Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Hello, Hello!

Venit, vazut , pupat, plecat!

Gagici sunt pe fuga!
Am citit dar n-am timp sa dezbat decat putin.
Mirela – sanatate multa, multa!
Astery – sanatate si pt sotul si mama ta.. nu stiu daca am mai scris cumva.
Moni – eu am bagat ficatelul ieri si a fost batalie pe castronul cu mancare.. a balotat papanasul de n-avea aer. Zilele astea trebuie sa bag si galbenusul de ou... dar trebuie sa procur oua proaspete de la vecini.
Maraki – super ca scapi de socrosenie. Dar noi de cine ne mai amuzam acum ? Cat despre mancarea de bebei - stiu ca ficatelul are toxine dar cica e printre putinele alimente care contin fier... asa ca... trebuie sa ii dam si d-asta cand si cand. Eu m-am gandit ca 4 zile nu o fi asa de grav.
Nici nu stiu in conditiile astea ce sa ii mai dau... si cica nu se da defapt carne de pui ci de gaina.
Anda- ai o singura solutie cu familia de nebuni... IGNORE !
Simo – super bebelina cu Base.... felicitari.

Irina – hai la Romanica ca e buna apa Izvorul Alb, ce n-ai incredere in « comorile » naturale ale tarii noastre ?Mai bine zi cu rezervarea aia.. te bag sau nu ca maine o facem si am schimbat pt 9 sept.Hai sa se intalneasca « fratelo » cu « fratelo » !

Fug sa intind rufele, sa pun legumele la fiert ca la 14 :00 merg sa ma vopsesc ca era cat pe-aici sa merg ciumafaie nevopsita la nunta. Dar va povestesc eu alta data.

Forumul vad ca merge ca c... asa ca fug la treburi!

Va pupicesc pe toate cu tot cu bebenaci... si ca veni vorba.. felicitari micilor "dintzosi"!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Simo - super dulce "vedeata" ta micutza ii face concurenta lu' "vedetu'" de my husband care ieri iar a fost pe la televiziuni cu interviuri.
Pana la urma prinde cineva Money Chanel ala de care v-am intrebat ieri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

teolinda, eu prind money chanel

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetelor!
Am avut o noapte nasoala, m-a durut o ureche ingrozitor, am avut frisoane, vreo doua ore cred ca am reusit sa dorm. Azi dimineata am mers la spital si am otita. Nu pot sa va zic ce naspa sunt durerile de urechi. Ma doare putin si cealalta ureche. Tratament nu prea pot sa fac, ca alaptez. Mi-a dat o crema si mi-a zis sa iau Eferalgan pentru dureri. O sa incerc sa dorm azi, desi nu cred ca ma lasa Ayan, plus ca nu pot sa dorm ca ma dor urechile.

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Gata treaba!Papanasul baga somn .

Toanca prin ce companie de cablu se difuzeaza, please?

Alina - imi pare rau ca esti bolnavioara. Sanatate multa. Dar cum ai reusit sa faci otita?

Mai fetelor eu cand citesc ce probleme aveti voi cu dintisorii astia pe mine ma apuca groaza. Uff Doamne si asta-i abia inceputul!
Inca odata bebenacilor care sufera de dureri de dintzisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Of Alina, asta iti trebuia acum...afecteaza laptele si picaturile in ureche? Stiu ca sant dureri groaznice, in primele zile de picaturi te doare rau de tot, cand incepe sa se vindece simti ma i putin si in final deloc .Insanatosire grabnica si pupicei lui Ayan Vezi sa nu mai stai in curent!
Simo super pozele Clarei cu BaseTati am vazut ca era mandru nevoie mare de fetita lui
Pupy bine ai venit si sa va traiasca printesa
Teolinda azi e marti, mai e pana va duceti la nunta, cum sa ramai nevopsita? Pe la ce canale a mai fost husband-ul? Canalul ala de care intrebi e numai cu bursa nu? Intra si tu pe net si cauta sa vezi ce firme de cablu il au.
Catalina , vad ca si Angelo face febra de la dinti, ieri avea 37,6 iar astazi 37,9 .I-am bagat supozitor cu paracetamol pt. ca mi s-a terminat siropul, cumpar astazi ca am inteles ca este mult mai bine cu sirop decat supo...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Maraki azi e miercuri... ciuciu timp.Azi la vopsit, maine si poimaine dupa haine.
Sambata trebuie sa merg la coafor sa ma aranjez putin, trebuie sa imi fac si manichiura sa ma si epilez putin.
Papanasul azi il las cu verisoara-mea dar are si ea o puradea de 1 an jumate si nu prea e compatibila cu al meu ca ea tipa si vb tare cu el si mocofanul meu se pune pe plans ca "il cearta".
Asa ca mine-poimaine .. vorba Giovei il iau sa se intretina cu vanzatoarele cat stau eu prin cabine.
Ca bine zici sa caut pe net ce firme de cablu il au.. macar pt pe viitor sa stiu ca oricum aseara la 19:30 a fost la TV "vedetu'" familiei. Oricum la mine aici la "sat" nu am cablu TV dar macar sa o anunt pe mama, pe matusa "Tamara" (sora lu' socra-miu) si alte rubedenii .
si lui Angelo sa-i treaca de dureri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor si La multi ani sarbatoritilor zile, My baby si Vlad !!
Alain a fost mai cumnitel astazi, am scabat de durerea de dintisori. A si papat mai bine, macar o vreme sper sa ne tina linistea.
Alina, sory ca esti bolnaviaoara, stiu ca dor ca naiba, sieu am patit-o o data.
Maraki, bravo ca scapi de socrosenie, sa nu-l mai agite pe micutul Angelo.
Catalina, vad ca sunteti pe drumul cel bun cu dintisorii, sa scapati cat mai repede.
Teolinda harnicuta, pupicei tie si tizului nostru nicolas!
Sim0 felicitari pentru micuta vedeta !
Pupy, bine ai venit.
Fetelor va pupicesc, astazi intru numai ami sper seara, vreau sa fac curatenie prin casa si sa stau mai mult cu Alain ca ieri l-am cam zapacit de cap.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR de azi!
Noi ne-am zapacit deja cu dintisorii astia care sunt si nu sunt! Nu mai doarme noaptea. Se scoala mereu si plange. Deja de cateva nopti o culc langa noi sa doarma si ea "mai bine". I-am mutat domiciliul de zi, pe jos, pe un sac de dormit. MAcar acolo n-are cum sa cada si se misca in voie. E figura rau mishcareata mea draga. Sa ne tineti pumnii ca diseara suntem la vaccin.
Fug ca urla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna ziua fete cucuiete!
Acum mai citesc si eu din urma...
Mira ma bucur ca v-ati facut bine, am vazut pozicile, foarte frumosi copilasi intr-un peisaj superb.
Deea este minunata Daria! Misto pozele de la prezentare! Vad ca Daria deja conduce masina, il adoarme pe tati si alearga prin camera cu premergatorul!
Mirelus imi pare rau ca a trebuit sa suferi atat dar tot raul inspre bine! Bine ca o ai pe mama ta langa tine. Ia auzi, ca in ro. nu sunt paturi! Ce doctori sunt astia care te inteapa de cinci ori sa-ti faca o anestezie???? Pupici sa-ti treaca si pupici la Frumuselul Dani!
Cata ma bucur ca au iesit negative rezultatele analizelor Biei! Acum asteptam dintisorii!!
Silvi nu te mai necaji atat ca doar n-ai omorat pe nimeni! Si de ce nu vrei sa strangi si bani?
Giova, sa orti sanatoasa fusta! pupici la marcolino!
Linda draga ai plecat la cosmetica si shoping? Lasa lenea si vai!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput