Miresele anului 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 15
Alynutza spune:
ancasilv, poate ai scris la alte subiecte tot de la mirese. Trebuie sa scrii la generale, ca astea se contorizeaza.
Cat despre treaba cu sutienul, eu pun cupe, ca n-am chef sa ma mai stranga si sutienul atunci, suficiente balenele si restul. Plus ca alea sunt cusute de rochitza, sigur n-am surprize sa raman fara.
Nunta noastra
Pregatiri
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by cri.quote:
Originally posted by Alynutza
Cri, n-am zis ca vreau in Bucuresti, ci ca in momentul in care nu gaseam ceva pentru nunta toata lumea zicea sa mergem in Bucuresti. Am locuit acolo multi ani, dar tot la Cluj am vrut, pentru ca aici mi-s radacinile. Desi mi-au ramas si acolo prietene dragi, dar asta e. Asa sunt eu, mi s-a prins Clujul de suflet de cand copil si n-as putea sa traiesc in alta parte.
A, si sa stii ca sunt mandra ca-s ardeleanca
Nunta noastra
PregatiriTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
Am inteles, m-as fi mirat sa vrei in Bucuresti, ardeleanco!
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
Ultima data am fost acum 3 ani, la ambasada. In vizita as veni, dar nu mi se arata. Dar nu m-as muta inapoi acolo. Parca ma depaseste viteza si aglomeratia ... si eu.
Gurule, cum fu' la degustare? Ai gasit vreuna pe gustul tau? Noi am degustat doar la tort, ca la aia ma pricep eu. Si mancarica de la restaurantul unde facem am tot degustat cu diverse ocazii. Dar de ma pui la degustat vinuri si alte alcohoale... nieca. Si asa inca ma stradui sa-l conving pe iubi sa bem sampanie fara alcool, ca daca ma lasa, mai moi si eu buzele intr-o lacrima lui ovidiu (sa va mai zic ca m-au amenintat colegii lui ca ei nu servesc la o nunta unde mireasa nu bea alcool... - de ce s-or lega unii de principiile altora?)
Nunta noastra
Pregatiri
ancasilv spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
ancasilv, poate ai scris la alte subiecte tot de la mirese. Trebuie sa scrii la generale, ca astea se contorizeaza.
Cat despre treaba cu sutienul, eu pun cupe, ca n-am chef sa ma mai stranga si sutienul atunci, suficiente balenele si restul. Plus ca alea sunt cusute de rochitza, sigur n-am surprize sa raman fara.
Nunta noastra
PregatiriTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
aha...merci
Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...
ginutza2002 spune:
salutare fetele!
am intrat sa vb si eu cu voi poate ma mai linistesc o tzara!
de azi de dim de la ora 8 m-am certat cu o prosta pentru un top de carton de 200.000 lei (lucrez in vanzari). cartonul l-a folosit un coleg de al meu, iar tipa voia cartonul respectiv pe care cica il comandase ea ieri!
azi a venit cu chef de cearta si scandal la mine asa de dimineatza!
bineinteles am luat-o si eu la inceput cu vb buna si cu lugu lugu poate mai se calmeaza! ea nimi si nimic si mai tare!
la un moment dat a inceput cu jigniri si m-au apucat si pe mine nervi si iete cum ii pleaca ginei mana care in timp ce se ducea spre fata ei se transforma in pumn!
pana la urma mi-am oprit mana si m-am intors, le-am bagat pe amandoua in buzunar si am inceput sa imi musc limba si sa imi trosnesc degetele!
niciodata nu am fost in halul asta de nervoasa si de agitata!!!
acum imi e atat de rau incat simt cum imi fug picioarele si nu pot sa mai imi tin capul pe umeri!
cum poate fii mai fetelor lumea atat de idioata!????!!!
va dati seama ce nervi mi-a putut face,daca m-a adus in stadiul de a o pocniiii??? in viata mea nu am patit asa ceva!
io sunt pasnica de felul meu, latru da' nu musc!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
ginutza2002 spune:
aaa...
am primit pernuta!
e mumoasa, dar nu la fel de mumoasa precum e in poze!
nu stiu, cred ca tre sa ii mai fac eu niste modificari!
sa vedem... la ce stare am acum imi vine sa o arunc!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Asa cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
ninny spune:
de unde ai comandat pernuta?
Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.
nunta noastra 19.aug.2006
Alynutza spune:
Ginutza, nu te mai enerva, ca n-are rost. Asa sunt unii. Si eu imi facem niste nervi cand lucram cu clientii... ca unii zici ca-s batuti in cap, oricat incerci sa le explici nu vor sa priceapa.
Cand am fost eu sa-mi printez invitatiile era acolo o tanti care facea scandal ca nu stiu ce nu-i iesise cum voia ea, ca nu ceruse pagina de test. Si pana la urma i-au rezolvat si zicea seful de acolo ca "oare noi cata intelegere am gasi la dumneavoastra intr-o situatie similara". Si m-am gandit ca are dreptate.
Nunta noastra
Pregatiri
dyadya spune:
ginutza, calma si echilibrata, draga mea! Si in loc sa arunci pernuta,mai bine-i ardea-i aleai una! Ce-ai cu pernuta? In definitiv, asta nu-i un capat de tara, pt ca utila nu este, s-ar putea ca preotul sa nici n-o foloseasca asa ca...
ancasilv, nu se dezlipesc cupele de silicon, plus ca sunt sustinute si de rochie, presupun ca n-ai partea de sus a rochiei lejera. Eu le-am purtat intr-o zi de dimineata pana seara, tocmai ca sa ma asigur ca nu cad. Ele se desprind daca te apleci, partea de sus se dezlipeste dar toata greutate revine pe adezivul de jos si tot nu cad; iar in mom in care te indrepti fac singure aderenta la loc.
Scoate-le din sifonier si poarta-le o zi intreaga sa vezi cum te simti cu ele. Eu prima data am avut o senzatie foarte ciudata, mi se parea intr-una ca o iau la vale!!Dupa aia le-am mai purtat si deja m-am obisnuit, nu mi se pai pare nimic aiurea, plus ca am certitudinea ca nu cad.
Diverse pentru nunta
emilyjeuly spune:
'neata fetele!
nu am nimic important de raportat dar m-am uitat la porumbei si mi-am data seama ca mai am doar o luna pana la nunta !
Emily
Poze
Mireasa de 15 iulie
Our honeymoon
elara spune:
Pup toate miresicile.
Despre sutienul de la ID Sarieri: nu se dezlipeste. Si eu mi-am luat si l-am si purtat de cateva ori la servici si nu s-a dezlipit.
Cat despre emotii...imi amintesc ca si pe mine ma luase putin frica cam pe la la 3 luni inainte de nunta. Acum mai am doar o luna si 2 saptamani si m-am mai linistit. O fi ceva cu numarul asta 3...?
Oricum intre timp am mai bifat cate ceva pe listutza.
Acum grija mea mare e programarea la civila... si nu ma calmez pana nu o vad rezolvata si pe asta.
Vineri mi-am dat comanda la "rochitza" pt civila. De fapt e vorba de fustitza pana la genunchi cu corset. Va fi o cumbinatie de alb cu rosu si voi face si buchetul la fel.
Merg la proba abia pe 23. Abia astept....deja viseeeez
Mai urmeaza: sa-mi iau pantofi sau sandalutze pentru civila (dar imi iau dupa ce e gata tinuta ca sa fiu sigura ca sunt multumita si ca asta voi imbraca atunci) sa fac palarie tot pt civila, sa isi ia iubi pantofi pentru cununia religioasa, sa-mi iau eu bijuuri pt ambele cununii, sa-mi iau sau sa-mi fac jupa pentru crinolina ca ma speriara fetele , sa ne facem casuta de dar, sa luam cocarde, sa dam comanda la cardurile de masa, sa pregatesc filmuletzul pentru la restaurant si sa fac rost de videoproiector..., sa luam ceva de aranjat pentru acasa... baloane sau ceva funde... si apoi tortul si buchetele dar astea nu-s graba...
Mmmmmm Sper sa ne descurcam cu toate in timp util....
Katerina, ma bucur pt tine si bebeul tau si sper sa fie sanatos mereu. Sarcina usoara.
Rallu noi oricum vb zilnic pe msg dar ca sa nu creada fetele ca suntem certate , iaca iti spun in fata "intregii natiuni" ca sunt cu sufletul alaturi de tine.
Vineri merg si eu la o nunta si ma voi gandi la voi, miresicile de wk acesta.
In special Rallu, Carmen, jesia, ver@,.... pe cele pe care chiar le stiu bine....
Sper din suflet sa se incalzeasca vremea, ca eu merg la Yda, la terasa de langa lac si sper sa nu fac turturi...
O sa vin cu impresii despre Yda pentru cele interesate...
Si fiindca v-am vazut vorbind despre spus pe nume soacrei, (Ginutza, parca tu spuneai ca incearca soacra sa te convinga sa i te adresezi pe nume?) v-as da un sfat.
Asta il stiu de un psiholog (eu colaborez cu multi dr de toate specialitatile). Cu soacra e bine sa pastrezi o mica distanta chiar si data de natura limbajului folosit. Cand se ajunge la o legatura prea mare si la adresat pe nume, odata cu o apropiere afectiva placuta se ajunge implicit si inevitabil si la critici mult mai usor de scapat ...de ambele parti...
Si asta e valabil intre orice persoane nu doar intre soacra si nora dar cum intre ele e o relatie mai .... sensibila...... nu e oare mai bine sa ne ferim? ... Parerea mea
Hai va pup si mai vb.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca