Dragoste pe net

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

pai...incredibil nu mi se pare, ca viatza bate filmu' de multe ori...... iar "pete" din astea exista.

De ex., eu am avut o colega careia tot online i-a tunat pe un oarecare M.
Pe vremea cind aveam toti mess la birou.
Mai muncea un pic, mai palavragea cu el...

Din nefericire pt. M, era saracu' din Romania.
Chiar din acelasi orash cu ea.
Si relativ singur.
Adik necasatorit.

Tipa era si maritata si cu 2 copii mici (3 si 5 ani).
Si pina la urma, cind s-a agravat "pata", a decis sa treaca la fapte.
Desi nu-l vazuse la fatza vreodata.

A aflat adresa lui si s-a dus si l-a petzit la mama-sa!
Pe nv, asa!
Nu a vb cu el, nu era acasa.
Si stia din discutiile prealabile ca el nu vrea sa se complice.

I-a spus ceva de genu' ca ea l-ar lua de barbat si l-ar spala, calca si intretine, dak i-l da.
Ca n-are nevoie neaparat sa munceasca, ea are bani, si accepta situatia ca atare.
Si, daca bat palma, se duce acasa si-si lasa barbatul.
Ca sa il ia pe ala.

Dupa vreo 2 ore de la "negocieri", a venit linistita pe la mine si mi-a zis ca s-ar putea "aranja".
Ca asteapta un raspuns.
Si o fi pus bine problema dpdv financiar?
Sau trebuia sa insiste pe sentimente?!

Asa ca...dak asta s-a putut intimpla cu o femeie altfel intreaga la minte.... de ce sa ma mai mire victima lui Ahmed?!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Cred ca subiectului astuia ii statea mai bine pe tarlaua lu' ''un oki ride, unul e vinat''....

DORIS cu doua minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

quote:
Originally posted by sirod

Cred ca subiectului astuia ii statea mai bine pe tarlaua lu' ''un oki ride, unul e vinat''....

DORIS cu doua minuni

Ca bine mai zici..si ochiul ala vanat e dupa ce-l vede pe Ahmed..

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cait
Ca bine mai zici..si ochiul ala vanat e dupa ce-l vede pe Ahmed..

pai d'aia i-o fi zis sa isi puna basmaua deja.... o fi buna si de compresa.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

pai si sotul ei nu o vede ca vorbeste mereu cu egipteanul, zici ca abia asteapta sa ajunga acasa pt. asta... si umbla cu batic acum?

asa se intampla cand sotii sunt prea buni, stiu ce vorbesc am vazut multe cupluri asa...sotiile lor pleaca cu sorcova..

cine stie care sunt motivele cu adevarat, vazut din afara e de condamnat... dar pe dinauntru... anyway, se pare ca sotul o neglijeaza rau de tot iar doamna nu are ocupatii mai serioase.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

quote:
Originally posted by yank

sa faca o vacanta de neuitat pe banii egipteanului si sa se intoarca acasa happy si cu o camila dupa ea.Alt ghiseft nu se ecsista

Life`s a bitch and then you die

ce vacanta? ca n-o mai lasa SC ahmet SA sa se intoarca, o vinde pe o duzina de camile! de unde credeti voi ca are bani de internet?

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

quote:
Originally posted by Elise
pai...incredibil nu mi se pare, ca viatza bate filmu' de multe ori...... iar "pete" din astea exista.De ex., eu am avut o colega careia tot online i-a tunat pe un oarecare M.Pe vremea cind aveam toti mess la birou. Mai muncea un pic, mai palavragea cu el...Din nefericire pt. M, era saracu' din Romania.Chiar din acelasi orash cu ea. Si relativ singur. Adik necasatorit.Tipa era si maritata si cu 2 copii mici (3 si 5 ani). Si pina la urma, cind s-a agravat "pata", a decis sa treaca la fapte.Desi nu-l vazuse la fatza vreodata.A aflat adresa lui si s-a dus si l-a petzit la mama-sa!Pe nv, asa!Nu a vb cu el, nu era acasa.Si stia din discutiile prealabile ca el nu vrea sa se complice.I-a spus ceva de genu' ca ea l-ar lua de barbat si l-ar spala, calca si intretine, dak i-l da. Ca n-are nevoie neaparat sa munceasca, ea are bani, si accepta situatia ca atare. Si, daca bat palma, se duce acasa si-si lasa barbatul. Ca sa il ia pe ala. Dupa vreo 2 ore de la "negocieri", a venit linistita pe la mine si mi-a zis ca s-ar putea "aranja".Ca asteapta un raspuns. Si o fi pus bine problema dpdv financiar?Sau trebuia sa insiste pe sentimente?!Asa ca...dak asta s-a putut intimpla cu o femeie altfel intreaga la minte.... de ce sa ma mai mire victima lui Ahmed?!Elise
woa! nu ne mai tine in suspans... si ma-sa lu' ala ce-a zis? i l-a dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

quote:
Originally posted by Elise

pai...incredibil nu mi se pare, ca viatza bate filmu' de multe ori...... iar "pete" din astea exista.

I-a spus ceva de genu' ca ea l-ar lua de barbat si l-ar spala, calca si intretine, dak i-l da.
Ca n-are nevoie neaparat sa munceasca, ea are bani, si accepta situatia ca atare.
Si, daca bat palma, se duce acasa si-si lasa barbatul.
Ca sa il ia pe ala.

Elise

woa! nu ne mai tine in suspans... si ma-sa lu' ala ce-a zis? i l-a dat?

Eu cred ca nu isi da odorul ! Tot nu face de baiat .Eu cunosc una bucata mama care are una bcuata baiat pe care nevasta il tine acasa .Si mamicuta lui tot il viziteaza si tot plange ca bietul baiat nu are mancare calda toata ziua ,ca nenorocita e la munca, si peste toate astea ii mai creste el si copilul ei,care din intamplare sau din rea vointa cred ca vine acasa de la scoala .Si el,dupa ce ca sta acasa ,nu munceste ca nu e munca de el, ea sa mai vina si nici rufele sa nu i le calce,nici curatenie luna in casa sa nu fie ? Ce daca vine la 10 seara acasa? Alte femei cum or putea ???

Asa ca nu isi va da odorul nici daca vine AHMED sa ii dea ins chimb camile multe .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

mare e gradina....si multi ii sar gardul...
...

Mergi la inceput

adrienne,

deznodamintul e ca petzitul asta l-a speriat pe bietul "ginerica".
Nu l-a mai prins nici cu arcanul.
Nu l-a mai gasit delic.
Nici online, nici offline, nici in gaura de sharpe.

...deci... n-a fost happy end.....
nu i l-a dat.
da' incercarea moarte n-are!

Elise

Mergi la inceput