Copilasi de Mai - Iunie 2004 (77)
Raspunsuri - Pagina 18
mephala30 spune:
Cius, multumesc pentru pm si bafta la examen! 
Carmen
(29+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
tnicoleta spune:
Lauraa Bine ai mai venit pe la noi.
Larei si felicitari pentru scoaterea pampersului si asteptam sa ne spui la toamna cum o sa fie la gradi.
Simona Spor la invatat, chiar daca nu ai chef. Si bafta la examen (cand o fi)
Carmen Voi ce mai faceti? Ce mai face Iustin si burticuta.
Vanesa Sa-ti fie de bine incarcarea bateriilor.
O sa ziceti ca sunt nebuna, da eu am fost ieri si am complectat colectia de animalute Ace Age pt Bia. Sotului nici nu i-am spus, le-am pitit printre alte jucare. Mai imi lipseste una da sunt cu ochii dupa ea.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
mephala30 spune:
Nicoleta, suntem bine, ne luptam cu caldurile si cu olitza. De biberonul cu lapte am scapat fara nici o problema...cu olitza mi se pare tare greu...nu vrea, nu pricepe si se pisa pe covor...
Carmen
(29+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Iulia P. spune:
Dragele mele,
Iata ca vin cu vesti de la ecograf. Bebe 2 este un
sanatos si voinic (peste 500 g deja!). Am lacrimat un pic, de ce sa mint, caci eu imi doream tare mult o fetita, dar atata timp cat bebe este sanatos, nimic altceva nu conteaza. Sotul meu este cel mai fericit tatic din lume, caci el isi dorea inca un baietel. Iata ca i s-a indeplinit dorinta!
Va doresc o zi placuta in continuare!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 21+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
alus spune:
Buna fetelor
Iata ca am reusit sa mai intru si eu pe la voi. la inceput bie ai vemit LAURAA printre noi.
Julia- felicitari pentru al doilea baiat!!!. Cand ai fetita iti doresti baiat si invers, da asa cum ai spuns de fapt nu conteaza sanatos sa fie asta este important.
Irinusha- sper ca vati distrat foarte bine, nu numai copii ci si voi. Trimitene poze si povestestene cum a fost.
Simona- spor la invatat si bafta la examen!!!
Nicoleta- de ce zici ca esti nebuna, de pilda si eu ii colectiones magnesurile ce dau la DANONE.
Vanessa- felicitari!!! Noi din pacate inca nu si nimic nu arata sa scapam de curamd, inca nu ia venit timpulm asteptam cu nerabdare.
Madutza- si pe tine te felicit!!! Poate si eu incep sa nui pun peroaptea si voi vedea.Este o idee foarte buna.
La noi mai nimic nou, astazi am fost la doctor cu ea, am cantariti, masurato. Are 13200g si 92 cm. Au spus ca este inalta ca un copil de 3 anisori. Ce este important ca se dezvolta foarte bine. Cu mancatul stam mai prost acum dar nu ma mir, este asa de cald ca mie numi vine sa mananc nimic, iar si este om, mic dar om.Vorbeste din ce in ce mai mult si a inceput sa lege in fraze. Acum ne putem sa ne ingelegem mai bine. Eu am fost azi la doctor ginecolog, control de rutina.totul este ok, a spus ca putem deja incepe conceperea lui bb, dar noi vom incepe in septembrie, asa am hotarat.
Joi plec o saptamana la mama la tara, acolo amineternet deci am sa incerc sa va scriu daca nu cand ma voi intoarce va voi povesti cu amanunt cum a fost.
Va pup pe toate si pe bb vostri.
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
danaA spune:
Mamicute frumoase si copilasi dragalasi va pupam!!!!
Imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata. Chiar daca am venit din concediu de ceva vreme, efectiv nu am apucat sa scriu sau sa citesc. Copilasii mei ma tin tare ocupata. Toata ziua ii tin in activitate--ba plaja, ba piscina, parcuri, plimbari cu bicicleta si tot asa.
In concediu a fost foarte fain. Am vizitat Disneyland-ul unde am stat 12 ore. Fetelor, am iesit rupta de oboseala de acolo, dar foarte fericita ca i-am vazut pe copilasii mei incantati si cu zambete mari pe fata. Stefan a fost un dulce. Oriunde ne-am dus el s-a distrat. Am fost si la Gradina zoologica din San Diego care este enorma si la Sea World unde am vazut dieferite show-uri cu balene, delfini, foci, etc. Am stat la niste prieteni si le-am si botezat fetita si acum avem si finuta. ma simt implinita ca am botezat un copil.Cu prietena mea nu m-am vazut de 6 ani si a fost super sa ne revedem mai ales ca acum avem amandoua copilasi.
Din pacate nu m-am intalnit cu Carmen ca am fost tot timpul ocupati si ea sta un pic mai departe de prietenii nostri. Oricum, Carmen sper ca data viitoare sa apucam o intalnire.
Am pus niste poze la adresa de mai jos la albumul VACANTA.
Eu sunt in urma rau cu cititul si cu scrisul. Am citit ultima pagina.
Vanessa, ma bucur ca ati avut un concediu super si ca ti-ai mai incarcat si tu bateriile. Te pup si tin sa-ti multumesc pt cuvintele adresate dupa rezultatul de la MRI.
lauraa, sa stii ca de multe ori m-am intrebat ce mai face Lara. ma bucur ca ai intrat pe la noi si ne-ai mai povestit.
Simona, hai ca-s in urma. Ce examene?
Carmen, cum te simti? Ce mai face burticuta?
Iulia, felicitari pt baiatel!! Important este sa fie sanatos.
O sa incerc sa mai intru deseara dupa ce culc prichindeii ca sa apuc sa scriu la fiecare in parte.
Pana atunci pupici multi!!!
tnicoleta spune:
Buna fetele,
Iulia Felicitari pentru bb baietel, sanatos sa fie si mancarios.
Dana Bine ai revenit. Sa va fie de bine vacanta si sa va traiasca finuta. Am vazut pozele sunteti cu totii fericiti.
la toata gasca.
Carmen Ma bucur ca sunteti bine. Cu olita sunteti pe drumul cel bun. Si Bia facea pipi peste tot, mai mult la soacramea si acum abia o ridici de pe olita.
Alus Am vazut o printesa superba cu par ondulat. Si mi-a placut tare costumasul cu care a fost imbracata. Spor cu bb sa vina cand va doriti si sa fie sanatos.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Lauraa spune:
DanaA, ma bucur ca ati avut parte de distractie maxima la DIsneyland! Si ma bucur cu atat mai mult cand e vorba de Stefa, am fost mereu convinsa ca totul va fi bine si toate problemele vor disparea! Felicitari din suflet!! Lara e o fâshneatza mica, o dragalasa, nici nu prea stiu ce sa scriu sa nu para ca ma laud, stii cum e, copilul tau e "cel mai cel"...
Nicoleta,uuuuh, abia toamna viitoare o sa mearga Lara la gradinita, mai avem un an bun pana atunci :)... Am putea sa o dam din Mai deja dar apoi in Iulie o sa fie vacanta si in Sept. va trebui sa o luam de la inceput cu gradinita..Asa ca doar la toamna viitoare,asa am hotarat.
Iulia,felicitari pentru baietel! Sarcina usoara in continuare!
Alus,chiar e mare fotbalista! Lara are doar 88cm si 12,600kg.
Numai si numai bine fetelor ;)
Mama de
Lara Celine
mephala30 spune:
Nicoleta, daca zici tu ca suntem pe drumul cel bun, eu nu pot decat sa te cred.
Pupici Biei!
Iulia, felicitari pentru baietel!
Si sotul meu e cel mai fericit barbat, tot baiat isi dorea si el. Mie nu mi-ar fi displacut o fetitza, dar...e mai bine asa!
DanaA, ce bine ca v-ati distrat! O meritati din plin!
Pozele sunt superbe!
Alus, sa aveti spor la bebe2!
Eu m-am procopsit cu o iritatie tare nasoala (seamana cu o opareala), in urma eiplatului inghinal. Ma ustura si ma mananca....de cateva saptamani bune. Medicul mi-a recomandat Claritine, dar am citit ca e cu semn de intrebare in sarcina si ma abtin sa iau...
Am inceput sa ma dau cu Fenistil gel....
Daca stiti ceva remedii...va pup dulce!
Carmen
(29+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Multumesc pentru cuvintele frumoase.
Carmen, va fi mai bine asa, caci vor avea parteneri de joaca pe masura (Tommy este foarte, foarte fericit cand vin verisorii lui in vizita la noi si se joaca foarte frumos impreuna). Imi pare rau pentru iritatie, sper sa-ti treaca foarte curand. Din pacate, nu ma pricep la remedii.
Lauraa, un
Larei!
Dana, am vazut fotografiile. Foarte frumoase si se vede ca v-ati distrat de minune. Bravo! O meritati din plin!
Alus, succes in campania pentru bebe 2!
Va doresc o seara placuta!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (21+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos