Miresele anului 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Si de unde le-ai achizitionat?

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

...de la UniversAll...2,200kg...830.000
Nu stiu daca este in Cluj un magazin din asta...stiu in Mures, Brasov si Bucuresti

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Sal'tare miresici!
Ma grabesc sa zic si eu CASA DE PIATRA celor ce vor deveni in curand doamne.
Noi tocmai am revenit de la munte (Moeciu) si azi o stergem in Grecia. cand ne intoarcem mai plecam noi pe undeva...ca doar avem luna de miere fix 4 saptamani
Ce sa va spun de la nunta?
A fost superb. Mai multe nici n-as putea sa spun despre o nunta care mi-a depasit toate asteptarile (ca si pe cele ale nuntasilor de altfel).
Aaaa...si s-a intamplat exact asa cum am spus eu: AM INTARZIAT LA PROPRIA NUNTA (din pacate, pt. ca nu asta doream).
In loc sa ma intorc de la coafor la ora 15 (asa cum estimasera coafeza si machioza ca vor termina) m-am intors la ora 16:50, la mine in casa fiind deja o nebunie curata...toata lumea trantea si bufnea.
Asa ca la nunta mea s-a respectat traditia: nasa a imbracat si impopotzonat mireasa...de fapt nasa cu mama, si asta in 15 min maxim pt. ca pe la 17:05 ieseam mai mult impinsa din casa.
De aici incolo totul a mers ca pe roate asta fiind de fapt cam singurul incident.
Aaaa...ba nu..era sa uit...tantiile de la civila, cele care oficiau, s-au oprit mirate, cand m-am apropiat de ele, ca sa remarce "ce rochie sexy are mireasa" (adevarul e ca era cam dezbracata).
Iar rochita de mireasa, de unde am vrut sa fiu fata cuminte fara decolteuri provocatoare, a avut un asemenea decolteu ca deja spre dimineata baietii se uitau in punct fix (deh, eram mai mult pe afara decat pe dinauntru).
Si inca ceva: la cununia civila nu ni s-a facut nici macar o poza din oficiu, de fapt nici nu am vazut fotograful de acolo.
Eh, acum am scris si eu in graba si cam in salturi dar poate revin cand ma intorc amanunte.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

830.000 toate cele 2,2 kg? Eu auzisem ca nu se gasesc la noi, decat aduse din strainatate, la preturi de minim 20 de euro/kg.
Edit: asa sunt ambalate, la cantitatea asta?

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Oana tu mai ai 3 zile pana la nunta si nu ai dat comanda de tort???? pai cand il fac??? Nu te supara pe mine dar mi se pare un timp foarte scurt.....
Rallu o vreme de vis in luna de miere i-ti doresc... eu m-am intors la servici ca mai plec si in iulie si august... de asta e!!!!
Divine bine ai venit!!!!
Nu mai tin minte cine a spus ca nu s-au pus poze, dar situatia nu e tocmai cum vrem noi... majoritatea plecam in luna de miere dupa nunta si nu avem cand sa luam pozele de la fotografi...in cazul meui spre ex le iau azi cand nunta a fost pe 17 iunie!!!!!! asa ca putintica rabdare.... oricuym nu cred ca vreo miresica ne lasa fara..
Acum sa va mai spun ceva legat de pozele de la Oficiile de stare civila... cine nu vrea sa le ia nu le ia... la noi s-a dus iubi si i-a spus numele dar i-a spus ca nu le ridica ca avem fotograf... iar tipul nu a zxis nik... bine poate unde l-a vazut si pe iubi si pe nasu....dar am avut norocul asta.... cerea pe 6 poze 1.800.000.....
In schimb e mare manarie pe acolo.... toata lumea bate apropouri, cere bani,de baut, de mancat si alte alea ...pe noi de la inmtrare ne-au luat... dar asta e!!! noi acum ne consolam cu: " bine ca am scapat, alta nu mai facem!!!!"

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza dragelor!

Miresele frumusele, DIVI si RALLU - va mai zic si aici (ca sa vada lumea ) - Casa de Piatra si tot ce va doriti voi sa se indeplineasca!

Fetelor, eu am incept de ieri sa-mi fac lista cu ce ne-a mai ramas de cumparat..de modificat..de luat...ca deja ma incurcasem in sarcini...

sa va zic o faza tare ...nasa mea ma anunta ieri ca soacra e s-a suparat foc si para..ca pe ea de ce nu a invitat-o la nunta ......in lok sa naseasca si ea klumea..sa se distreze...sta cu soacra-sa in ceafa ...
frumos, nu?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Krelia pai cum adik miresele frumusele DIVI si RALLU, noi ce suntem???????????????
Toate suntem frumusele!!!!!!!!!!!unele chiar foarte frumoase.........

P.S. sa nu crezi ca m-am suparat, dar mi-a sarit in ochi si mi-a spart lentila la ochelari!!!!!

Poze diverse

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

830.000 toate cele 2,2 kg? Eu auzisem ca nu se gasesc la noi, decat aduse din strainatate, la preturi de minim 20 de euro/kg.
Edit: asa sunt ambalate, la cantitatea asta?

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

...sunt ambalate in pungi de 2 kg...dar se vand si varsate!
Acum ma grabesc sa plec la stomatologie, dar cand ma intorc le fac o poza ca sa ti le arat, ok?

...pentru nunta!
Wedding Day

3 zile

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

Oana tu mai ai 3 zile pana la nunta si nu ai dat comanda de tort???? pai cand il fac??? Nu te supara pe mine dar mi se pare un timp foarte scurt.....
Poze diverse

...eu am comandat un tort in miniatura de proba sa vedem cum iese...poza cu tortul e intre pozele mele.
...si da azi am fost, acu' de 10 min sa dam comanda pentru ca tortul se face in noaptea de dinaintea nuntii...mai devreme nu puteam merge pentru ca tortul se face in functie de numarul de invitati...si noi acum am inchis lista!

Eu voi avea pozele in ziua nuntii....cum la noi nunta incepe la ora 14 la ora 1 noapte fotograful imi da albumul si pozele pe CD...cu filmul dureaza o saptamana!

...pentru nunta!
Wedding Day

3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mersi mult Oana. Succes la stoma! Te tot intreb ca eu inca nu m-am decis la bomboanele de marturii si magazinul de care spuneai tu este si in Timisoara, de unde sunt nasii mei. In cel mai rau caz, daca nu gasesc nimic aici sa-mi convina, ii rog pe ei sa-mi cupere si sa-mi aduca.

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Beeyyy..mesajul era pt ele...ca avusara nunta si le uram alea alea...
Io, baba cum sunt....am uitat de tine..si de restul fetelor...deh...sunteti asa multe...!!
normal ca toate suntem frumusele!!!
cele mai frumusele...!!!!

Speshal pt Carmencita noastra...CASA DE PIATRAAA!!! [BIS]

Si, tot special, pentru miresicile ultimului week-end
BloodyMary, dido, jesia, liviana20t, ralnied1, ver@, issis, adriana15

(gata, hai ca-mi rascumparai greeseala, da? )

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

Krelia pai cum adik miresele frumusele DIVI si RALLU, noi ce suntem???????????????
Toate suntem frumusele!!!!!!!!!!!unele chiar foarte frumoase.........

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput