Miresele anului 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Facusi o gafa, soro...ca si ea avu nunta...

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inuta spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Neata fetelor!
Am depus ieri actele la Primaria sectorului 1. Acum e oficial: joi, 6 iulie, ma marit! Hmmm, simt un fior....
Divine, inca o data Casa de Piatra si o viata fericita impreuna. Ne bucuram sa auzim ca nunta a iesit asa cum ati visat, si asteptam detalii cand ai tu nitel timp.

Diverse pentru nunta

Salut! Cum a fost la Primarie, ca si noi trebuie sa mergem pe 10 iulie? A fost coada, ati stat mult, ati reusit sa alegeti o ora si ce ati facut pentru asta ?
Mersi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

carmen_marieta, toate miresele sunt frumoase, dar noi ca ne vorbim pe aici de luni de zile suntem si mai si. Tu ai spus ca ai avut o nunta nesperat de reusita, in ciuda faptului ca ati organizat-o singuri. Mesajul tau m-a incurajat si pe mine, asa ca pentru ultima suta de metri, si chiar ii povesteam ieri de tine la viitorul mire: uite, zic, o miresica de pe forum care a avut deja nunta si tot asa, au organizat totul singuri ca si noi, a zis ca iesit minunta de se mirau si ei. Asta inseamna ca putem si noi, nu?

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by Inuta

[quote]Originally posted by dyadya
Salut! Cum a fost la Primarie, ca si noi trebuie sa mergem pe 10 iulie? A fost coada, ati stat mult, ati reusit sa alegeti o ora si ce ati facut pentru asta ?
Mersi mult.

Pe scurt: am avut un ajutor....prietenesc!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

E de la caldura..lasa-ma si tu...uan doua sari la gioale
acu, o vrea sa ma ierte, bine..n-o vrea..o albesc de pupuri pana ma iarta

quote:
Originally posted by olguttza

Facusi o gafa, soro...ca si ea avu nunta...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toate miresele au fost superbe.
Oana si eu vreau adresa magazinului pt. bomboane, mai ales ca e din Timisoara, plizzzzzzz, cand ai putin timp. Bafta la dentist.
Krelia pai si eu stiu de obiceiul asta, ca nasii mai invita si ei pe cineva. Noi am scapat, nu mai aduc pe nimeni, doar pe soacra, care sta in camera de hotel cu kinderu. dar tot tre sa-i9 ducem meniu si ei.

Acum am vb. cu mama, a fost la florarie, a dat un avans. si veste buna: nu s-au scumpit florile.
Poate pana in aug. se scumpesc.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Haideti la 62

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79229

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Krelia iubita pai nu am de ce sa te iert, eu stiu ca nu ai facut-o intentionat... stai linistita..
Olguttza la cate suntem aici Krelia ar trebuio sa-si fraca agenda ca sa ne tina minte pe toate....
Dya sa dea Dumnezeu sa aveti nunta si mai reusita decat a noastra!!!!!!!! nimeni si nimic sa nu va deranjeze in acea zi..

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inuta spune:

Stiu ca e putin off topic, am postat si pe "luna de miere", dar n-a raspuns nimeni. Plecam pe 28 iulie in Grecia, bratul Kassandra, Hotel Possidi Paradise. Stie cineva ceva despre el?
Mersi mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madi_kitty spune:

am nunta pe 23 sept in piatra neamt? de la cine cersesc si eu niste informatii?. vaaa rooooooooog

Mergi la inceput