Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Carmen, vazut pozele, placut baiatu'!!!! Pupici dulci! :)

Alus, petrecere faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Carmen, faine poze, Eric e tare scump!

Ioana, felicitari pentru autorizatie!

Carmen(26+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Dragele mele, va pup, nu v-am uitat, dar n-am timp de niciun fel![;(]

Poate in we sa scriu mai mult. Pupati nazdravanii mici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Carmen-ce dulce e Eric cu buclisoarele lui blonde(parca si putin roscat,nu?)...Eeeei,cunoastem cu toboganul...si noi patim la fel cand e unul prin preajma-nimic nu mai conteaza!
Si tortuletul pare tare apetisant(cu fructe si frisca?) multi!

Cami-asa deci,te-ai matolit de la un pahar de bere?...si io care credeam ca sunt singura care nu rezist decat la un pahar,ca la al doilea......ai totusi grija cu regimul ala...nu exagera...e mai bine sa dai jos incet,in timp mai indelungat...Io am luat-o incet de tot din nou...sunt intr-o faza oarecum de trecere spre Monti(in sensul ca mai scap si la cate ceva interzis)
Sebi e un super-scump si destept...s-a prins el repede cum e cu...biletele la tobogan!
Apropo,cred totusi ca paharul ala de bere te-a facut sa scrii taaare haios...ne-ai povestit foarte frumos...mai vrem!

Laura-ce bine ca s-a rezolvat cu parintii! ce bine o sa te simti tu cu mami a ta langa tine! si pe Inisa scumpa!(haioasa faza cu juma kki la olitza,juma in pampi)

Au-au Irinusha-kki peste tot? asta ma asteapta?
E teribil Crisulica daca simte el nevoia sa aline durerile altora...M-a impresionat mult faza cu Opa(imi imaginez ce a simtit bunicul)Cred ca ai un baietel taaaaare dulce!

Nu in ultimul rand,Dana-ma bucur enorm pentru Stefa!.De acum incolo sa fie tot asa!petrecere frumoasa la Disney-land!

Ma laudam io cu kupilu' cuminte...noa!...ieri am fost intr-un magazin si a pus ochii pe un camionas,pe care nu l-a mai lasat din mana cu nici un chip...geaba am incercat fel de fel de stratageme...nemek!...am plecat cu camionul cumparat de acolo(fetelor,si e asa de uraaaat!-camionul-)
Mai nou, zice nu-nu la orice...nici nu apuc sa termin de intrebat ceva ca Victor zice nu-nu...Iaca faza: il intreb:"vrei cioco?"..raspuns:" nu-nu"...zic" bine,cum vrei,o las aici"...dupa 5 secunde se duce si o ia singur si papa...

o zi faina tare va doresc!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Incredibil ,avionul parintilor de marti s a anulat,nu imi vine sa cred,iarasi o lungim si lalaim cu venirea asta.
Merg sa plang

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele!

Am o lene in mineeee, cred ca am deschis fereasta de raspuns acum o 1/2 de ora si tot mie lene sa scriu.

Alus Sa aveti parte de o petrecere frumoasa.

Irinusha Sa ne spui daca a castigat la loz Crisu. grijuliul mic, cum l-a iubit el pe Opa sa0i treaca burtica. Sa sti ca si Bia a superit impreuna cu tasu cand s-a operat la mana. Avea si ea bandaj ca el si se consolau unul pe altul.

Simona Gusturile nu se discuta. Asa ca lasa-l pe Victor sa aleaga.

Anacami - lui Sebi, cred ca iti venea sa-l manaci cand se juca la topogan.

Io aseara am avut show cu Bia. Nici acum nu stiu ce a avut dar a plans rau de tot o ora jumate. Prima data mi-a spus, printre tipete si sughituri, ca o doare capul, i-am dat nurofen. Apoi ca vrea casuta ei, apoi ca face pipi, alte ragnete ca am indraznit sa ii ridic chiloteii fara sa o sterg. Altele ca nu mai crea chilotii sau ba ca-i vrea, ba ca nu si tot asa. M-am enetvat si pe sotul meu ca incepuse sa ridice tonul la Bia ca ce are de urla asa ca el nu poate sa doarma . Asa ca m-am luat de el, pentru ca nu mi se pare normal sa reactioneze asa pt ca Bia in 2 ani cred ca doar de vreo 10 a plans asa noaptea de nu stiam ce are asa ca remarca respectiva nu isi avea rostul.

la toata gasca

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta Nu mai plange ca vor veni. N-au reprogramat zborul? De ce l-au anulat?

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Julia!
La multi ani Alexandra Elena!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

[red]LA MULTI ANI ALEXANDRA ELENA!!![/red]

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA ELENA!!!

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput