Si totusi...viata nu e cum o credeam(2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Elas, nu stiu daca pot spune ca e gelos, dar in geenral barbatii care stiu ce fac in afara casniciei, si vede sau presupune ca sotia face la fel, devine nervos.Au o logica a lor particulara.
Puf, vino pe aici ca te plimbam cu motorul.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Puf, mami....sa auzim numai de bine ....cred ca e in viitorul mire.

Elas....esti tare ! Pai lasa-l sa se oftice o vreme , mai rau ii trebuie . Sa vezi ca-i prinde bine.
Mi-a placut descrierea facuta de tine . Plina de umor
si exact dupa asteptarile mele. Oare ce-i cu unii barbati?
SUNT ORBI????

Cicina, stiu ca nu te-ai suparat, dar am simtit nevoia sa ma explic. M-am gandit ca poate m-am exprimat eu gresit , tinind cont de faptul ca era trecut de 1 noaptea cand am scris mesajul( parca asa retin). (Si) la tine e tot asa cald??

Vio...nu uita ca de miercuri pana cand primim vesti de la tine
te vom purta in gand si ne vom sa fie totul bine.

Alex, Diego, Davi, Fleur de lis, Bblusha, Ixxi, Aelita, Anderra , Amura...mai dati pe la noi.

Mesajele Amurei sunt inca nemoderate si intra mai tarziu, dar important e ca incearca sa fie cu noi

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Puf,ce fruuuuuumoooooooosssss,ce-mi place,mai spune ca suntem si noi fericte,eu cel putin ma topesc cand aud asa vesti bune.....vin si eu la fericitul eveniment!!! si ce daca nu-ti spune din'nainte cand e cununia?!......eu as fi fost in al 9-lea cer...dar tot tb. sa-ti spuna ca se fac niste analize........sac!!!( e sic,nu sac.....)
Elas,esti sigura ca individa aia nu e cumva individa cu care a fost "sotul" meu??.....ii spun asa ca-n fata lui Dumnezeu tot sotul meu e!!!
si mi-a placut ce i-ai facut,ei asa tb. tratati,cand simt ca le fuge puiul cu ata ....se tem al naibii,mergi mai departe cu tupeu si-o sa vezi ca nu e greu......viata e o lupta si castiga cine nu cedeaza!!!
va doresc weekend placut,multi pupici pt toate 13....

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

cicina as veni si maine, dar promit ca daca iesim din tara trecem si pe la voi, macar o tura sa fac si eu cu motorul...

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Intre un picior si un altul( ma epilez) mi-a venit o idee, de fapt un sfat pe care vreau sa-l dau fetelor care au dubii cu jumatatile lor, si adica: daca vreti sa aflati ceva de la ei, intr-o discutie sa zicem normala, de toate zilele, introduce-ti o intrebare ce va roade de mult timp si vedeti reactia lor in urmatoarele secunde. Cum barbatii or avea ei mai multe circonvolazioni(nu stiu cum se traduce) au viteza de reactie mult mai scazuta, deci nu au timp sa gandeasca. Si ca la un un chestionar, primul raspuns e valabil. Acum sant mai multe ipostaze:
- daca raspunde imediat, se astepta la intrebare( de aceea v-am spus de a o pune intr-o alta conjunctura)
- daca nu raspunde imediat, si raspunde cu o intrebare, se gandeste la o minciuna
- daca zimbeste, l-ati prins cu mata-n sac
Si or mai fi altele dar astea imi vin pe moment.
Mai scrie-ti sant pe faza.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Cicina......n-am plecat inca,deci:
al meu cand minte,face o figura asa mirata si zice "hhhhiiiii?!"
dupa care sta ceva secunde si-si cauta prin calculator....si mie-mi vine sa.....

Vio

Mergi la inceput

De ce, in calculator gaseste raspunsurile? Sau intr-adevar ascunde adevarul. Ai pierdut situatia de sub control? Adica cum santeti la capitolul casnicie?

