Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bombo plec si eu.
Noapte buna.

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

'Neata, fetelor!

Vedeti ca am pus ceva dragut in contul comun.
Mergem sa-l trezim pe tati si sa pregatim micul dejun.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy spune:

Buna! Ne primiti si pe noi aici la voi in listuta?
Fetita mea sa nascut pe data de 27 Februarie 2006 cu 35cm si 3450 gr si se numeste Anna
Papam Milumil cam 200ml/ masa si la masa de pranz papam si piure de mere cu cartof sau piersica cu mar
Va doresc o zi buna ! acum merg sa-i dau sa pape ca sa trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna dimineata!
Bine ai venit PUPY, sa-ti traiasca piticutza.
Maraki, nici mie nu mi-a venit sa cred..dar a zis de cateva ori nu o singura data..zice "ba-lo'" si "Di-ana". Imagineaza-ti ca si eu am experienta Dianei la care nici nu s-a pus problema, iar Daria zice "ma-ma" de la 2 luni jumate dar numai cand vrea tzitzi.
Pisoi, tare scump e mitzisorul asa de haios...Sa va traisca sa va bucurati de el...
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Bai fetelor, FIE-MEA A DAT MANA CU BASESCU. Sau mai bine spus basescu a dat mana cu ea. Aseara la deschiderea oficiala de la BOOKFEST. Tati lucreaza la o editura si am fost si noi acolo. Ne-au dat si la stiri...
Am si un filmuleat facut dupa TV...il pun mai incolo pentru exemplificare.

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

CLARA SI SUPERBASE

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ssimonelu/album?.dir=ea17re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Vlad Paul!!
My Baby, multa sanatate alaturi de familie!!!
bai ce neamuri avem unele, citesc si ma tot cruces.Anda da-i in aia.... si nu te mai stresa. Imi place de tine ca le zici pe fata tot ce ai pe suflet. eu arunc doar apropouri si nu stiu daca se prinde lumea.
Maraki facem ca pleaca socrela. mama ce bine va fi fara ei 7 sapt.
Irino cand veniti in Ro? nu ne vedem la turcaleti?Eu ii dau Izvorul Alb, dar scriu mai tarziu ca tre sa apara tipa la masaj.
Simo felicitari ca a dat mana cu presedintele micuta Clara. of, ce pacat ca nu am fost pe faza, ca am urmarit stirile de la ora 11, cele in reluare.

Si ca sa nu par comoda sectei i-am facut un piure de banana + mar+ 3 cirese+ piersica+ 2 masuri cereale. Acum astept ora 11 sa vad daca le mananca. daca nu...ma arunc pe geam si nu-i mai fac nimic eu.

revin mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

buna dimineata,

Am aparut si eu in zona ...
Nu am reusit sa citesc tot din urma, am citit asa "din doua in doua" pagini ... se pare ca s-au intamplat multe de cand n-am mai intrat eu.

Nu prea am inteles exact ce e cu pozele de pe contul comun ... Ursoaica tu ziceai ca ai gasit pozele lui Raisa pe alt site??? banuiesc ca asta e motivul pentru care ati schimbat si parola. vreau si eu noua parola, daca se poate.

LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii din ultimele zile ... sa creasca mari si voinici ... sa va uimeasca cu istetimea lor, sa va bucure cu zambetul lor si mai mult de cat orice sa fie sanatosi tun!

Mirela sanatate si tie si sper sa te refaci cat mai repede!

Anabordea ai o fetitza tare vorbareata la Dariutza mica! ce fain ca Diana e mai mare, Daria o sa invete foarte multe de la ea.

Am cam uitat ce am mai vrut sa zic ...

Hai sa va zic si despre noi... eu am fost la Brasov la intalnirea de zece ani si a fost tare fain. Pana la urma m-am dus singura si baietii au ramas acasa cu mama. Dupa atata vreme am dormit si eu doua nopti fara "pauze". La Filip i-a placut tare mult cu mama ca l-am gasit vesel si guraliv.

va pupacesc ca ma duc sa mai bag un somnic cu Filip

Angi de motanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor..noi suntem Zombescovici, adica desi am dormit noaptea am fost trezita de Bia de citeva ori ca tare se mai vaita de la dinti...mai nou nu ne maninca numai in stinja jos ci si in dreapta jos, asa ca eu astept de la ea 2 dinti!Sper sa nu mi se lungeasca urechilepina ii apar ca tare nasol mai e..Zbiara si se vaita de mi se rupe sufletul..azi nasa ii aduce un covrig sa i-l dau sa roada ca poate se sparge o data gingia sa-i iasa coltii! In rest, am fost la plimbare la Mall ieri pe la 18 si ne-am intors pe furtuna, ne-am intilnit cu Nico si Husbandul dar Bia era deja crizata, incit nu am putut sta prea mult de vroba ca s-a pus pe plins!Nu a papat prea bine nici seara nici peste noapte, iar Calgelul sincer, mi se pare frectie la un picior de lemn!A..febra nu am mai facut mai mult de 37.6!
Acum retinut Maradona, Sim cu Clara vedeta, Janina salata o fierb cu restul..azi i-am pus si frunze de telina si patrunjel..sa vedem daca ii place!Irina si eu am o parere proasta despre Dr. Radoi din citite ca personal nu-l cunosc!

poze noi-13 iunie - frecus la gingii
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetelor.
Iar nu prea am avut timp sa intru sa mai vorbesc cu voi....dar am apucat sa citesc cat de cat cam ce ati scris.
PUPY, bine ai venit si sa-ti traiasca piticuta.
Noi suntem destul de maraiti, cu toate ca dintisorii de jos i-au iesit deje; cand rade sau cand plange se vad dintisorii.
Acum cred ca il chinuie cei de sus;
Norocul meu e la doarme noaptea de rupe; adoarme pe la 10 seara si se trezeste pe la 6.30 - 7 dimineata.
Azi i-a facut bona mar copt si sunt curioasa daca o sa-l manance...

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

Mergi la inceput