunt din gasca Ian/Feb, de fiecare data cand am avut vreo intrebare Cata mi-a raspuns in cel mai scurt timp, si mie sincer mi se pare o tipa chiar mai mult decat ok...Parerea mea...
Alina, invidie exista pe la toate colturile si din pacate ea nu e uitata nici cand ne tinem bebelusii in brate,,,,
Fetelor, suntem cele mai bune mamici din lume pentru bebelusii nostri, asa ca hai sa nu fim niste exemple rele pentru ei...
Cata, numai bine tie si ciresicii, si sa stii ca eu ma uit de fiecare data cu mare drag la pozele voastre si abia astept sa vad si unele noi!

Noe si Anne Bianca(14.03.2006)Cooking for my baby
pisoi3 spune:
Vad ca acest forum s-a transformat intr-un camp de lupta, nu stiu ce v-a apucat, dar eu pana nu va potoliti nu mai scriu nimic.
Ce aveti, nu stiu, dar ar fi cazul sa va calmati si sa fiti mai tolerante unele fata de altele.
Eu ma retrag, pentru cine vrea sa discute cu mine, mailul meu e:
andreea_danulescu@yahoo.fr
Id-ul de messenger e: andreea_danulescu
E mai bine asa decat sa pierd timpul citind acuzatii pe care vi le faceti intre voi. E problema fiecareia cat si cum scrie, despre ce scrie, nu trebuie sa va acuzati. Nu va convine ce scrie o persoana, nu ii cititi postarile si gata. Oamenii sunt diferiti si e normal sa gandeasca diferit, asta nu inseamna ca trebuie sa dam la cap celor care nu gandesc ca noi.
Deja nu mai am nimic de zis. Toate cele bune!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
cosmi1975 spune:
GATA AJUNGE............mai fetelor eu va citesc demult dar se pare ca am uitat ptr care motiv ne am strans aici asa ca daca vreti sa va certati faceti o in alta parte : poate nu tb sa ma bag ca s noua pe aici dar deja ce se intampla degenereaza e nasol. Vreau daca se poate sa stiu ce i dau lui stefanut sa mai pape ptr ca la 12 papam suc de morcov cu mar si la 3 supa putina si pireu de morcov si dovlecel dar nu mai gata vreau sa i dau si altceva.CEEEEEEEEEEEEEE? dar nu vreau sa ma puneti sa citesc in alta parte spuneti mi voi poate chiar mai invat ca tare s incuiata la capitolul asta> PUPICI SI POATE IMI RASPUNDETI
bibilica
mirela10 spune:
buna ziua fetelor!
mai ce e cu noi?eram asa de unite la inceput,ce se intampla acum?si mai ales ca ne retragem una cate una...IRINA,TEOLINDA,IOANA SI CELELALTE FETE,EU CITESC CU MARE INTERES POSTARILE VOASTRE,atunci cand pot si am timp.asa ca va rog sa nu va strangeti jucariile si sa plecati.SINCER,PE MINE MA DOARE SUFLETUL![]()
si acu'sa zic si de odorul meu,ca e taaaaaaare marait,desi azinoapte a fost destul de linistit.in rest isi continua programul de papa:8.30piure de fructe(la borcanas),lapte nu prea mai vrea;12.30piure de legume+lapte daca vrea;4.30iaurt sau branzica(de la danone)+un pic de lapte;21.00lapte(cam 180ml)
si se mai scoala o data noaptea pe la3.00 sa mai bea 180ml de lapte.si se trezeste la 7.30
.de la 7luni,cica sa nu le mai dam noaptea sa manance...acu' sa vad daca ma indur sa-l las nemancat,sa nu cumva sa slabeasca copchilu'
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)