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Fetele mele fantastice, sinteti grozave!
Dar trebuie sa va spun ceva,acel amic imi e intr-adevar amic, doar atit si intotdeauna..ne jucam, de genul ce faci iubire, te pupacesc si alte prostii, dar raminem la atit nu m-am gindit niciodata la altceva si nici el, dar mi-a placut sa ma joc..sa ii vad reactia sotului meu!
Nu stiu daca e gelos, dar stiu ca nu i-a convenit!
Si un pic de ghimpe nu ii strica sa vada ca viata nu incepe si nu se termina cu el!
Vio, nu stiu daca e aceasi femeie, dar stiu ca nu se ridica nici macar la degetul meu mic!Inafara de faptul ca e o mare egoista, o persoana careia ii place sa flirteze cu toti barbatii...si sa simta in centrul atentiei lor, sa faca pe marea camarada nu cred ca are ceva mai special!
In grupul in care sintem,f multi dintre prieteni o detesta ptr tupeul si prefacaoria ei!Singura ei victima...e sotul meu, care nu ii vede nici unul din defecte ci numai cit e de minunata!
Dar cindva o sa i se ia si lui ceata de pe ochi si o sa vada ce fel de om e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

hehehe, chiar ca-i valabila faza spusa de cicina, sa va povestesc:
planuia māndrul sa ne luam masina si stabilisem impreuna sa luam un matiz (ca-i ieftin, ca nu consuma mult...) si intr-o zi eram pe mailul lui (nu trag cu ochiul, dar unele comenzi imi vin acolo si trebuie sa-l deschid) si vad un mail cu titlul acte necesare leasing.
curioasa din fire intr si eu sa vad ce acte ne trebuie, cand colo dau peste niste poze cu un peugeot 206. tac chitic nu zic nimic si dupa vreo 3 zile am fost sa ne plimbam prin parc cu mama lui si din vorba in vorba ajunge si la matiz. atunci eu il intreb daca nu cumva matizul nostru s-a transformat in peugeot 206. reactia lui: "care peugeot 206?"
hihihi pana la urma a recunoscut, saracul de fapt vroia sa-mi faca o surpriza si sa ia 206-le si sa scrie pe el cu autocolant matiz.

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Puf nici nu ma ganeam eu sa nu faci tu ceva.Deci de lumanari nici gand nu aveai daca fetele fantrastice nu comandau o pana de curent .Domle,doar doar ,pe-ntuneric,se da si fata noastra pe brazda. Auzi,pai sa te ia la Sfat pe nepregatite,in furou , ca altfel cu tine nu se poate!

Elas , hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ai un amant?

E inalta...ffff slaba, dar urita la mutra! rad singuraaaaaaaa ,veniti sa nu zica lumea ca sunt nebuna.

casca fara sa puna mina la gura, soarbe din ciorba hahaha cu ce farmec povestesti.

si pe dansul l-ai facut praf,mai scrie si tu mesaje cu unul cu altul,de amor.sa le gaseasca acolo.dar cu muuuuulti,sa vada ca alegi,nu asa oricum.

Cicina,las-o ,sa nu manance,s-o duca omul la Sfat pe sus !

O intrebare,a propos de ce zice Elas: de ce se uita astia la unele mai urate decat nevestele?
Avea bunica-mea o vorba: i-a dat cu bardaca,maica! Si intrebam si noi ce e aia? Cica e o ulcea de pamant, si era o poveste:una urata cu draci pe ea, numai barba-su o vedea frumoasa.L-atinut toata viata asa,si cand ea era pe patul de moarte,ii spune: gica,gheorghita,cum l-o fi chemat ,du-te in padure,la cotitura cutare si acolo,la radacina copacului cutare(or avea numere copacii,nu stiu) gasesti ingropata o bardaca.O scoti si o spargi.Asa facu omu“. Cand se intoarse,murise si ea, si el le zice oamenilor care o pazeau : ce i-ati facut,ma,de ati strambat-o in halul asta?
era urata si stramba,dar pana nu a spart bardaca nmu a vazut-o.
povesti de adormit copiii de la bunica dementzica .

Violeta
, MAI VII PANA LA OPERATIE,ASA-I ? oricum iti tinem pum,nii si ne rugam pt tine. sa vezi tu cum trec gandurile astea !

Mergi la inceput