Miresele anului 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Carmen_Marieta...si pe la mine lipsa totala de emotii.
Mama saraca si-a luat conced 3 zile ca deh ... se marita fata iar eu ma incapatanez sa lucrez pana vineri inclusiv de s-au crucit toti cand au auzit.
Mi-am facut repede rost de jupa sa pun pe sub crinolina ca ma speriara fetele. Nu vreau sa stau cu popou in sus in luna de miere si sa nu ma pot bucura de conced.
Singura problema ar fi ca n-am reusit sa gasesc una alba si asta e un crem-piersica (foarte deschisa). Ma gandesc eu ca la cate fuste si fustoane voi avea, nu se va vedea diferenta.
Totusi recunosc ca ma framanta si pe mine ceva.
Stiu ca toata lumea a zis ca se va incalzi pana sambata...bla-bla-bla.
Problema e ca ma uit afara si nu mi se pare ca vremea ar da semne ca se inmoaie.
Azi am fost imbracata in pulover cu maneca lunga si jacheta.
In aceste conditii, rochita mea e muuult prea dzbracata.
Mai astept pana maine si adca nu vad ca se ridica temperatura in termometre, vineri ma duc sa-mi cumpar macar un sal ca sa nu serveasca invitatii la restaurant "mireasa degerata".

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Rallu poate tine DD cu noi si totusi nu inghetam...eu una am un sal lucrat de bunica cu croseta din mohair alb, il iau pe ala pt orice eventualitate, cat despre jupa, si fustele din tull nu-mi fac probleme ca eu am dres din start... care are pe partea aia mai grosuta cum este la varfuri... asa ca poate nu ma "freaca"....

Poze diverse

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetelor!
rallu, fugi si ia-ti ceva pt rochie ca afara cred ca vine toamna!
ramonzca79, du-te si ia-ti cupe de silicon. Uita-te la mine in album sa le vezi cum arata. N-au bretele, n-au spate, au decat un adeziv care tine cupa lipita pe san. Costa vreo 800 mii la ID sarieri dar merita ca sa scapi de un stres, plus ca le mai poti folosi si cu alte ocazii!
Fetelor, raportez cu mandrie ca aseara am confectionat 100 bucati cocarde! Mi-au iesit ochii dar a meritat. Vreau sa va zic un secret: Funda aia de organza, daca o faceti funda pe floare, nu sta bine, sta funda sucita. Asa ca va trebuie...pistol de lipit cu plastic. De altfel, asa fac si alea pe Lipscani, ca acolo m-am dumirit cu draeaq de stau lipite. Noroc cu omu meu, care mai acu cateva luni a achizitionat o astfel de jucarie, nici el nu stia la ce ne va folosi, dar iata ca se dovedi utila la casa omului!In seara asta urmeaza si runda a doua si pot sa mai tai ceva de pe lista.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

[quote]Originally posted by Carmen_Marieta

Elenuca ca sa poti trimite mesaje private trebuie sa scrii la alte subiecte ca sa acumulezi un numar de mesaje...apoi poti sa-ti activezi tu mesajele private si poti vb cu fetele de pe forum... nu cea careia i-ai trimis tu nu poate primi tu nu poti trimite... sper ca m-am facut inteleasa ca sunt capie la ora asta, dar ma gandeam ca nu poti sa dormi......

multumesc carmenutza... m-am descurcat... te pup

cum stai cu emootiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Alynutza, stii cum e, fiecare isi doreste ce n-are Tu vrei in Bucuresti, io vreau la Cluj.......mie mi-a placut f mult Clujul, partea aia de tara parca e altfel....cand s-a impartit "bunul simt", acolo s-a dat mai mult. Poti sa fi mandra ca esti acolo

Kateryna, de unde exact lumanaricile, explica-mi si mie te rog!!!

Cat despre intrebarile vizavi de soacra "doamna" si alte alea....va rog...nu ma starniti

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cri, n-am zis ca vreau in Bucuresti, ci ca in momentul in care nu gaseam ceva pentru nunta toata lumea zicea sa mergem in Bucuresti. Am locuit acolo multi ani, dar tot la Cluj am vrut, pentru ca aici mi-s radacinile. Desi mi-au ramas si acolo prietene dragi, dar asta e. Asa sunt eu, mi s-a prins Clujul de suflet de cand copil si n-as putea sa traiesc in alta parte.
A, si sa stii ca sunt mandra ca-s ardeleanca

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Cri, n-am zis ca vreau in Bucuresti, ci ca in momentul in care nu gaseam ceva pentru nunta toata lumea zicea sa mergem in Bucuresti. Am locuit acolo multi ani, dar tot la Cluj am vrut, pentru ca aici mi-s radacinile. Desi mi-au ramas si acolo prietene dragi, dar asta e. Asa sunt eu, mi s-a prins Clujul de suflet de cand copil si n-as putea sa traiesc in alta parte.
A, si sa stii ca sunt mandra ca-s ardeleanca

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Am inteles, m-as fi mirat sa vrei in Bucuresti, ardeleanco!

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Profit de ocazie sa urez mireselor din acest week-end (Rallu, Carmen_Marieta, BloodyMary, dido, jesia, liviana20+, ranield, ver@) CASA DE PIATRA, sa aveti o zi ca in povestile cu zane, distractie pe cinste, pileala si zbenguiala cat se poate si o luna de miere MINUNATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

neatza ,ce faceti cum mia stati cu pregatirile.noi vineri ar tb sa primim invitatiile.daca nu sambata dimineata.
v-am pupat o zi buna

Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.

nunta noastra 19.aug.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

quote:
Originally posted by elenuca

[quote]Originally posted by Carmen_Marieta

Elenuca ca sa poti trimite mesaje private trebuie sa scrii la alte subiecte ca sa acumulezi un numar de mesaje...apoi poti sa-ti activezi tu mesajele private si poti vb cu fetele de pe forum... nu cea careia i-ai trimis tu nu poate primi tu nu poti trimite... sper ca m-am facut inteleasa ca sunt capie la ora asta, dar ma gandeam ca nu poti sa dormi......

neata fetele
si eu am aceeasi problema ( nu pot trimite mesaje). eu am mai scris si pe la alte subiecte, dar nu se contorizeaza deloc, tot cu 1 mesaj sint de la inceput.

apropos de sutienul ala lipit pe sini. daca transpiri nu se dezlipeste? ca eu asa am auzit.voi ati folosit, ca al meu sta in sifonier bine merci. vroiam sa il folosesc la nunta, dar mi-e sa nu am surprize...una normala...una la genunchi. va dati seama...as fi o mireasa de neuitat!!!
va pup1 o zi usoara!

Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...

Mergi la inceput