Si totusi...viata nu e cum o credeam(2)
Raspunsuri - Pagina 27
violeta69 spune:
Cicina,cand am spus "calculator" m-am referit la cap!
povestea noastra e lunga si n-am timp sa o spun acum....
Vio
cicina spune:
Vio, atunci trebuie un reset.Cu calm, cand ai timp si placere, noi te ascultam.
Aelita esti tare.
Puf, vezi ce inseamna de mlte ori sa fii curioasa? Trebuie sa ai incredere in el, ca dupa ce-am observat, omul e in limba dupa tine, nu-l indeparta cu suspiciunile.
cicina
cicina spune:
Elas, am si eu amici de genul asta dar al meu nu e gelos deloc, are incredere in mine.
cicina
violeta69 spune:
da, mai vin,luni si marti..dupa care nu se mai stie cand...
povestea mea o sa fie intr-o zi in care o sa fiu bine dispusa........pt. ca eu vreau sa cred ca asa va fi!
sunt multe de spus,mult rau mi-a facut si mult am suferit tocmai de aici mi se trage si chestia cu operatia asta,de la faptul ca mi-a slabit sistemul imunitar pe fond de stres.......continuu,dar l-am iertat pt. ca eu nu pot ura si nu pot tine in sufetul meu nimic altceva inn afara de iubire..........
de data asta,weekend super si 13x
Vio
cicina spune:
Vio, va fi totul ok, nu te preocupa.Si pentru slabirea sistemului imunitar ia ceva picaturi naturiste ca nu are ce sa-ti faca rau. Pupici si distractie placuta.
cicina
aelita spune:
Luni si marti te inveselim noi,Vio .Nu ma fa ca vin dupa tine si te gadil pe masa de operatie. De nu ti-oi aminti tu de mine si cand or pune aia mana pe tine sa te anestezieze pe tine te ia rasul gadilatului,ai sa vezi ! De uiti si mama ei de frica !
Diego spune:
Fetele!!!
Cicina draga, eu ma opresc la Timisoara dar daca ne organizam bine sa stii ca putem face un fel de "banchet" al fetelor fantastice undeva in tara! Ce spuneti...daca se poate fara cheltuieli prea mari...
Ar fi super sa vina si "baietii fantastici" - adica cei ce stau in spatele fetelor fantastice ajutandu-le prin casa sau stand cu copii atunci cand scriem sau citim pe net...
Draga Vio in 28 vom fi toate cu rugaciunea langa tine...iar rugaciunea comnuitara, sau a prietenilor are mare putere.
.
Va pup pe toate, ma duc la buburuza mea cea draga
.
Alexmona spune:
Fetele va pup!!!!!
Sunteti tari!!!!!!!Bravooo!!!!!
Puf...felicitari ...esti mare!!!!Ai un ingeras tare smecher...a vorbit cu cei de la electrica si s-a aranjat cina romantica ...ca tu ...auzi mai????sa-i dai omului mancare din frigi???
Dar bine si asa!!!!
Si chestia aia cu ...te ia la cununia civila fara sa stii e SUPER!!!!!!!!!!!!
Romantic omul tau!!!!!
Repet ...e dator la fetele fantastice cu ....multeeeee berici!!!!!

Eu nu beau bere...dar fac o exceptie pt .VOI!!!!!!
Ce sa mai zic de Elas ????
Sorela esti tare !!!!!
Bravooo...tine-l in sah!!!!Bine faci!!!!
Hai ca pana la urma vine el cu codita intre picioare!!!!
Vio , suntem alaturi de tine!!!!!!
Te pup!!!!!!!!!!!!!!Si sigur totul va fi bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ealita imi place simtul tau "umoristic"!!!!!!!!!!!![]()
Cicina ...bun sfatul tau cu prinsul la minciuna!!!!!!
Pupici!!!!!!!!!!!!!
Azi , domnul meu e la servici , dar ieri nu a fost!!!!
Asa ca o zi tot a pendulat pe undeva!!!!
Elas ....oare VITA citeste????
Sa o mai ajutam cu ceva fan!!!!!!!!!!
aelita spune:
Alexmona , bine ca nu si-a luat concediu ! O zi nu se pune ,hehe,l-o fi durut burta .De la blesteme,mai stii ?
fleur-de-lis spune:
Dragele mele,Nu prea am timp astazi dar nu ma pot abtine sa nu va mai spun cite ceva.Elas,
ESTI MARE, MARE INVINGATOARE! Daca ai sti cit de mandra sunt de tine! Asa BRAVO, pune-l pe jar, sa nu creada el ca e buricul pamantului!Si parachopitatei, strecoara-i subtil in maini o broshurica cu bunele maniere, da' asa sa vada toti, necioplita dracului!!!!Pufuletz, tine-ma bine....Aaaashaaaa si incepe scarmaneala,uscaciunea dracului
!!! Zici ca-i place centrul atentiei, haideti fetelor s-o punem in centrul atentiei aici, s-o stringem de gat vinjos, lepadatura ce este
!!!Spune-i sa-si ascunda fata ca strica peisajul! Era un bank despre "raritati" de acest fel:Pe strada merge o fata supla, ce sa mai vorbim. In spate, doi baieti : "Fetitzo, fetitzo, intoarce capul sa-ti vedem fatza, iti dam $5 pentru asta". Fata intoarce capul. Si baietzii "
Oh, Doamne, iti dam $10 s-o intorci inapoi!"
Cam asa li se intimpla astora!Elas, are tupeu pentru ca altceva nu poate avea!
Sa vezi ce face daca ii raspunzi cu tupeu, se pierde in spatiu
, iti spun eu!Te pupic si te admir pentru curajul tau!!!
Dandushel, vai ce bine zici, gasim noi unde sa ne intilnim si cu siguranta va fi fruuumooos
![]()

!!!Cicina, buuunaaa idee, mei da' tu si cind te epilezi de gindeshti la noi??![]()
Vio, noi suntem linga tine, nu te lasam nici daca vrei!
Aelita, mor de ras la mesajele tale! Esti o scumpa!Pufuletz, lasa ca stie Dumnezeu ce vrei tu, ne-a ascultat rugaciunile! Felicitari ca ai asa un mandru bun!
Hai ca mai vorbim!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS