Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 20
Raspunsuri - Pagina 24
ixxi spune:
si eu vreau o perie buuuuna, de unde ai luat/o patricia.
maine imi pleaca sotul in delegatie (am incercat sa/l expediez de azi, dar nu am reusit) si intram in pauza.....asa ca sunt free pt cico!!!!!
Beatrice si
piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
V. Erica spune:
Scrisesem ditamai cearsaful si l-am sters
...
Pe scurt: copiii sunt mai bine, doar ca Ruxi tuseste cam tare, tocmai am adoptat solutia data de Adita
si vad ca de 20 min n-a mai tusit. In we am fost la tara si mi-a facut mandra o faza tareeee de tot: Eric s-a dus sa faca pishu (eram la iarba verde), cand o vedem pe Ruxi ca se duce dupa el, isi ridica rochita si-si impinge bazinul in fata, "sa faca si ea pishu". Am ras o ora
...
Alta faza, eu imbracata intr-o rochita de casa cam decoltata, la care Eric: "mami, ai niste tzitzi gigantice"
.
Patricia, ti-am admirat si eu mandra...
Oana, iti sta super cu coafura aia, iar rochitza e beton.
Fetelor, de maine o sa intru mai putin/deloc deoarece incep zugravitul/amenajatul.
Va pup,
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
PatriciaArdeleanu spune:
Mi-am luat-o din Carrefour. am vazut si in gima, parca (sissy sau ceva de genul asta) circumferita cam de 6 cm.
Ok 

cine ni se alatura???
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
ixxi spune:
Dana scumpi tare copii tai, cand unul cand altul cand amandoi fac sotii...
Nimeni pt intalnire? haideti fetelor v/a topit caldura?
Beatrice si
piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
ana maria spune:
Ixxi si Patricia vin si io la intalnire. Abia astept sa fug de-acasa!!!
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
crinuta spune:
V-am scris azi cum se fac, dar s-a pierdut mesajul.
Reteta originala e cu un fel de aluat de cozonac, asa ca eu voi folosi aluatul de la " Monstrul de duminica".
Pana una alta am facut cum mi s-a spus aici, adica cu puff pastry, adica aluat de foitaj.
Am intins foaia, am uns-o cu unt, apoi am presarat scortisoara si apoi zahar pudra. Dupa asta am rulat, am taiat melcisori si i-am pus la cuptor. Deasupra se poate pune orice, de la fulgi de migdale, la fistic, la alune, orice, iar cand sunt gata ( aici a durat totul cam 15 minute), de fapt la servire se pune sos facut din zahar pudra, lapte praf si altele. Nu stiu pe dinafara pt ca eu primit sosul gata facut, dar pot intreba exact cum se face.
Eeste un desert care se face foarte usor, repede si e super mai ales cand aveti musafiri si nu aveti timp sa pregatiti ceva, iar de gust, e super, yam, yam.
Si eu am perie foarte scumpoa, parca tot de la Carrefour am luat-o, dar la parul meu e obositor sa stau o ora cu mainile ridicate.
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Si io vin! Hai, unde si cand? O chem pe mama s sa stea cu Vlad, ca e amatoare!
Va multumesc pt. aprecieri!![]()
Erica, tare faza!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
alipiticot spune:
Buna seara fetelor!
in sfarsit reusesc si eu sa scriu putin.A luat sora mea vacanta si mai sta ea cu Raisa.
De citit va cutesc mereu dar nu mai reusesc sa scriu cu toate ca uneori vreau sa spun multe.
Amaya multe felicitari ,sarcina usoara (se pare ca este) si un copil sanatos!Scuze de intarziere....
Adita,bravo,te admir si eu asa vrea mai multi bb dar din pacate situatia nu ne permite.Felicitari!sarcina usoara si multa sanatate la toata familia cea mare!
ma bucur ca va intalniti,oare de ce nu a-ti facut-o acum 2 sapt?ca am fost la buc,la Dr Iosup si poate ne cunosteam si noi.Noi vom avea un baietel acum.
In rest Raisa e din ce in ce mai obraznica cand are cu cine,adica cu mine cam face ce vrea....vorbeste toata ziua ,cu inteles cam putine cuvinte vreo 10,dar multe au mai multe intelesuri.Zice ta-ta la tata,caca...etc.E vesela cand face ce vrea ea,plange mai nou la culcare ca i-am mutat patutul(doarme singura in camera acum),plange mereu cand nu-i intru in voie,e putin rasfatata,zic eu dar nu ma supar pe ea.E fan muzica cum se trezeste spune la-la,sa-i dau drunmul la muzica.
Nu prea mananca dar ea mereu a fost asa.
Noi vrem la mare anul acesta,visam Grecia anul trecut dar fiind cu burtica si vrem sa o luam si pe Raisa ...vom merge la noi la mare.
ma bucur ca e cald si la noi,dar e cam rau ca Raisa are inca 2 somnuri pe zi si in perioada pranzului de obicei ieseam afara.dar va ramane numai iesirea de dimineata si seara.
Multa sanatate la puiutii bolnavi,noi avem cateva saptamani fara raceli..mi-e si frica sa spun....
va pup si poate intru si eu mai des...cu toate ca nu va tine mult ca sora va pleca la bucuresti si daca va reusi ce vrea ea va ramane acolo......
Poate voi reusi sa pun si eu poze noi,am fost si noi la munte,la lacul rosu si bicaz,la tara....dar nu stiu cand voi avea timp.ma duc sa fac ceva de manacare ca acus vine sotul de la munca.
Paula
16 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
Shobo spune:
alipiticot, ce ma bucur pt tine ca esti bine (nu te-am mai auzit de ceva timp) si ca ai baietel si vei avea pereche!!! E super! Brao voua!
ziceti cand ar fi intalnirea, poate vin si io...
revin mai pe seara, acum tb sa iesim la aer, nu ma mai lasa C deloc ![]()

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"