Bebelusi de ianuarie -februarie 2006( 71)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Da Bebe am verificat

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Iar nu este actiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

"alesele"s-or prepara de conferinta

ana si alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreaM spune:

Noi mergem azi la clubul mamicilor cu bebei, azi au ca tema "mother care" sunt curioasa sa vad ce ne prezinta. Miercuri mergem si noi la piscina, o sa va spun cum a fost cand vin.
Pupici,
Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput

Daca faceti confe fie-va mila si de mine! Asta daca nu va stresez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

fac o mica pauza si scriu mesaju "serios" promis.
sambata i-am facut cadou lui alexandre(ca de obicei) un vaccin de ziua lui si cu ocazia asta l-am vazut si pe pediatru....care ne astepta cu un album intreg cu Angela Gheorghiu(v-am zis ca omu e fan serios). ma rog, asta nu prea l-a "spalat de pacatu" ca ne-a facut sa asteptam o jum de ora fata de cat aveam programare. nu ar fi fost o problema, dar eu aveam apoi progr la denstist, asa ca n-am putut sa raman la marea vaccin_a(c)tiune, dar tot am apucat in alea 10 min sa-i pun cateva intreb esentiale. iaca lamuriri la pb ce ne framantau pe acilesica:
vitamina aia cu vit d si flor(zymaduo la fr), care nu se da decat de la 4 ani in unele tari(italia de ex) si este chiar interzis pana la varsta aia din cauza ca acolo apele sunt f bogate in flor si atunci necesarul e acoperit din apa. de asta e "controversat"µ. de fapt cei care zic ca in nush" ce tara nu se da, la noi de ce se da la varste mici......e clar ca e o pb, etc; nu au in vedere o chestie esentiala in tarile in care nu se da, nu se da ca e apa bogata in elem respectiv.......asa ca, daca vi-l propun dr, inseamna ca stiu ei ce stiu si nu tr sa va fie teama;
in legatura cu cremele de bebei si ochelarii de soare......se pot pune si al bebeii mici....atata timp cat crema nu are alcool in comp, chiar daca scrie pe ea ca e numai pt bebei mai mari de 6 luni, nu-i nici o pb daca o utilizam la bebei mai mici-explicatia e prea lunga ca sa o mai insir pe aici-ac ca ma cunoasteti ma credeti pe cuvant
la caldurile mari cica se poate stropi fara nici o pb bebe cu spray-urile alea cu apa(chiar cum li se spune in romana? ca nu mi-am pus problema niciodata- in fr le zice brumizatoare) sau, pur si simplu, cu puf-puf-urile de flori, pt ca lor le e f greu sa-si regleze temp si udatura asta din cap pana in picioare(chiar imbracati in body) le face f bine,ii racoreste si nu mai pierd atata apa din organism
mai aveam ceva , dar nu-mi mai amintesc acum si cu maraiala se intensifica tr sa ma duc sa-l salvez de pe covoras

ana si alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI BEBENACILOR SARBATORITI AZI!!!!!!
ca sa va mai tin la curent cu starea mea ...pai am niste dureri infioratoare,mai rau ca in primele zile,dureri care urca pe coloana,si am o stare de as zace tot timpul.daca nu ar fi dani sa ma mai anime un pic nush ce m-as face.imi pare rau ca plang pe umarul vostru si ca v-ati suprasaturat deja de vesnica mea problema,dar ma mai descarc si eu,ca nu vreau sa mai amarasc pe nimeni din casa...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

IMI PARE rau de toata intriga asta cu pozele,adevarul e ca mai bine de mine ca nu am timp sa ma uit la ele,de fapt am timp,dar nu ma pot mentine mult timp pe pozitie
MARCH,felicitari pt dintzoasa mica,sa vezi cand te-o musca de nas
GIOVA,e cam rau cu musafiri,mai ales daca au si un bebeu,nu-i asa?ma bucur ca marco foloseste jucaria scumpa,sa-i mai iei
BEE,deci pleci la mare,sa te imbaiezi si pt mine.
ALINA,A inceput ayan sa stea si jos,ca eu parca asa am inteles
MARAKI,deja angelo a trecut la faza de premergator,s-a facut baiat mare
ANAM,nu-i asa ca-i bine cu mama?ai inceput munca?
IRINA,MONI,PE UNDE SUNTETI MAMELOR????
ASTERY,
CATA,sper sa te simti mai bine
pupici LA RESTUL FETELOR,NU DATI CU ROSII DACA NU VA NOMINALIZEZ

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Fetelor mie imi arata ca sunt 17 pagini dar nu imi incarca decat 16. Care/unde este problema? La mine sau la forum?
La voi arata la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Da si la mine arata la fel

Oana de Iustiana Noemy si Jasmine Neidyn
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput