Remedii pentru gelozie?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
X-ray spune:
eu am fost 5 ani de zile cu un gelos.culmea e ca la un moment dat o luasem si eu razna si credeam la fel despre el.dar pe masura ce mai inaintam in varsta am obosit de atata "lupta". cu el..... cu mine insami....
ultimii 2 ani cu el au fost groaznici. parca eram moarta pe dinautru, eu, despre care toata lumea zicea si zice ca sunt una dintre cele mai vesele si optimiste persoane pe care le cunosc....am hotarat sa pun punct.nici macar nu concepea.au fost cei mai frumosi ani ,ani studentiei,el se agata de asta eu la fel dar tot am vrut sa pun punct.la ultima cearta si acces de gelozie mi-a tras o palma. a dormit pe pres,au urmat implorarile,amenintarile dar nu am cedat.acum deja sunt casatorita cu cel mai echilibrat om pe care il cunosc.mi-as dori sa simti cum e sa poti discuta orice cu cel cu care iti imparti viata inclusiv ca" s-a dat unul la mine si ca i-am zis vreo doua..."
el e cel care insista sa merg la cosmetica,la aerobic,la coafor.tot timpul imi zice ca trebuie sa fiu o persoana multumita de mine insami,de viata pe care o duc.nu concepe sa nu fiu eleganta si ma pupa cu drag cand incerc vreo combinatie vestimentara care ma prinde si mai bine.
imi mai zice cateodata "si ti-ai trage-o cu ala?".raspund:" de vreo 2 ori merge "sau ceva de genul asta ma apuca rasul si pe mine si pe el ne oprim in dormitor.....
merita sa lupti pt casnicia ta dar daca crezi ca are un final lupta asta. o viata avem ,nu uita asta si mai ales iti spun din proprie experienta ca iti afecteaza si copilul.
parintii mei se certau ca orbii din cauza geloziei si numai eu cu fratele meu stiu ce inseamna...vor sa divorteze acum dupa 30 de ani de casnicie.le mai da cineva inapoi anii astia?
alina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)