Bebelusi de ianuarie -februarie 2006( 71)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Bay frate ce dispar si apar albumele " asta are asta n'are" ca acu ma enervez si eu ca nu-mi mai place poza de pe coperta si i-mi ies si alte riduri pe deasupra asa ca poate dau fuga sa va arat si meu

Oana de Iustiana Noemy si Jasmine Neidyn
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreaM spune:

Buna fetelor,
am revenit dupa un week-end fara nici o clipa de odihna. Am fost la nunta, Andrea a fost super cumintica. A mers la toata lumea, si eu eram ingrijorata ca va plange... Nu am putut intra sa citesc din urma deoarece subiectul trecut nu a fost inchis.
Vad ca s-au intamplat multe si la voi in week-end-ul asta, o sa citesc din urma ca sa ma lamuresc, ca nu inteleg nimic, cred ca sunt batuta in cap
Sunt asa de bucuroasa, Andrea care a implinit cinci luni sambata, a stat pentru prima oara singurica in fundulet, fara nici un ajutor.
Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

quote:
Originally posted by Ursoaica

Deci am pus poze noi. Te rog pune-mi si mie o coperta ca eu nu ma pot hotara.

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Ai verificat?

de cu multi !

Mergi la inceput

Bombonicaaa, ti-am trimis un mesaj privat, te rog cand ai timp...
pupici,
Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput

Catalina, stiu ca ai intrebat de solzisori, uite sum am procedat noi. Am uns capusorul cu ulei de masline, am pus caciulita si a doua zi am pieptanat si indepartat cat am putut, am spalat capsorul. Acum nu mai are, doctorul mi-a recomandat sa nu o spal pe Andrea pe cap mai des de o data pe sapt. si sa folosesc un sampon foarte slab. Sper sa te ajute, la noi a functionat.
Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ok Ursoaica am inteles, tocmai acum ce am intrat pe mess si am vazut ca imi ceri accept la al tau. De acu sper ca nu mai ratez !!!!!

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Uppsss, Catalina am vrut sa spun ca doctorul a spus sa nu o spal pe Andrea mai des de o data pe sapt.
Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

catalina si cine a mai intrebat de solzisori ( scuze ca nu am retinut ) eu am dat-o cu elui de masline de cateva ori pe zi si cand se inmuia dupa o ora ii scoteam cu un piaptan. Dar cel mai eficace a fost asa : o spal zilnic pe cap si imediat dupa aia ii pun in cap vaselina lichida !!!! E super !!!!!!! E f bine hidratata si s-au dus toatae cojitele chiar cu unghia puteai sa le scoti :

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Ma inteleti, nu-i asa....
Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

CATA, nu am mai vorbit cu ACINA, poate vorbesc maine ca sunt curioasa ce mai face.

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput