Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 4
mephala30 spune:
La multi ani Julia! 
La multi ani Alexandra Elena! 
La multi ani mamica Lore71! 
Carmen
(26+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
anacami spune:
Buna,buna!
La multi ani JULIA!
La multi ani ALEXANDRA ELENA .
Sa cresteti sanatoase, frumuoase, cuminti si sa aduceti multe bucurii familiei!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
tnicoleta spune:
LAMULTI ANI! Julia 
LA MULTI ANI! Alaxandra Elena 
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
acris spune:
LA MULTI ANI, JULIA !!!!!!!
LA MULTI ANI, ALEXANDRA !!!!!!!!
SA FITI SANATOASE SI VOIOASE !!!
P.S: AM PUSE CATEVA POZE DE LA ZIUA AMALIEI, LA ALBUMUL "2 ANISORI"
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
DianaR spune:
Fete dragi, multumesc mult pentru urari, sunteti minunate ca de obicei!
La multi ani Cris!
Dana, ma bucur nespus pentru voi! Sa tot auzi asa vesti minunate! Vacanta placuta!
Noi suntem bine, imi ocupa copii tot timpul, de forum nu mai am timp deloc. Poate cand mai creste Timi si nu mai sta atat la tzatza.. Timeea creste bine in ultima vreme, sper sa o tina tot asa, la o luna si cateva zile avea greutatea lui frate-su de la 2 luni. Are o tzatza preferata din care suge la greu si la cealalta doar se alinta asa ca o mulg poate poate mai tarziu o va accepta mai bine.
Vladut face numai prostii, acum e racit si super alintat. Nu pot sa cred cat de multe cuvinte a invatat in ultima luna, deja te poti intelege cu el. Cu operatiunea olita mai avem de muncit, uneori face, chiar cere singur ca apoi sa faca pe el. Asta e. Oricum suntem pe drumul cel bun.
No, va pup si sa auzim numai de bine.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
cius22 spune:
LA MULTI ANI JULIA! 
LA MULTI ANI ALEXANDRA ELENA! 
Alus-sa-ti traiasca printesa blonda si frumoasa! sa creasca mare ,sanatoasa si sa va bucurati mereu impreuna!
Laura-chiar incredibil...astea da aventuri...hai nu mai plange,ca vor veni...uite,
si
sa te inveselesti.
Nico-chiar...ce-o fi avut Bia?...poate vreo intamplare de pe parcursul zilei sa o fi intors pe dos?
minunea vorbareata si sper ca acum sunteti amandoua mai bine(tie ti-o trecut lenea?...o fi din cauza oboselii,mey)
Cris-am vazut-o pe Amy frumoasa...mey,da' pare mare,ca un copilas de vreo 3 anisori...unde mai pui ca face si zice atatea...o fi din cauza ca buni e educatoare?...ce mai e cu tine? ca mi se pare ca dai tare rar pe la noi? esti ok?
Diana-ma bucur ca totul e bine cu puii tai!
dulce pe Timi mancaciasa de tzitzi preferentzial si pe Vladutz cel vorbaret!...nu-ti fa griji,noi intelegem cat esti de ocupata ,insa tare ne bucuram cand ne dai cate un semn,mai ales cu vesti bune.
Azi,m-am bucurat tare ca Victor a papat dovlecei pane...el e tare pofticios de felul lui...accepta sa-i bagi in gura orice,dar daca nu ii place da imediat afara...si asteptam cu emotii dupa ce i-am bagat in gurita...uraaa! i-a placut si a mai vrut...a papat 2 bucati,desi nu era ora mesei+ un kiwi.
Azi a plouat cu galeata la noi si Victor se uita pe geam si zicea: "poo-poo"(adicatelea "ploua,ploua")
O zi cu soare macar in suflete,va doresc!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
cius22 spune:
LA MULTI ANI MAMICA LORE71! 
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
acris spune:
Ciuss, draga mea, sunt ok. Insa am atat de lucru incat de abia apuc sa va citesc, dar sa mai scriu.
La serv. este perioada de varf vara....bine pe de-o parte, rau pe de alta (sunt atat de obosita si stresata....vreau la munte !!!!!!!)
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
Laurina spune:
LA MULTI ANI JULIA!!! Alus, sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa!
Asteptam cu nerabdare sa ne povestesti de petrecere si cadouri.... multi pupici!
LA MULTI ANI ALEXANDRA ELENA!
LA MULTI ANI LORE71!!!
Danaa, sunt foarte bucuroasa pentru voi
, sper sa va distrati de minune toti patru, pupici pentru o familie superba!
Laureta
, hai ca o sa vina, mai este un pic si ce bine o sa fie!
tnicoleta spune:
Diana
copilasilor. Te intelegem ca esti super ocupata.
Simona Mey, sigur nu stiu ce a avut. A durut-o ceva, asta e sigur, da cand am intrbat-o de ce a plans nu a mai stiut sa imi spuna. Iar cu lenea, ca sa-ti spun, ca a revenit in forta. Si sa va povestesc din ciclul "toate mi se intampla numai mie" (Vanesa sper sa nu te superi ca am imprumutat expresia.)
Am luat-o ieri pe Bia de la soacramea si ne-am dus in parc. Ne-am plimbat, a venit si Anca cu copii si Bia s-a urcat in carut la Alex, am luat-o de acolo cu urlete cand am vrut sa plec acasa si asa am ajuns pana in fata blocului cand mi-am adus aminte ca ii lasasem cheile Ancai de dim si am uiat sa i le cer. Asa ca m-am dus dupa ea inapoi in parc cu una bucata copil in brate care urla ca ii e somn si vrea acasa in patut. Si uite asa am ajuns inapoi la soacrama ca doar acolo erau cheile si am ajuns acasa pe la 10.30 rupta de picioare si cred ca am adormit inaintea ei.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete